v5net Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 θα έχει αυτό καμμιά επίπτωση;σε θέμα SEO εννοώ. αυτό μόνο είναι η ερώτηση μου, μάλλον καμμία αλλά έτσι είπα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος.
Haldol Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καμία διαφορά. Ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο. Εάν στραφείς προς HTML5 ίσως να κερδίσεις κάτι. Και φυσικά εννοείται όταν όλη σου η σελίδα είναι γραμμένη έτσι, όχι όταν απλά έχεις τέτοιο doctype.
v5net Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ευχαριστώ για τις απαντήσεις ναι ξέρω ότι δεν θα κερδίσω τίποτα απλά ήθελα να είναι πιο συμβατή με τα διάφορα scripts που καμμια φορά προσθέτουμε επειδή η πλειοψηφία των σελίδων τώρα φαίνεται να είναι σε XHTML1.0, και έτσι να έχει λιγώτερα λάθη όταν περνάει από W3C Validation. την έχω μετατρέψει αλλά θα την ανεβάσω αφου πρώτα διορθώσω όλα τα λάθη offline.
Haldol Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εάν ο κώδικάς σου είναι εντάξει μην φοβάσαι. Ας έχεις ότι DOCTYPE θέλεις, οι browsers δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με αυτά έτσι κι αλλιώς. Το πιο πολύ που θα πάθεις με HTML 4.01 είναι... «να σου την πούνε» τίποτα πορωμένοι. Κατά τ' άλλα δεν υπάρχει θέμα, ούτε με scripts ούτε με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.