Προς το περιεχόμενο

Μαγκες.....δεν αντέχω άλλο

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 752
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πολύ Σκωτία έχει πέσει βλέπω.

Παλιά δεν είχε τοσούς πολλούς Έλληνες(μιλάω για 7-8 χρόνια πριν). Τα τελευταία 3-4 όμως ο πληθυσμός αυξήθηκε πολύ. Αλλά θεωρώ είναι γενικό το φαινόμενο, λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα. Το βλέπω και Γλασκώβη και Εδιμβούργο αυτό, αλλά και γενικά UK.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ρίχτε μια ματιά σε αυτό.......

Είναι ένα έτοιμο template , export δηλαδή απο την συμπλήωση σε μεγάλο αραβικό σάιτ.

Και το έχω για να το στέλνω στις αραβικές χώρες.....

PS : Απαγορεύεται το sex εάν δεν είσαι παντρεμένος στις Αραβικές χώρες το ξέρατε? Βρίσκεις μεγάλο μπελα.....μέχρι και φυλακή και deportation....

cv10939357_dimitris-mitsopoulos_marketing-and-advertising-s-1.pdf

Νομίζω με το βιογραφικό σου βρίσκεις δουλειά τουλάχιστον με 35κ. Και σου λέω για Σκωτια που η ζωή είναι πολύ πιο φτηνή απο Λονδίνο.....

Κανει πολυ κρυο εκει πανω?

Αληθευει οτι ο κοσμος εκει ειναι τσιγγουνης?:)

καταρχην προσωπικα τα "βλεπω λιγο αλλιως τα πραγματα"καταρχην αυτο το φαινομενο να θελουν ολες οι ελληνιδες μανες- "κυρατσες"να σπουδασουν τα παιδια τους για να μην παιδευτουν οπως εκεινοι στα τοτε χρονια το θεωρω πολυ μελο πλεον κ προσωπικα δεν περναει....καθε καλοκαιρι ακουω το εξης που περασε η κορη σου/γιος σου?κ περηφανη η αλλη μανα βιολογικη γεωργια κεφαλονιας η φιλοσοφια αθηνων με ενα τουπε λες κ το καμαρι της εγινε πυρηνικος επιστημονας δεν εχω κατι με αυτες τις σχολες ουτε με καμια αλλη σχολη προς θεου.το ανησυχητικο για μενα ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει σεβασμος μεταξυ των επαγγελματων κ δεν σεβομαστε ο ενας τον αλλον ολοι νομιζουν πως ειναι καποιοι χωρις να ειναι τιποτα κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα σε αυτους.τι λες ρε φιλε θα μ πειτε?κ ομως ακουω γυρω μ εγω ειμαι δοκτωρας ειμαι εκεινο ειμαι το αλλο ειμαι το παραλλο κ λεω εγω απο μεσα μου τι μου το λες εμενα?τι με νοιαζει?ο δοκτωρας κ τα μεταπτυχιακα τρωγονται?θελω να πω δεν μ ειπε κανεις τοτε πριν σπουδασω εννοω πως ολη η ελλαδα σπουδαζε κ σπουδαζει μαζι με εμενα..νομιζα πως ειμαι απτους σπανιους.με μια διαφορα σπουδαζα κ δουλευα πλακας οσο κ γελοιο να ακουγεται σε πολλους η τωρινη μου δουλεια ειναι πλακας κ μαλιστα σπουδαγμενος πλακας(τελιωσα μηχανολογια τει καβαλας)οταν τελιωσα πρεπει να στειλα μια κουτα βιογραφικα σε εταιριες με πηραν σε μια που εφτιαχνε φιλτρα κανανε περικοπες κ με απολυσαν ξαναστειλα δεν με πηρε κανεις κ λεω δεν αντεχω αλλο σε αυτο το ρυθμο αει σιχτηρ κ αυτοι κ τα χαρτια τους πλεον λεω ας ειναι καλα ο μπαρμπα-θωδορος που μ ελεγε πριν 10 χρονια μαθε τη δουλεια κ ας σπουδαζεις κακο δεν σ κανει κ οντως μ εκανε το μεγαλυτερο καλο!με λιγα λογια θελω να πω αν δεν βρεξεις κω.ο ψαρι δεν τρως!δεν πρεπει να περιφρονουμε καμμια δουλεια δεν μπορουμε ντε κ καλα να γινουμε ολοι επιστημονες...σημειωτεων η λεξη επιστημονας κατεμε εχει αλλοιωθει εντελως στη μπανανια επιστημονας ειναι αυτος που κανει ερευνα ειναι καινοτομος κ μελετα οχι ο καθε ενας που τελιωσε ενα τει η ενα αει κ την ειδε ιστορια οπως γινετε!!!

Στην ελλαδα εχουμε-εκτος των αλλων αρνητικων μας- και την αρρωστια της πτυχιολατρειας.

Χαρτια χαρτια χαρτια...

Με τοσα χαρτια σε αλλες χωρες θα πηγαιναμε περιπατο.

Εδω βουλιαξαμε σε 'προσοντουχους' 'επιστημονες' που λες κι εσυ...

Ολοι δουλειες λευκου κολλαρου και γραφειου...

Ελληνικη νοοτροπια...

Aυτο που λες ουσιαστικα σημαινει οτι οι γονεις με το να μας σπουδασουν θελαν να μας βαλουν στο δημοσιο και ετσι ειναι.Ξερω περιπτωσεις παλαιων συμμαθητων οι οποιοι ειχαν στρωμενες δουλειες και απλα δεν σπουδασαν η σπουδασαν πανω σε αυτο που εχει σχεση με τη δουλεια τους(γεωπονια,φαρμακευτικη,μηχανολογια κλπ) ,ολοι οι αλλοι θα παρουμε ενα πτυχιο για να λεμε απλα οτι το χουμε καθως πλεον το δημοσιο εχει τελειωσει.Γενικα η γενια των γονιων μας απλα μας καταδικασε.

Το δημοσιο μας τελειωσε. Διορισμοι τελος, και θα συρρικνωθει απιστευτα.

Αλλα μηπως και ο ιδιωτικος τομεας ειναι καλυτερος στην ελλαδα?

Ο καθε βλαχοελληνας κομπιναδορος που μπορεσε τα προηγουμενα χρονια να 'φτιαχτει' με διαφορους τροπους (λαδωματα, επιδοτησεις, κλπ κλπ) το παιζει εργοδοτης(της κακιας ωρας φυσικα).

Αν υπηρχε σοβαρος ιδιωτικος τομεας στην ελλαδα, να πληρωνει υπερωριες, να μην κρατα με το ετσι θελω αμισθι τους υπαλληλους ως το βραδυ, και αλλα απαραδεκτα πραγματα, κανεις δεν θα ηθελε το δημοσιο.

Γι αυτο λεω οτι στην ελλαδα δεν εχουμε ουτε σοβαρο δημοσιο τομεα(εκει να δεις αρτηριοσκληρωση/κομματοκρατια/0 εξελιξη κλπ) αλλα ουτε και σοβαρο ιδιωτικο τομεα.

no way out.

Εχουν αφησει τον ιδιωτικο τομεα ανεξελεγκτο. Οπως ολα στην ελλαδα. 0 ελεγχοι απο το κρατος. Εργοδοτες ασυδοτοι. Ατιμωρησια.

Η μονη λυση για καποιον που θελει να προκοψει, ειναι πιστευω ενα καλα μελετημενο βημα προς το εξωτερικο.

Για ρίχτε μια ματιά σε αυτό.......

Είναι ένα έτοιμο template , export δηλαδή απο την συμπλήωση σε μεγάλο αραβικό σάιτ.

Και το έχω για να το στέλνω στις αραβικές χώρες.....

PS : Απαγορεύεται το sex εάν δεν είσαι παντρεμένος στις Αραβικές χώρες το ξέρατε? Βρίσκεις μεγάλο μπελα.....μέχρι και φυλακή και deportation....

Γιαυτο οταν πηγε ενας φιλος dubai ηταν γεματο ιεροδουλες στα ξενοδοχεια? :-D

άμα είσαι παντρεμένος μπορείς να πηγαίνεις και με άλλες?

που θες να πας να μπλέξεις?

Ps. το ξέρετε ότι μου έχετε ανάψει φωτιές με το μέγεθος του βιογραφικού?

Ps. το ξέρετε ότι μου έχετε ανάψει φωτιές με το μέγεθος του βιογραφικού?

Γιατί? Ακόμα και με το τελευταίο?

Ναι , δυστυχώς , τα βιογραφικά πρέπει να είναι μικρά και περιεκτικά. Και εγώ δεν το ήξερα .......

το δικό σου μια χαρά το βρίσκω (το μόνο που δεν μου καλοκάθεται είναι το μέλος οργάνωσης που έχεις μόνο τα αρχικά...)

απλά και μόνο στην σκέψη ότι πρέπει να συμμαζέψω το δικό μου με πιάνει απελπισία....

πχ, αν googlarw απο ιταλία "UWE Greek society" το πρώτο αποτέλεσμα είναι: http://uwehellenicsociety.wordpress.com/

και το πρώτο που βλέπω είναι ένα πάρτι για καρναβάλι ενώ το δεύτερο ένα τουρνουά PES 2008....

ένα ένα μου έρχονται: στις Αραβικές χώρες εκτός από γυναίκες παίζει να έχεις πρόβλημα και με το αλκοόλ....

Κανει πολυ κρυο εκει πανω?

Αληθευει οτι ο κοσμος εκει ειναι τσιγγουνης?:)

Κρύο έχει αλλά όχι τραγικό! Και τώρα και ήλιο έχει και καλή θερμοκρασία! Συνυθίζεις..

Όχι βλακείες. Εμένα πάντως οι φίλοι μου οι Σκωτσέζοι μόνο τσιγγούνηδες δεν είναι!

ρε σεις παιδιά Σκωτία τι παίζει απο ενοίκια?

Αν συγκατοικείς από £250-450. Αν ζεις μόνος σου από £400-700. Μιλάω για Εδιμβούργο και Γλασκώβη!

το δικό σου μια χαρά το βρίσκω (το μόνο που δεν μου καλοκάθεται είναι το μέλος οργάνωσης που έχεις μόνο τα αρχικά...)

απλά και μόνο στην σκέψη ότι πρέπει να συμμαζέψω το δικό μου με πιάνει απελπισία....

πχ, αν googlarw απο ιταλία "UWE Greek society" το πρώτο αποτέλεσμα είναι: http://uwehellenicsociety.wordpress.com/

και το πρώτο που βλέπω είναι ένα πάρτι για καρναβάλι ενώ το δεύτερο ένα τουρνουά PES 2008....

ένα ένα μου έρχονται: στις Αραβικές χώρες εκτός από γυναίκες παίζει να έχεις πρόβλημα και με το αλκοόλ....

Συμφωνώ για το "UWE Greek society". Επίσης θεωρώ μην χρησιμοποιήσεις αυτό το βιογραφικό σε ευρωπα'ι'κές χώρες. Ειδικά UK και Σκανδιναβία.

Συμφωνώ για το "UWE Greek society". Επίσης θεωρώ μην χρησιμοποιήσεις αυτό το βιογραφικό σε ευρωπα'ι'κές χώρες. Ειδικά UK και Σκανδιναβία.

Eεεεεε μα τον Θεο , έχουνε σπάσει τα νέυρα μου.....εάν για κάθε εργοδότη , για κάθε χώρα , για κάθε τι πρεπει να φτιάχνω διαφορετικο βιογραφικο , θα πρέπει να προσλάβω έναν (part-time) για να το φτιάχνει κάθε φορά..... :mrgreen:

Anyone interested? Send your cv [email protected] B)

Eεεεεε μα τον Θεο , έχουνε σπάσει τα νέυρα μου.....εάν για κάθε εργοδότη , για κάθε χώρα , για κάθε τι πρεπει να φτιάχνω διαφορετικο βιογραφικο , θα πρέπει να προσλάβω έναν (part-time) για να το φτιάχνει κάθε φορά..... :mrgreen:

Anyone interested? Send your cv [email protected] B)

Πόσα πληρώνεις? Εγώ ψάχνς δουλειά, να γυρίσω Ελλάδα! Λες να είναι αυτό το επάγγελμα του μέλλοντος? :mrgreen:

Τα σχόλιά μου για το τελευταίο βιογραφικό σου:

Είσαι ο HR και σου ήλθαν σήμερα 250 βιογραφικά για τη νέα δουλειά. Παίρνει το δικό σου και στη πρώτη σελίδα τι μπορεί να δεί για σένα; Κάτι για Marketing και πόσα λεφτά θες...μάλλον έχασες...και ένα μακροσκελές κείμενο που μάλλον δεν έχει καμία διάθεση να διαβάσει. Λέω λοιπόν:

Scrap το πρώτο page τελείως, βάλε το reccomendation στο τέλος. Τα βασικά σου στοιχεία όνομα, διεύθυνση κτλ μπορούν να χωρέσουν όλα σε μία γραμμή...δεν έχει νόημα να πιάνεις μισή σελίδα βιογραφικό για να πεις πως σε λένε.

Βάλε ένα mini statement ποιος είσαι και τί κάνεις και αμέσως μετά professional experience. Έτσι θα πας περίπου στη μιάμιση σελίδα με τις λιγότερες σημαντικές πληροφορίες στο τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...