De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 κοίτα, μην χαρακτηρίζειςολόκληρές περιοχές και ξεκινάς flame. βάζω στοίχημα ότι και κει στην Αθήνα έχεται χαζούς, ή όπως τους λέμε στο χωριό μου ζαβούς, ή απλά βολεμένους. ον τοπικ, τα πράγματα είναι ΤΡΙΣ χειρότερα εδώ πάνω κατά την άποψη μου. Όχι ότι κ΄τω είναι καν καλά..... απλά να χαμε να λέγαμε... Δυστυχώς σας παίρνει όλους η μπάλα επειδή έχετε άτομα σαν κι αυτόν πάρα πολλά εκεί πάνω και συνήθως ένα σύνολο χαρακτηρίζεται καλώς η κακώς από την πλειονότητά του. Συγνώμη αν σε έθιξα αν και εντελώς πληροφοριακά δεν είμαι από Αθήνα, και θεσσαλονίκη ήμουν αρκετά χρόνια για σπουδές. Εγώ από αυτόν περίμενα να πει ακριβώς αυτό που είπες στην δεύτερή σου πρόταση. "Ειμαι τυχερός που έχω δουλειά γιατί τα πράγματα εδώ πάνω είναι τρις χειρότερα". Αντί αυτού λέει "Είμαι γαμάτος που δουλεύω και όσοι δε δουλεύουν είναι τεμπελχανάδες που τρώνε τα λεφτά του μπαμπα και δε ψάχνουν για δουλειά" . Στο ίδιο ύφος του απάντησα, και συγνώμη αν σας έθιξα απλά αντιμετώπιζα τέτοιες καταστάσεις με "βολεμένα" άτομα εκεί πάνω αρκετές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Θα το έχω υπ'όψιν , προς το παρόν προβλήματα αυπνίας δεν έχω ... ...μ' έκανες να σκέφτομαι μπας και πρέπει να προσεγγίσω τους Γιαννακοπουλαίους να τους το πουλήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enric Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Θα έπαιρνα όρκο οτι ο Λεωνίδας είναι δημόσιος υπάλληλος. Αυτό θα εξηγούσε γιατί θέλει να μας βάλει σε οποιαδήποτε δουλειά! Ταυτόχρονα όμως, με αυτά που λέει μου θυμίζει ένα κολλητό μου φίλο που χρόνια τώρα, δεν με καταλαβαίνει (θα μου πείτε, τι τον κάνεις παρέα; Είχε μείνει απο το γυμνάσιο). Ο συγκεκριμένος κάνει χειρωνακτική δουλειά που κληρονόμησε απο τον πατέρα του. Δεν θα το πιστέψετε ίσως, άλλα ο συγκεκριμένος σταμάτησε το σχολείο στο γυμνάσιο Οι μόνες εξετάσεις που έδωσε ποτέ, ήταν το lower. Και εκεί σταμάτησε και τα αγγλικά. Εγώ απο την άλλη είμαι απλά ένας άλλος zazik. Ταυτίζομαι απόλυτα με το πρώτο πόστ του (θα μπορούσα να το είχα γράψει κι εγώ), όπως και με την black_widow που δεν πάει στην παραλία να κάνει κανα μπάνιο (ούτε και εγώ), κι ας έχω και αυτοκίνητο, και απόθεμα στην τράπεζα απο την τελευταία μου δουλειά. Και ναι, μου τη δίνει και μένα αφάνταστα να κάνω τη ζωή ενός βρέφους, που απλά ξυπνάει τρώει και κοιμάται. Τόσο πολύ που δεν θέλω ούτε να πάω στη θάλασσα ούτε για καφέ, ούτε πουθενά. Συλλογίζομαι και εγω με τις ώρες, και μετράω το πόσο κουράγιο έχω να ξαναφύγω για εξωτερικό (ναι, έξω σπούδασα κι εγώ) πράγμα που μου φαίνεται οτι με γυρνάει πολλά χρόνια πίσω στη ζωή μου, λες και κάποιος μου μηδένισε το επαγγελματικό και προσωπικό μου κοντέρ. Φανταζόμουν οτι μέχρι τώρα στη ζωή μου (είμαι 34), θα είχα τουλάχιστον τα απαραίτητα. Μια σταθερή δουλειά και μια σταθερή σχέση. Δεν συνέβη ούτε το πρώτο και συνεπώς, λόγω του πρώτου, ούτε το δεύτερο. Αν έφταιξα; Ναι, ίσως έκανα κάποιες λάθος επαγγελματικές επιλογές, ίσως να συνειδητοποίησα αργά κάποια πράγματα και έφτασα εδώ που έφτασα, άνεργος. Τώρα πλέον, νιώθω το χρόνο να με πιέζει. Δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω να φτιάξει η Ελλάδα και απο αυτήν την ηλικία και πάνω η προσωρινή, αβέβαιη και περιστασιακή εργασία μπορεί να γίνει η ταφόπλακα της ζωής σου. Δεν αποφασίζεις να φύγεις στο εξωτερικό γιατί δεν θέλεις να κάνεις το ντελιβερά. Το κάνεις γιατί ξέρεις οτι η δουλειά του ντελιβερά δεν θα σε φτάσει μέχρι τα 65 σου. Η δουλειά με το πτυχίο όμως, θα σε πάει ως την ηλικία συνταξιοδότησης γιατί θα έχεις κάνει αυτό που λέγεται "καριέρα" και που είναι το αμέσως πιο ασφαλές επαγγελματικό καταφύγιο αν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος ή επιχειρηματίας. Τελοσπάντων, ξαναγυρνώντας σε εκείνον τον κολλητό απόφοιτο γυμνασίου που δεν με καταλαβαίνει και μου θυμίζει ο Λεωνίδας, έχω να παραθέσω ένα παράδειγμα για όλους τους "Λεωνίδες" που σκέφτονται έτσι. Αν λοιπόν είχατε μια πιτσαρία και ψάχνατε ντελιβερά και σας παρουσιάζονταν δυο υποψήφιοι: Ο πρώτος έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, έχει κάνει σεμινάρια, έχει ECDL, γνωρίζει δυο ευρωπαϊκές γλώσσες και έχει κάνει αποκλειστικά δουλειές γραφείου. Ο δεύτερος είναι αυτός που λέμε "της πιάτσας", άνθρωπος που έχει κάνει όλων των τύπων τις δουλειές και δουλεύει απο μικρό παιδί, απ όταν τελείωσε το λύκειο. Ποιόν θα προσλαμβάνατε; Καταλάβατε τώρα κύριοι Λεωνίδες (απρόσωπα το λέω, μην το πάρει προσωπικά κανείς), τι είναι "η Κατάρα του Πτυχιούχου" στην Ελλάδα; Γιατί αν ακόμα δεν το καταλάβατε, τότε μπορώ να υποθέσω οτι υποκρίνεστε και οτι καπου στο βάθος κρύβεται ζήλια, φθόνος και χαιρεκακία για εκείνον που κατάφερε αυτό που εσείς για διάφορους λόγους, δεν θα μπορούσατε ποτέ: να έχετε την υπομονή και την αυτοπειθαρχία που απαιτεί το διάβασμα για να πάρεις ενα πτυχίο. Συγγνώμη για το μέγεθος του πόστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinda Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ποναει αυτο. κατι ξερω πλεον και κρυβω το πτυχιο οταν παω για σερβιτορα και πωλητρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ποναει αυτο. κατι ξερω πλεον και κρυβω το πτυχιο οταν παω για σερβιτορα και πωλητρια. Εννοείται ότι έχω δύο CV διαφορετικά αναλόγως που στέλνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinda Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 κι απορω τοσα χρονια που αφηνω βιογραφικα στο ζαρα γιατι δεν με εχουν παρει ουτε μια φορα. ενω ζητουσαν ατομα. μηπως επειδη δεν θελουν να δινουν επιδομα πτυχιου? μα ποσο ειναι πια αυτο το επιδομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 το ένστικτο της επιβίωσης και στις επιχειρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 κι απορω τοσα χρονια που αφηνω βιογραφικα στο ζαρα γιατι δεν με εχουν παρει ουτε μια φορα. ενω ζητουσαν ατομα. μηπως επειδη δεν θελουν να δινουν επιδομα πτυχιου? μα ποσο ειναι πια αυτο το επιδομα? Δεν είναι τόσο το επίδομα. Ένας χωρίς πτυχίο θα είναι πιθανώς ευχαριστημένος με μια "απλή δουλειά" π.χ τηλεφωνικό κέντρο. Ένας πτυχιούχος μάλλον θα το θεωρήσει σαν κάτι το προσωρινό και μαλλον δεν θα δείξει τον ανάλογο ζήλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Τελοσπάντων, ξαναγυρνώντας σε εκείνον τον κολλητό απόφοιτο γυμνασίου που δεν με καταλαβαίνει και μου θυμίζει ο Λεωνίδας, έχω να παραθέσω ένα παράδειγμα για όλους τους "Λεωνίδες" που σκέφτονται έτσι. Αν λοιπόν είχατε μια πιτσαρία και ψάχνατε ντελιβερά και σας παρουσιάζονταν δυο υποψήφιοι: Ο πρώτος έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, έχει κάνει σεμινάρια, έχει ECDL, γνωρίζει δυο ευρωπαϊκές γλώσσες και έχει κάνει αποκλειστικά δουλειές γραφείου. Ο δεύτερος είναι αυτός που λέμε "της πιάτσας", άνθρωπος που έχει κάνει όλων των τύπων τις δουλειές και δουλεύει απο μικρό παιδί, απ όταν τελείωσε το λύκειο. Ποιόν θα προσλαμβάνατε; Λογικό δεν είναι? Άλλη δουλειά η μία άλλη η άλλη. Άλλα προσόντα απαιτεί η μία, άλλα η άλλη. Ορισμένοι νομίζουν ότι το να έχουν ένα πτυχίο σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν και τις δουλειές όλων αυτών που δεν έχουν πτυχίο. Δε φτάνει να καταλάβεις απλά πως γίνεται μια εργασία. Χρειάζεται μια σαλαμανδροποίηση ή οποία αποκτάτε εμπειρικά (με το πέρασμα του χρόνου) και ανάλογα με τις ικανότητες του καθενός. Ακόμη και για να γίνεις επαγγελματίας πακετάς θέλει εξειδίκευση και εμπειρία όσο και αν μερικοί νομίζουν ότι "κλάιν, βλέπεις στο χάρτη την οδό και πας". Ο πιτσαράς (εργοδότης) το ξέρει αυτό έστω και αν φαινομενικά εσένα σου φένεται μια εύκολη εργασία. Αυτός ξέρει ότι δεν είναι και σε δίνει το πιστόλι. Το συμπέρασμα είναι και πάλι το ίδιο "κανείς εργοδότης δεν είναι διατεθειμένος και δεν έχει το χρόνο να σου μάθει μια δουλειά από την αρχή από τη στιγμή που έχει επιλογές". Δε μιλάμε για κατάρα του πτυχίου λοιπόν. Μιλάμε για λάθος επιλογές. Μιλάμε για το όνειρο μιας δουλειάς γραφείου που πουλήσανε σε εσένα και στους γονείς σου. Επένδυσες πάνω σε αυτό και πήρες τα @@ σου. Θα μου πεις και αυτοί που σου/μου πουλήσανε αβαβά όνειρα δεν έχουν μερίδιο ευθύνης? Το μεγαλύτερο για εμένα. Αντί λοιπόν να καταριέσαι το πτυχίο σου (που στο κάτω, κάτω μόνο καλό μπορεί να σου κάνει) ζήτα ευθύνες από τον εαυτό σου και αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enric Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Υπάρχουν άτομα που σε λένε άεργο και οτι δεν θέλεις να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά γιατί πήρες το πτυχίο. Εφόσον πήρες πτυχίο στην Ελλάδα, στιγματίζεσαι οτι είσαι τεμπέλης και λόρδος και οτι δεν δέχεσαι ότι δουλειά να ναι και με ότι λεφτά να ναι. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σου πετάνε στα μούτρα στο 95% εκείνων που δεν έχουν πτυχίο (σύμπτωση, ε; ) και σε κοιτάνε στραβά όταν τους λες οτι είσαι άνεργος. Μόνο τεμπέλη στα μούτρα σου δεν σε λένε, αν και με τρόπο, μου το έχουν πει και αυτό πολλές φορές. Συνήθως έχει τη μορφή "όποιος θέλει να δουλέψει, βρίσκει!". Τι να τους πεις μετά; Ζηλεύουν την ανεργία σου. Τόσο τους φτάνει το μυαλό τους. Στο άλλο θέμα που έθιξες, Πες μου, γιατί σε αυτη τη γ.....η χώρα πρέπει ντε και καλά να εργαστείς σε αυτό που σπούδασες; Ωραία, εγώ σπούδασα το τάδε γιατί μου άρεσε το αντικείμενο. Το γούσταρα να το διαβάζω, ο πατέρας μου γούσταρε να με πληρώνει. Και τι σημαίνει αυτό; Οτι τώρα είμαι καταδικασμένος; Γι΄αυτό το ονόμασα Κατάρα του Πτυχίου. Γιατί και να πω "οκ, έκανα λάθος, δουλειά γραφείου δεν βρίσκω, ας ζητήσω σε ένα μπογιατζή να με πάρει βοηθό του", ε... δεν θα βρεθεί κανείς να με πάρει! Τι επιλογές μου αφήνονται τώρα, εκτός απο το να εγκαταλείψω τη χώρα για πάντα; Εγώ θα φταίω ή η σκατονοοτροπία των συμπατριωτών μου; Τελικά φταίει που είμαι τεμπέλης, και είμαι άνεργος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κατά αρχήν και εγώ έχω πτυχίο και ecdl κλπ και κάνω μία δουλειά άσχετη με το αντικείμενο που σπούδασα. Στο λέω απλά για να μη νομίζεις ότι τραβάω ζόρι μαζί σου λόγο του ότι δεν έχω πτυχίο. Όσο παράξενο μου φαίνεται που σε μια αγγελία δε πήραν εσένα για πακετά τόσο παράξενο μου φαίνεται να πήγαινε ο πακετάς να ζητήσει δουλειά στο αντικείμενο το δικό σου και δε μπόρεσα να καταλάβω το λόγο της αναφοράς που έκανες. Είμαι της άποψης ότι όλες οι δουλειές μαθαίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση και διάθεση από κάποιον να στη δείξει. Η θέληση η δικιά μου από μόνη της δεν αρκεί. Έτσι αν μείνω άνεργος θα δυσκολευτώ να βρω δουλειά σαν εσένα γιατί κανείς δε θα μου μάθει μια δουλειά εκτός και αν δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Ο λόγος που δε μπορείς να βρεις δουλειά σαν βοηθός μπογιατζή είναι γιατί υπάρχει προσφορά από άλλους άνεργους σχετικότερων επαγγελμάτων από αυτό που σπούδασες εσύ και όχι λόγο του πτυχίου σου. Πέρα από αυτό ο εργοδότης μπογιατζής γνωρίζει ότι εσύ θα δουλεύεις μαζί του ενώ ταυτόχρονα θα ψάχνεις τη δουλειά γραφείου που σπούδασες. Είναι λογικό αν θέλω βοηθώ υδραυλικού και δε βρίσκω να πάρω έναν που δούλευε σαν βοηθός ηλεκτρολόγου που έχει πατήσει το πόδι του και σε μια οικοδομή υπό ανέγερση, έχει πιάσει και ένα κομπρεσέρ. Έναν οικονομολόγο Π.Χ. τι να τον κάνω από τη στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σπάσει τούβλο, δε ξέρει να πιάνει κατσαβίδι. Γιατί να σου μάθω να δουλεύεις κομπρεσέρ από τη στιγμή που ο άλλος ξέρει να το δουλεύει. Μη βαράς κόμπλεξ με το πτυχίο σου και τους συμπατριώτες σου. Υπάρχει απλά πληθώρα προσφοράς σε μια αγορά με μειωμένη ζήτηση. Τι επιλογές μου αφήνονται τώρα, εκτός απο το να εγκαταλείψω τη χώρα για πάντα; Εγώ θα φταίω ή η σκατονοοτροπία των συμπατριωτών μου; Τελικά φταίει που είμαι τεμπέλης, και είμαι άνεργος; Φταίει που έφαγες/έφαγα τον παπά και τίποτε άλλο. Αν μπορούσα να φύγω θα είχα φύγει. Την Ελλάδα σαν χώρα την έχω γραμμένη όπως με έχει και αυτή άλλωστε. Αμοιβαία τα αισθήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enric Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ο λόγος που δε μπορείς να βρεις δουλειά σαν βοηθός μπογιατζή είναι γιατί υπάρχει προσφορά από άλλους άνεργους σχετικότερων επαγγελμάτων από αυτό που σπούδασες εσύ και όχι λόγο του πτυχίου σου. Πέρα από αυτό ο εργοδότης μπογιατζής γνωρίζει ότι εσύ θα δουλεύεις μαζί του ενώ ταυτόχρονα θα ψάχνεις τη δουλειά γραφείου που σπούδασες.Είναι λογικό αν θέλω βοηθώ υδραυλικού και δε βρίσκω να πάρω έναν που δούλευε σαν βοηθός ηλεκτρολόγου που έχει πατήσει το πόδι του και σε μια οικοδομή υπό ανέγερση, έχει πιάσει και ένα κομπρεσέρ. Έναν οικονομολόγο Π.Χ. τι να τον κάνω από τη στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σπάσει τούβλο, δε ξέρει να πιάνει κατσαβίδι. Γιατί να σου μάθω να δουλεύεις κομπρεσέρ από τη στιγμή που ο άλλος ξέρει να το δουλεύει. Μη βαράς κόμπλεξ με το πτυχίο σου και τους συμπατριώτες σου. Υπάρχει απλά πληθώρα προσφοράς σε μια αγορά με μειωμένη ζήτηση. Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ και δεν τα λέω για σένα, άλλα για τους διάφορους "Λεωνίδες" που μας λένε και τεμπέληδες και απο πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 κι απορω τοσα χρονια που αφηνω βιογραφικα στο ζαρα γιατι δεν με εχουν παρει ουτε μια φορα. ενω ζητουσαν ατομα. μηπως επειδη δεν θελουν να δινουν επιδομα πτυχιου? μα ποσο ειναι πια αυτο το επιδομα? Μία γνωστή μου που συζητούσαμε για δουλειές πωλήτριας και της έλεγα μα τι κακό και αυτό , στέλνω , κρύβω το πτυχίο και τίποτα με συμβούλευσε να πω ψέμματα ότι έχω ξαναδουλέψει σε μαγαζί ρούχων , όλες ( και εκείνη ) λέει αυτό κάνουν. Απλάς φροντίζεις να πας σε μεγάλα μαγαζιά που θα τρέχεις να μαζέψεις ρούχα , να τοποθετείς κ.λ.π. και δε θα καρφωθείς με τη μία ότι δεν έχεις εμπειρία. Είναι προφανές ότι υπάρχουν ελάχιστες θέσεις για πάρα πολλά άτομα . Το πρόβλημα μου είναι στη θέσπιση μέτρων που μας βγάζουν εκτός εργασίας. Από τότε που βγήκε αυτό με τους κάτω των 25 έχουμε γεμίσει με αγγελίες " αυστηρά μέχρι 25 " . Και κάτω των 25 να ήμουν έχω λίγα παραπάνω ένσημα από τα όριο που έχουν βάλει ( κανονικά θα έπρεπε να έχω τα διπλάσια + ένσημα αλλά με έχουν κατακλέψει στα ένσημα ).Οπότε και κάτω των 25 να ήμουν πάλι θα αποκλειόμουν επειδή είχα το θράσος να μην είμαι τεμπέλα και δούλευα παράλληλα με σπουδές . Εννοείται ότι πάντα σε όσες δουλειές μου απαντάνε για να με καλέσουν για συνέντευξη με ρωτάνε αν είμαι κάτω της διετίας στα ένσημα γιατί δεν παίρνουν κάποιον με πάνω από 2 χρόνια ένσημα ( ναι είμαι " τυχερή " σε αυτό , λόγω μεγάλης κλοπής σε ένσημα , είμαι κάτω της διετίας ). Ναι κάποτε οι εργοδότες εκτιμούσαν αυτούς που δούλευαν ως φοιτητές , ακόμα το εκτιμάνε , δε λέω . Αλλά πολύ απλά τώρα τους παίρνει να πάρουν κάποιον έως 25 και να του δώσουν 592 μεικτά. Ναι , το κατανοώ , αφού τους παίρνει και είναι νόμιμο , γιατί να μην το κάνουν ; Εδώ τους παίρνει να αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους τους . Οπότε τι να την κάνω την εκτίμηση και πολύ καλό το βιογραφικό σου κ.λ.π. αφού δε με προσλαμβάνουν. Χόρτασα από εκτίμηση και καλά λόγια. Τώρα περιμένουμε να φιλοτιμηθούν να ξεκινήσουν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για ανέργους. Ο Αύγουστος έγινε Σεπτέμβριος κ.ο.κ. Μακάρι να μπορέσω να ξεκινήσω κάποτε κάτι δικό μου και να βασίζομαι στον εαυτό μου , ξέρω ότι μόλις 30αρήσω πια θεωρούμαι τελειωμένη για την αγορά εργασίας. Δεν έχω σκοπό να κλαίγομαι για πάντα και να δουλεύω σε δουλειές μονιμότερον του προσωρινού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ^^ Φαντάσου να είσαι και 37 με 13-14 χρόνια προυπηρεσίας/ένσημα. Where is the γκρεμός to ρίξω a φούντο (αν και ακόμη δεν έφτασα εκεί, αλλά το βλέπω πεντακάθαρα εις το αμεσότατο μέλλον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δεν είναι τόσο το επίδομα. Ένας χωρίς πτυχίο θα είναι πιθανώς ευχαριστημένος με μια "απλή δουλειά" π.χ τηλεφωνικό κέντρο. Ένας πτυχιούχος μάλλον θα το θεωρήσει σαν κάτι το προσωρινό και μαλλον δεν θα δείξει τον ανάλογο ζήλο. Μωρε μακαρι να βρισκοταν μια θεση τηλεφωνητριας(οοοοχι τηλεμαρκετινγκ) και θα πεταγα απ'τη χαρα μου και ας εχω πτυχιο!Τι να κανουμε αυτα προτασσει η εποχη μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.