leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Γνωστός - Άγνωστος , εγώ ξέρω οτι αν δεν κάνεις καλά την δουλειά σου σε διώχνει! Οποτε το πώς θα μπείς σε μια δουλειά δεν λέει τίποτα..σημασία εχει να μείνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Οποτε το πώς θα μπείς σε μια δουλειά δεν λέει τίποτα οπως προειπα u know nothing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 οπως προειπα u know nothing Δουλεύεις ή είσαι άνεργος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δουλεύεις ή είσαι άνεργος? και αυτο εχει στανταρακι αποδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 και αυτο εχει στανταρακι αποδοση Στα Ελληνικά ?? Άνεργος έτσι ? Σε τι τομέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Στα Ελληνικά ?? Άνεργος έτσι ? Σε τι τομέα? Στα ελληνικά βάζουμε ; όχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Στα ελληνικά βάζουμε ; όχι ? Απλα δεν κατάλαβα τι εννούσα με την απάντηση που έδωσε και του είπα να μου το πεί στα Ελληνικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Απλα δεν κατάλαβα τι εννούσα με την απάντηση που έδωσε και του είπα να μου το πεί στα Ελληνικά! Eίχε πλάκα αυτή η παρατήρηση σου όμως με το αγγλικό ερωτηματικό ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Eίχε πλάκα αυτή η παρατήρηση σου όμως με το αγγλικό ερωτηματικό ... Όντως ! Καλή παρατηρητικότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 leonidas_fs, μην είσαι υπερόπτης επειδή δουλεύεις γιατι ο τροχός γυρίζει. Και γω δουλεύω αλλα δεν παραβλέπω το κοινωνικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Επειδη λοιπόν έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο πρεπει να σου πω οτι δεν έχουν όλοι οι ανθρωποι ούτε τον ίδιο χαρακτήρα ουτε τις ίδιες ικανότητες. Υπάρχουν μαλθακοί άνθρωποι, ανθρωποι χαμηλών τόνων, ανθρωποι χωρίς φίλους και κοινωνικό περίγυρο και γενικά άνθρωποι που με βάση το χαρακτήρα τους, άντε να στείλουν κανα βιογραφικό και τίποτα παραπάνω. Το πρόβλημα λοιπόν είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι κάποτε βρίσκαν δουλειά ακόμα και έτσι. Τώρα δεν υπάρχει αυτό. Και δυστυχώς δεν μπορεί η λύση που θα τους προτείνεις να είναι "κανε κοινωνικές επαφές" και "βγες στη γύρα" διότι ναι μεν είναι λογική παρότρυνση και το ξέρουν και οι ίδιοι, όμως δεν μπορούν να το κάνουν. Δεν είναι εύκολο να μπείς στη θέση τους και μπορεί να σου φαίνονται αηδίες αυτά που λέω, γι'άυτο μην το παίζεις ο κριτής των πάντων. Απο εκέι και πέρα υπάρχουν και αξιότατοι, κοινωνικότατοι άνθρωποι οι οποίοι πράγματι δεν βρίσκουνε δουλειά. Αν κάποιος για παράδειγμα έχει τελειώσει πολυτεχνείο, αντε βρες του δουλειά στο αντικείμενο του και με λογικα (έστω και για την εποχή) λεφτά. Όσοι λοιπον μπορούν φεύγουν εξωτερικό. Όσοι δεν μπορούν, είναι λογικό να κλαίγονται. Λες οτι το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, όμως τεκμηριωμένα και με βάση την ειδησεογραφία και τον εμπορικό κόσμο τριγυρω , οι θέσεις εργασίας πράγματι έχουν μειωθεί κάτι που έιναι απόλυτα λογικό αφού κάθε μέρα κλείνουν καταστήματα και εταιρίες. Βγές λοιπόν απο το μικρόκοσμο της εταιρίας σου και κάτσε και σκέψου χωρίς το εγώ σου μέσα. Για καλό στο λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δεν λεω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα! Απλα δεν μ'αρεσει να κάθονται και να κλαίγονται χωρις να κανουν κάτι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αυτός που είναι ντροπαλός να στείλει βιογραφικά, δεν είναι ντροπαλός να κράζει στο insomnia ? Ας σοβαρευτούμε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δεν λεω οτι δεν υπάρχει πρόβλημα! Απλα δεν μ'αρεσει να κάθονται και να κλαίγονται χωρις να κανουν κάτι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αυτούς που είναι ντροπαλός να στείλει βιογραφικά, δεν είναι ντροπαλός να κράζει στο insomnia το κράτος? Ας σοβαρευτούμε λίγο. Δηλαδή και ποιόν να κράξει όταν το κράτος δημιουργεί το πρόβλημα της ανεργίας με την πολιτική του? Εγω ας πουμε που δουλεύω ποιόν να κράξω που δεν παίρνω αύξηση όταν το κράτος δημιουργεί οικονομική στενότητα στην επιχείρηση που δουλεύω? Τώρα αν έσυ έχεις ιδεολογικούς λόγους (γιατί πραγματικοι δεν υπάρχουν) και στηρίζεις αυτό το κράτος, τοτε να μας το πείς για να ξέρουμε τουλάχιστον σε ποιον απαντάμε και αν έχουν νόημα αυτα που γράφουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Οχι πραγματικά δεν εχω καμια σχέση με τα πολιτικά και ούτε θα αποκτήσω ποτέ. Λάθος διατύπωση στο προηγούμενο μου Post. Εδω το σωστό! Εννοείται οτι το κράτος θέλει κράξιμο! "Απλα δεν μ'αρεσει να κάθονται και να κλαίγονται χωρις να κανουν κάτι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αυτός που είναι ντροπαλός να στείλει βιογραφικά, δεν είναι ντροπαλός να κράζει στο insomnia?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 "Απλα δεν μ'αρεσει να κάθονται και να κλαίγονται χωρις να κανουν κάτι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αυτός που είναι ντροπαλός να στείλει βιογραφικά, δεν είναι ντροπαλός να κράζει στο insomnia?" Οκ, αυτο το καταλαβαίνω. Το ζήτημα είναι αν είσαι σε θεση να καταλάβεις αυτοι που γράφουν εδώ μέσα αν έχουν προσπαθήσει ή όχι. Ξέρω και γώ άτομα που κλαίγονται χωρίς να ψάχνονται αλλα έχω φύσικη επαφή μαζί τους έχοντας λόγο να τους κράξω αλλά και ταυτοχρονα τους παροτρύνω (αν ανήκουν στις επίμαχες κατηγορίες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Εννοείται ρε φίλε μου οτι το καταλαβαίνω! Δεν είμαι απο την πλανήτη Άρη! Βλέπω τι γίνεται στην κοινωνία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.