Προς το περιεχόμενο

σεξουαλικες ανυσυχειες!

magisoula_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο περιπου ενα μηνα εκανα κατι με εναν φιλο μου, και πριν λιγες μερες εμαθα απο συγκενικο μου προσωπο οτι το συγκεκριμενο ατομο πρεπει να ειναι φορεας του αιτζσ. Θα ηθελα να μαθω σε τι κεντρα μπορω να απευθυνθώ για να δω αν εχω κολλησει κατι και ποσο περιποθ κοστιζει.

Δημοσ.

Στάνταρ το κάνουν σε όλα τα νοσοκομεία και είναι δωρεάν.Βέβαια πρέπει να περάσουν περίπου 2 μήνες για να δείξει συμπτώματα ο ιός...

Δημοσ.

Αν κανατε οτι κανατε με προφυλαξη λιγα εχεις να φοβασαι εως τιποτα.

Επισης αν δεν υπαρχουν πληγες στα σημεια επαφης τοτε παλι δεν εχεις να φοβασαι σχεδον τιποτα.

Δημοσ.

Δεν θελω να παω σε καποιο απο τα νοσοκομεια μας εδω γιατι ειμαστε μικροι πολη και ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας. Το ξερω πως υπαρχει το ιατρικο απορριτο αλλα το κρατανε? Για αυτο και κοιταζω να βρω κατι ιδιοτικο. Οταν εγινε οτι εγινε αυτοσ ειχε ορισμενα ραμματα (απο πεσιμο με το μηχανακι) ασφαλοσ και ηταν με προφυλακση αλλα διαβασα σε ενα σιτε οτι μπορεις να κολλησεις και με το στοματικο. αληθευει κατι τετοιο????

@μαρλια: με το ανχος ποτε κανεις δεν εβγαλε τπτ.

Δημοσ.

Γινεται να κολλησεις απο το στοματικο αλλα υπαρχουν λιγες πιθανοτητες να γινει κατι τετοιο

Ακριβώς, νομίζω πρέπει να υπάρχει πληγή στο σώμα και ταυτόχρονα κάποια εκδορή/πληγή στο πεος για να υπαρξουν σημαντικες πιθανοτητες να κολλησεις. Οι περισσότερες πιθανότητες να κολλήσεις είναι από πρωκτικό χωρίς προφύλαξη.

Δημοσ.

Δεν θελω να παω σε καποιο απο τα νοσοκομεια μας εδω γιατι ειμαστε μικροι πολη και ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας. Το ξερω πως υπαρχει το ιατρικο απορριτο αλλα το κρατανε? Για αυτο και κοιταζω να βρω κατι ιδιοτικο. Οταν εγινε οτι εγινε αυτοσ ειχε ορισμενα ραμματα (απο πεσιμο με το μηχανακι) ασφαλοσ και ηταν με προφυλακση αλλα διαβασα σε ενα σιτε οτι μπορεις να κολλησεις και με το στοματικο. αληθευει κατι τετοιο????

@μαρλια: με το ανχος ποτε κανεις δεν εβγαλε τπτ.

Αν ειχες πληγες-εκδορες στα ουλα/γλωσσα κλπ τοτε υπαρχει πιθανοτητα, μικρη παντως.

Να πας σε γιατρο, το φορουμ δε θα βγαλει γνωματευση οπως και να χει.

Δημοσ.

Μιας και είσαι σε μικρή πόλη, την περίπτωση το όλο θέμα να είναι ραοδιοαρβίλα και ο άνθρωπος να μην είναι άρρωστος την σκέφτηκες???Γιατί σε μια μικρή κοινωνία όπου λίγο πολύ όλα μαθαίνονται, είναι δυνατόν αυτός να έχει HIV και να μπορεί να πηγαίνει με όποια θέλει??Να μην έχει βουίξει όπως λέμε ο τόπος :rolleyes:

Και σου λέει έκλεψε την γκόμενα κάποιου και μετά ο τύπος για εκδίκηση τον έβγαλε φορέα του aids :whistle: χειρότερο δεν μπορούσε να του είχε κάνει :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...