Mika Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ρε μλκ zazik όχι γαμους δεν ειπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinello82 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ρε μλκ zazik όχι γαμους δεν ειπαμε; xaxaxaxaxaaxxaxaxax!! 8eos........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ρε μλκ zazik όχι γαμους δεν ειπαμε; Με τύλιξε ρε πουστη μου , άντε τώρα να την ζήσω.....καλα...έχει να δουλέψει λαντζα στην Γερμανία....Στην φάμπρικα στο Wuppertal....ανθρακορύχα στο Λεβερκούζεν....την σκίζω την γατα εγώ.... PS : Σκάστε ρε , έχω μάθει ότι έχει ένα τριάρι στην ΠΑλλήνη προίκα......+ 900 Ευρω μισθό....να πως θα παω διακοπές φέτος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 τελικά η κοινωνική δικτύωση αναβάζει το ηθικό ! καλη επιτυχία παίδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αααααααααυτή ήταν η ιστορία του φτωχου πλην τιμιου νεοναζι ζάζικ.... ...και ζησανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ..Ότι θα πρέπει να μετράω και τα cents..Και εκεί μου μπαίνουν ιδέες για το εξωτερικό..Είχα γράψει σε κάποιο άλλο topic για την Κύπρο..Και πολύ ωραία είναι σαν χώρα..Και καλύτερα λεφτά παίρνουν..Και την ίδια γλώσσα μιλάμε..Το μόνο που με κρατάει είναι ότι έχω μια δουλειά (και νομίζω για τα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας μια δουλειά που πληρώνει καλά..) και η οικογένειά μου (αν και ειδικά η Κύπρος είναι λίγο πάνω από μία ώρα..)..Και περισσότερο το πως θα φανεί στην οικογενειά μου το να τα παρατήσω όλα και να φύγω..Αλλά είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.. Αυτό μου τη δίνει γαμώτο εδώ..Δεν σου μένει τίποτα για να κάνεις κάτι που σου αρέσει..Ένα ταξίδι ας πούμε..Δηλαδή δουλεύεις είτε για να ξεχρεώνεις (οι κάρτες στην προκειμένη είναι βλακεία δική μου) είτε απλά για να μένεις κάπου και να έχεις το φαγητό σου..Αυτό.. Θα γίνω 29 τον αύγουστο και υπό άλλες συνθήκες θα συζητούσα πολύ σοβαρά τον γάμο..Αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα?? Σε καμία περίπτωση..Γιατί είναι αυτό που λες..Πες χάνει ένας τη δουλειά του (πράγμα πάρα πολύ πιθανό σήμερα..)..Μετά τι?? Και ας μην πάω τόσο μακριά όσο ο γάμος..Και να συγκατοικείς..Πώς 8α κρατήσεις σπίτι με έναν μισθό?? Αυτά απλά δεν γίνονται σήμερα..Και το βλέπω και από φίλους..Ούτε κουβέντα για γάμο..Και φυσικά σχεδόν όλοι στο σπίτι με τους γονείς..Γιατί απλά δεν παλεύεται αλλιώς.. Kαλα μη φανταστεις οτι η Κυπρος ειναι πανακια. Ειδικα τελευταια καλπαζει η ανεργια κι εδω βαση ποσοστων (~8%), πραγμα που σημαινει οτι κι εδω θα δυσκολευτεις καμποσο μεχρι να βρεις κατι ικανοποιητικο. Ωστοσο ειναι ετη φωτος μπροστα απτην Ελλαδα σε πολλους πολλους τομεις και ιδιαιτερα στον επαγγελματικο. Εγραψα και σε προηγουμενο ποστ ποσο δυσκολη αποφαση ειναι, παρα το γεγονος οτι φανταζει ευκολη λογω γλωσσας/αποστασης κλπ. ΥΓ. Για οποιον σκεφτεται να ερθει να δουλεψει Κυπρο ας εχει υποψιν οτι τα πολυ καλα (μην πω απταιστα) Αγγλικα ειναι απαραιτητα για καθε δουλεια. Αλλιως καλυτερα να μην παιδευτειτε και μπειτε και σε αδικα εξοδα. YΓ2. Σαν ομορφια δεν λεει και πολλα η Κυπρος (επειδη ειδα να λες οτι ειναι πολυ ομορφη). Βασικα ενας Ελληνας δεν προκειται να μεινει εντυπωσιασμενος απο καμια φυσικη ομορφια της Κυπρου. Οι δε πολεις τους ειναι τα ιδια περιπου σκ@@@ με τις Ελληνικες. Πηγμενες στην κινηση, φασαρια κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Υπάρχει όμως και το ερώτημα: σε πια χώρα θα υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποιος ευτυχισμένος? Εκτός και αν το να έχει net και οικονομική ευημερία είναι απόλυτα δεμένη με την ευτυχία. Αν είναι να τρέχω σαν φούστης όλη μέρα ακόμη και με ένα 10χίλιαρο τη μέρα δε πολυγουστάρω. Θέλει και το κατάλληλο μπάλανς. Ο καθένας βάζει τα δικά του όρια. Π.Χ. Μια γεμίζει ένας βόθρος που ήθελε και μία extra περιποίηση. Τελειώνει ο τύπος και ρωτάει ο γείτονας: -Πόσο μάστορα? -200ευρά. -200ευρά για 30λεπτα δουλειά? -Εσύ αν σε έδινα 200 έμπαινες μέσα όπως εγώ για να κάνεις τη δουλειά? -Όχι. -Εγώ μπαίνω όμως. Πέφτε το χρήμα λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Έλεος με το "κυνήγι της ευτυχίας'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Έλεος με το "κυνήγι της ευτυχίας'. http://www.youtube.com/watch?v=aLevUya0pn8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Έλεος με το "κυνήγι της ευτυχίας'. Έλεος με εκείνο, έλεος με το άλλο. Και τι να κάνουμε δηλαδής? Τι να κυνηγήσουμε? Κανένα λαγό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ευτυχία για 'μενα είναι να μεθάω με τη γκόμενα μου σε 40 τετραγωνικά, να πηδιόμαστε να και συζητάμε τα υπαρξιακά μας. Αν εσένα είναι το big ben και τα πολλά φράγκα, πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ευτυχία για 'μενα είναι να μεθάω με τη γκόμενα μου σε 40 τετραγωνικά, να πηδιόμαστε να και συζητάμε τα υπαρξιακά μας. Αν εσένα είναι το big ben και τα πολλά φράγκα, πάσο. Προφανώς δε κατάλαβες τι λέω γιατί τα ίδια λέμε. Εντάξει. Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα γιατί αν κάνεις οικογένεια πέρα από τα υπαρξιακά σας θα πρέπει να συζητάτε και τα σουπερμαξιακά σας, τα φροντιστηριακά σας, τα παιδιατρικά σας κλπ... Τα προβλήματα αυτά επηρεάζουν άμεσα το πήδημα. Αν δε λυθούν μέθα και άνοιξε μια τρύπα στο τοίχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Κάθε πρόβλημα στην ηλικία του (υποθέτω) αλλά ok, θα πρέπει η κατάσταση να είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ για να φύγεις στο εξωτερικό. Προσωπικά θα το παλέψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarda Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ευτυχία για 'μενα είναι να μεθάω με τη γκόμενα μου σε 40 τετραγωνικά, να πηδιόμαστε να και συζητάμε τα υπαρξιακά μας. Αν εσένα είναι το big ben και τα πολλά φράγκα, πάσο. Με σοβαρό ον μιλας και εσυ...χαχαχαχαχαχαχα Καλύτερα μιλα με τον τοίχο..!! ( αγαπώ ολες τις γυναικες και φιλακια σε όλες ολου του κοσμου μα ολου :wub: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εγώ πάντως θα παραθέσω πάλι το epic video της Βουγιουκλάκη , απο την "Μοντέρνα Σταχτομπούτα" , στο οποίο όμως , δεν υπάρχει πριγκηπόπουλο , καθώς εάν ο εργοδότης σου σε έπιανε να παραγέλνεις "ζαμπόν" , εκτός οτι θα έλεγε τι κάνεις εδώ..έχεις δουλεια...θα σου έκοβε κιόλας.... Μας τελειώσανε οι πρίγκηπες , ζητούνται βάτραχοι...... Μάγκες , έχουμε γυρίσει στα 60'ς αλλά δεν το έχετε καταλάβει...... http://www.youtube.com/watch?v=R4JjguTYVsA Και ένας παραλληλισμός..... http://www.youtube.com/watch?v=o0U1CGQcoTE&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.