Dbzakias2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ααα και ξέχασα να σου πω οτι έμενα 3 χρόνια θεσσαλονίκη!!!! το βρίσκεις δηλαδή εντελώς αφύσικο να μην ξέρω απο υπολογιστές.....για αυτο υποτιθεται οτι ειναι το site... για να βοηθαει και να δινει πληροφοριες...οσο για την οθονη που δεν το πιστευω οτι το συζητας ακομα πιστευω απλα οτι ειναι καλυτερη απο την dell...τελοςπαντων ...αν σε προσβαλλα τοσο πολυ συγγνωμη αλλα εγω δεν εχω νευρα με κανεναν αλλα ουτε και απαιτησεις εννοειται πως ουτε εγω εχω νευρα απλα εκδηλωνομαι καπως... διαφορετικα. Και αυτο που ειπα για την θεσσαλονικη ειναι πως την γουσταρω και οχι τιποτα αλλο. Α και εγω να ξερεις πως οταν ηρθα στο ινσομνια για τον ιδιο ακριβως λογο με σενα ηρθα απλως σεβομουν τους υπολοιπους και ελεγα απο μεσα μου το ''κατι θα ξερουν παραπανω απο μενα'' και τωρα πια εχω και διδακτορικο χαρη στα παιδια του ινσομνια. αυτα απο μενα και παντα φιλικα EDIT κανω έρανο για ''το χαμογελο του Dbzakias'' οποιος θελει βοηθαει
JohnSuperb200 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 εννοειται πως ουτε εγω εχω νευρα απλα εκδηλωνομαι καπως... διαφορετικα. Και αυτο που ειπα για την θεσσαλονικη ειναι πως την γουσταρω και οχι τιποτα αλλο. Α και εγω να ξερεις πως οταν ηρθα στο ινσομνια για τον ιδιο ακριβως λογο με σενα ηρθα απλως σεβομουν τους υπολοιπους και ελεγα απο μεσα μου το ''κατι θα ξερουν παραπανω απο μενα'' και τωρα πια εχω και διδακτορικο χαρη στα παιδια του ινσομνια. αυτα απο μενα και παντα φιλικα κοιταξε νομιζω οτι η "φασαρια" εγινε απλα απο παρεξηγηση....και εγω τους γουσταρω τους θεσσαλονικους και η φραση που ειπα πριν απο λιγο ηταν απλα σχημα λογου και δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω κανεναν ανθρωπο που προσπαθει να με βοηθησει....παντως πραγματικα δεν ειχα σκοπο ουτε να προσβαλλω ουτε τιποτα αλλο...16,5 χρονων ειμαι και απλα ζητω καποια βοηθεια πανω σε ενα θεμα στο οποιο ειμαι ασχετος.... φιλικα!!
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Χαχαχα ελπιζω να κανετε πλακα μεταξυ σας γιατι εγω προσωπικα πλακα κανω. ναι μωρε προβες για το ρωμαιος και ιουλιετα κανουμε...
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εσυ με την firebird,τελευταιο post της προηγουμενης σελιδας.(εγω συνεχιζω την πλακα μπας και ηρεμισετε).
JohnSuperb200 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ναι μωρε προβες για το ρωμαιος και ιουλιετα κανουμε... :mrgreen:
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 κοιταξε νομιζω οτι η "φασαρια" εγινε απλα απο παρεξηγηση....και εγω τους γουσταρω τους θεσσαλονικους και η φραση που ειπα πριν απο λιγο ηταν απλα σχημα λογου και δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω κανεναν ανθρωπο που προσπαθει να με βοηθησει....παντως πραγματικα δεν ειχα σκοπο ουτε να προσβαλλω ουτε τιποτα αλλο...16,5 χρονων ειμαι και απλα ζητω καποια βοηθεια πανω σε ενα θεμα στο οποιο ειμαι ασχετος.... φιλικα!! οφτοπικ απλα μου χαλασε αυτο με το σποιλερ. ριξε μια προσεκτικη ματια στο αβαταρ μου. βλεπεις τα μεγαλα αυτια; μ'αυτα πιάνω καλωδιακή απο θεσσαλονικη...
JohnSuperb200 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 οφτοπικ απλα μου χαλασε αυτο με το σποιλερ. ριξε μια προσεκτικη ματια στο αβαταρ μου. βλεπεις τα μεγαλα αυτια; μ'αυτα πιάνω καλωδιακή απο θεσσαλονικη... καλό
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εσυ με την firebird,τελευταιο post της προηγουμενης σελιδας.(εγω συνεχιζω την πλακα μπας και ηρεμισετε). ριξε ξανα μια ματια στα 2-3 προτα ποστ αυτης της σελιδας... Α και σημερα εβγαλα εξω (καμαρωτά)την firebird και την έπλυνα!!! :cool: ζηλια να δεις ο γειτονας.. υ.γ. και μαντεψε... σημερα αφου την επλυνα εβρεξε! ΚΑΝΩ ΈΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ DBZAKIAS ΜΕ ΣΛΟΓΚΑΝ: ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ
JohnSuperb200 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 λοιπόν, επειδή έχω καταλάβει οτι εγινα κουραστικός θα σας πω οτι αποφασισα....θα παρω την Dell οθόνη μιας και ακούω οτι ειναι καλυτερη απο την Lg και το θανο(κουτι) τα υπολοιπα θα ειναι αυτα που προτεινε η καρμεν....λοιπον ευχαριστω πολυ που με βοηθησατε και εγω με τη σειρα μου αν μπορω να σας βοηθησω σε οποιοδηποτε θεμα ευχαριστως να το κανω.....(μουσικη, ταινιες,τηλεοραση,και αλλα)
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 λοιπόν, επειδή έχω καταλάβει οτι εγινα κουραστικός θα σας πω οτι αποφασισα....θα παρω την Dell οθόνη μιας και ακούω οτι ειναι καλυτερη απο την Lg και το θανο(κουτι) τα υπολοιπα θα ειναι αυτα που προτεινε η καρμεν....λοιπον ευχαριστω πολυ που με βοηθησατε και εγω με τη σειρα μου αν μπορω να σας βοηθησω σε οποιοδηποτε θεμα ευχαριστως να το κανω.....(μουσικη, ταινιες,τηλεοραση,και αλλα) Μπορεις να βοηθησεις εδω: ΚΑΝΩ ΈΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ DBZAKIAS ΜΕ ΣΛΟΓΚΑΝ: ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ σορρυ παρεκτρεπομαι, ρε θανο που ειναι τα χαπια μου...
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Σε καμια περιπτωση δεν εγινες κουραστικος....ολα καλα. Την οθονη,σιγουρα την dell και δεν υπαρχει περιπτωση να το μετανοιωσεις σε συγκριση με την Lg που ελεγες.Η καλυτερη επιλογη ειναι. Το θανοκουτι παρτο αλλα να εισαι σιγουρος οτι σου αρεσει.εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος αλλα εαν εισαι demi demi δες και τα αλλα και αποφασισε.οποιο σου αρεσει εξωτερικα.εμενα μου αρεσει και το utgard και το CM II που προταθηκε πριν λιγο.ημουν μεταξυ των 2 αλλα κατεληξα στο utgard και δεν το μετανοιωσα.(εχουν και ωραιο χρωμα οι ανεμιστηρες του utgard). Εσυ με το firebird,τα χαπια σου τα τελειωσες αλλα αποτελεσμα δεν ειχαν.πηγαινε κατσε μεσα στην pontiac κανενα μισαωρο να ηρεμησεις
JohnSuperb200 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μπορεις να βοηθησεις εδω: ΚΑΝΩ ΈΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ DBZAKIAS ΜΕ ΣΛΟΓΚΑΝ: ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ σορρυ παρεκτρεπομαι, ρε θανο που ειναι τα χαπια μου... οκευ θα σου φερω την lg οθονη...αυτο μπορω να δωσω μονο μη μου τη φερεις στο κεφαλι!!! Σε καμια περιπτωση δεν εγινες κουραστικος....ολα καλα. Την οθονη,σιγουρα την dell και δεν υπαρχει περιπτωση να το μετανοιωσεις σε συγκριση με την Lg που ελεγες.Η καλυτερη επιλογη ειναι. Το θανοκουτι παρτο αλλα να εισαι σιγουρος οτι σου αρεσει.εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος αλλα εαν εισαι demi demi δες και τα αλλα και αποφασισε.οποιο σου αρεσει εξωτερικα.εμενα μου αρεσει και το utgard και το CM II που προταθηκε πριν λιγο.ημουν μεταξυ των 2 αλλα κατεληξα στο utgard και δεν το μετανοιωσα.(εχουν και ωραιο χρωμα οι ανεμιστηρες του utgard). Εσυ με το firebird,τα χαπια σου τα τελειωσες αλλα αποτελεσμα δεν ειχαν.πηγαινε κατσε μεσα στην pontiac κανενα μισαωρο να ηρεμησεις το θανοκουτι μου αρεσει..δεν το παιρνω ετσι...ευχαριστω για τις συμβουλες
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 οκευ θα σου φερω την lg οθονη...αυτο μπορω να δωσω μονο μη μου τη φερεις στο κεφαλι!!! το θανοκουτι μου αρεσει..δεν το παιρνω ετσι...ευχαριστω για τις συμβουλες θα σου προτεινα και το dbzaκοκουτι αλλα δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι και ψαχνω να το βρω οποτε αν κανεις ξερει εχω ενα ασους βεντο με φωτακια λεντ απο κατω σε ενα ασημί σημειο. και την lg να μου δωσεις την χρεαζομαι γιατι προσφατα θα αλλαζα οθονη στο 5ο μου πισι.
JohnSuperb200 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 θα σου προτεινα και το dbzaκοκουτι αλλα δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι και ψαχνω να το βρω οποτε αν κανεις ξερει εχω ενα ασους βεντο με φωτακια λεντ απο κατω σε ενα ασημί σημειο. και την lg να μου δωσεις την χρεαζομαι γιατι προσφατα θα αλλαζα οθονη στο 5ο μου πισι. α ωραια δεν θα παει χαμενη δηλαδη!!!!
karmen1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 καλααααα θα δω αλλά πολύ πείσμα ρε παιδί μου....θεσσαλονικιά είσαι πουλάκι μου??? Καρά Κρητικαρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα