Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xaxaxaxaxa καλόοοο άνοιξα πριν μερικές μέρες :P

btw είδες είπα καταγωγή και μουγκαθήκανε όλοι. :lol:

όντως....καλά οταν ανοίξεις θέμα λοιπόν τα λέμε!!!! Ευχαριστώ τους πάντες

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!!!σκεφτομαι να αγορασω υπολογιστη μονο tower γιατι τα υπολοιπα υπαρχουν...σκεφτομουν αυτον

Turbo-X Atlas F4100 ειναι νορμαλ τα λεφτα και γενικα ειναι καλος το μονο που με προβληματιζει ειναι ο ι5 π εχει αντι για ι7 που εχει Turbo-X Cerberus G3400 ομως ο 2ος δν εχει καλο τροφοδοτικο!!!εσεις ποιον με συβλουευετε να παρω απο αυτους τους 2???ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Δημοσ.

πειράζει αν πω ούτε το ένα ούτε το άλλο; :whistle:

Συμπλήρωσε αυτό και άνοιξε ένα δικό σου θεματάκι

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

btw καλώς όρισες

Δημοσ.

οχι ρε παιδια δν πεταξα ετσι την ερωτηση και βγηκα απλως δν πιστευα οτι θα μ απαντισεται τοσο γρηγορα!!

Δημοσ.

καρμεν γιατι τιποτα απο τα 2!!σκαλωσα με αυτο που μου πες γιατι φενεται οτι ξερεις πολλα απο τις απαντισεις σου στους προηγουμενους χρηστες!!

Δημοσ.

Αν μου απαντήσεις στις ερωτήσεις του λινκ που σου έδωσα + το γεγονός ότι είσαι έτοιμος να δώσεις κοντά στο χιλιάρικο για πύργο. Θα δεις ότι θα βγάλουμε κάτι πολύ καλύτερο B)

Δημοσ.

κοιτα τα λεφτα ειναι κοντα στο χιλιαρικο!!τον θελω για παιχνιδια αντε και στο τσακιρ κεφι facebook kai youtube.επισης εχω ακουσει καλα λογια για το πλαισιο και απο πρωσοπικη υποθεση μου το εχω διαπιστωσει.ευχαριστω

Δημοσ.

Αν μου πεις ποια games παίζεις

Ποια οθόνη έχεις

Που μένεις

Και αν μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου θα με βοήθαγες

Δημοσ.

επισης ακουσα πως αν φτιακσεις δικια σου συνθεση πρεπει να πληρωσεις μετροιτης μπορει και να κανω λαθος!!για το πλαισιο ενοω!!

Δημοσ.

δεν έχω ιδέα τι παίζει με δόσεις. Σίγουρα πολλά μαγαζιά κάνουν δόσεις με πιστωτική κάρτα πάντως

Δημοσ.

οχι δν μπορω να το συνθεσω μονος μου!!μενω αθηνα επισης παιχνιδια ενωουσα cod mw2-και σε λιγο mw3 καθως και pro, fifa, fromula 1,wow-dota,και πολα αλλα βαρια παιχνιδια!!!οθονη εχω μια hp δεν θυμαμαι μοντελο ουτε αναλυση δυστηχως αλλα αυτο δν ειναι προβλημα διορθωνεται αμα ειναι χαμηλης αναλυση!!το σιγουρο ειναι οτι την εχω 3 χρονια αλλα τοτε ηταν απο της καλητερες!!

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αρκετά αν μου έλεγες την ανάλυση της οθόνης πάντως.

Σε πειράζει να τα πάρεις από άλλο μαγαζί εκτός από πλαίσιο. Ή να κοιτάω μόνο πλαίσιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...