koskons Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, μόλις αγόρασα ένα αχρησιμοποίητο macbook pro 17" - προηγούμενη γενιά ( http://www.shg.dk/Baerbar/Apple-MacBook-Pro-17-2.53GHz-2212302.html ) απο μια δημοπρασία στην τιμή των 1350 ευρώ. Κυρίως τον πήρα για σερφάρισμα στο internet,ταινίες και λίγα animation που κάνω σε flash. Νομίζω είναι καλή τιμή, τι λέτε? Έχετε να μου προτείνετε ένα καλό site να βρώ ram και HDD για μελλοντική αναβάθμιση (σκέφτομαι κυρίως να βάλω 8 gb ram και 256 GB SSD) Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλορίζικο φίλε koskons, Γεια μνήμες ram όπως και για κάποια upgrades ακόμα έχω ξεχωρίσει αυτό. Ειδικεύεται σε mac κ έχει πολύ καλές τιμές. Πολλά παιδιά του φόρουμ το προτιμούν. Γεια ssd που λες το συγκεκριμένο site έχει τους "δικούς" του. Παρόλα αυτά σίγουρα είναι υποδυέστεροι από αυτούς που κυκλοφορούν στα γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα. Εγώ για ssd θα έψαχνα σε κανα ebay ή στο amazon.co.uk πχ.
koskons Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Νομίζω έκανα βλακεία και το θέμα έπρεπε να είναι στο Apple Hardware αλλά δεν βρίσω την επιλογή να το μεταφέρω σε εκείνη την κατηγορία. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Pazariotis
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 για ssd τσεκαρε αυτη* τη λυση θα σου βγει πιο φθηνα... *προτεινω να γινει pinned
koskons Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για τη μεταφορά, Φίλε tr3quart1sta νομίζω η συγκεκριμένη λύση έχει 2 αρνητικά που για μένα είναι πολύ σημαντικά. Πρώτον χάνεται η εγγύηση και μαζί με το macbook έχω κάλυψη για 1 χρόνο την οποία θα χάσω και δεν θέλω. Δέυτερον προτίθεμαι να βλέπω αρκετές ταινίες απο dvd επομένως βγάζοντας το δεν θα έχω αυτή τη δυνατότητα. Για ram βρήκα απο το ebay.co.uk διάφορες στα 8GB με περίπου 90 ευρώ.Νομίζω είναι οκ η τιμή.Τι θα πρέπει να προσέξω όσον αφορά την τοποθέτηση(αυτό με τον στατικό ηλεκτρισμό δεν το κατάλαβα...)? Για SSD οι τιμές είναι προς το παρόν πολύ υψηλές οπότε λέω να περιμένω λίγο...
kpartsi Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για τη μεταφορά, Φίλε tr3quart1sta νομίζω η συγκεκριμένη λύση έχει 2 αρνητικά που για μένα είναι πολύ σημαντικά. Πρώτον χάνεται η εγγύηση και μαζί με το macbook έχω κάλυψη για 1 χρόνο την οποία θα χάσω και δεν θέλω. Δέυτερον προτίθεμαι να βλέπω αρκετές ταινίες απο dvd επομένως βγάζοντας το δεν θα έχω αυτή τη δυνατότητα. Για ram βρήκα απο το ebay.co.uk διάφορες στα 8GB με περίπου 90 ευρώ.Νομίζω είναι οκ η τιμή.Τι θα πρέπει να προσέξω όσον αφορά την τοποθέτηση(αυτό με τον στατικό ηλεκτρισμό δεν το κατάλαβα...)? Για SSD οι τιμές είναι προς το παρόν πολύ υψηλές οπότε λέω να περιμένω λίγο... Όσον αφορά το στατικό ηλεκτρισμό, ενδεχομένως να έχεις μαζεμένο πάνω σου (στα χέρια σου) και τη στιγμή που πιάνεις τις μνήμες (ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό εξάρτημα) στην τοποθέτηση να τις κάψεις! Οι τεχνικοί για να αποφύγουν κάτι τέτοιο χρησιμοποιούν ειδικό αντιστατικό βραχιολάκι που μπορείς πολύ εύκολα να προμηθευτείς σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά. Μία κομπογιανίτικη λύση ενάντια του στατικού ηλεκτρισμού είναι λίγο πριν ξεκινήσεις να πιάνεις ένα καλοριφέρ τοίχου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.