Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είδες το λινκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ helllllllllllllllll

Τέρμα το Break work again. Βγάλε σωστή απόφαση. Μη γυρίσω και ακούσω για LG :P

Δημοσ.

εχει IPS (εκτος αν τα μπερδεψα παλι)

edit

ρε καρμεν παλι;

για μισο κλασμα δευτερολεπτου παλι με προλαβες...

αυτο ειναι καταρα :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Είδες το λινκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ helllllllllllllllll

Τέρμα το Break work again. Βγάλε σωστή απόφαση. Μη γυρίσω και ακούσω για LG :P

καλααααα θα δω :shock:

αλλά πολύ πείσμα ρε παιδί μου....θεσσαλονικιά είσαι πουλάκι μου??? :devil:

Δημοσ.

καλααααα θα δω :shock:

αλλά πολύ πείσμα ρε παιδί μου....θεσσαλονικιά είσαι πουλάκι μου??? :devil:

μη ποιανεις τους θεσσαλονικιους στο στομα σου. ξερω πολυ καλα παιδια απο κει.

αλλα και εσυ δεν πας πισω... μας ηρθες χωρις να σκαμπαζεις τιποτα σε βγαλαμε ξεφτερι και μας την λες κι απο πανω...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καρμεν τωρα δεν με προλαβες yes

Δημοσ.

Οχι μην της λες τετοια.αθηναια ειναι.τι πεισμα ρε συ.αφου ειναι καλυτερη η dell φοραει αλλο panel,γυαλι οπως θελεις πεσ'το.

πω πω νευράκια μερικοί απο δω πέρα....ξυδάκι ξυδάκι...οσο για τον Dbzakia....αν δεν ήμουν άσχετος δεν θα ρωτούσα για να μάθω....ευτυχώς τουλάχιστον που εγώ δεν είμαι άσχετος απο τρόπους...βλάκα!!!

Οχι μην της λες τετοια.αθηναια ειναι.τι πεισμα ρε συ.αφου ειναι καλυτερη η dell φοραει αλλο panel,γυαλι οπως θελεις πεσ'το.

thano εκείνη κατάλαβε οτι κάνω πλάκα και είμαι σίγουρος για αυτό....

Δημοσ.

λοιπον Γιαννη επειδη μπερδευτικες πολυ με τα κουτια,για να σε βοηθησω :-D θα παρεις Αυτο ;)

Ρε συ... πας στα καλα σου... τωρα θα εχουμε κι αλλες 30 σελιδες για να αποφασισει κουτι! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

σορρυ δεν ειδα το τελευταιο ποστ σου και τωρα η συνεχεια:

οπα ρε nirvana boy (τελειο συγκροτημα) στον αριστοκρατη θα πεις για τροπους ρε... εαν ισχυριζεσε πως εχεις τροπους τοτε φαντασου πως εγω που με βαση εσενα δεν εχω ποσο καλυτερος ειμαι. Να μου λειπει να ειμουν οπως εσυ.και στην τελικη δεν φτανει που σε εξυπηρετούμε εχεις νευράκια και απαιτησεις απο πανω. Εαν θες παρε lg παιδι μου, απλα στο τελος μη μας κλαιγεσε...δικα σου τα λεφτα άλλωστε .

υ.γ. πρεπει να κανω κατι ειμαι οξύθυμος τελευταια... και τωρα πια γιατι δεν μπορω να βαλω spoiler να μη χαλασω το θεμα του παιδιου;

Δημοσ.

λοιπον Γιαννη επειδη μπερδευτικες πολυ με τα κουτια,για να σε βοηθησω :-D θα παρεις Αυτο ;)

ευχαριστώ για την πρόταση σου μαικ...θα το σκεφτώ και θα σου πω

Ρε συ... πας στα καλα σου... τωρα θα εχουμε κι αλλες 30 σελιδες για να αποφασισει κουτι! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

εαν βαριέσαι τόσο πολύ(μιας και είσαι πολύ έξυπνος και τα ξέρεις όλα) μπορείς απλά να μη συμμετέχεις..

Δημοσ.

ααα και ξέχασα να σου πω οτι έμενα 3 χρόνια θεσσαλονίκη!!!!

σορρυ δεν ειδα το τελευταιο ποστ σου και τωρα η συνεχεια:

οπα ρε nirvana boy (τελειο συγκροτημα) στον αριστοκρατη θα πεις για τροπους ρε... εαν ισχυριζεσε πως εχεις τροπους τοτε φαντασου πως εγω που με βαση εσενα δεν εχω ποσο καλυτερος ειμαι. Να μου λειπει να ειμουν οπως εσυ.και στην τελικη δεν φτανει που σε εξυπηρετούμε εχεις νευράκια και απαιτησεις απο πανω. Εαν θες παρε lg παιδι μου, απλα στο τελος μη μας κλαιγεσε...δικα σου τα λεφτα άλλωστε .

υ.γ. πρεπει να κανω κατι ειμαι οξύθυμος τελευταια...

το βρίσκεις δηλαδή εντελώς αφύσικο να μην ξέρω απο υπολογιστές.....για αυτο υποτιθεται οτι ειναι το site... για να βοηθαει και να δινει πληροφοριες...οσο για την οθονη που δεν το πιστευω οτι το συζητας ακομα πιστευω απλα οτι ειναι καλυτερη απο την dell...τελοςπαντων ...αν σε προσβαλλα τοσο πολυ συγγνωμη αλλα εγω δεν εχω νευρα με κανεναν αλλα ουτε και απαιτησεις

Δημοσ.

υ.γ. πρεπει να κανω κατι ειμαι οξύθυμος τελευταια... και τωρα πια γιατι δεν μπορω να βαλω spoiler να μη χαλασω το θεμα του παιδιου;

30 euros κοστιζει μονο ρε κανε κατι :devil: :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...