daino92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ο τίτλος είναι λίγο χαζός αλλά η ερώτησή μου είναι η εξής: 1) Για αρχή τα mac έχουν bios? λίγο που ψάχτηκα βρήκα ότι δεν έχουν, έχουν λένε κάτι καλύτερο, το EFI (openfirmware). Δηλαδή τι γίνεται εδώ πέρα? Μπορεί κάποιος να εξηγήσει? 2) Όσον αφορά τα drivers. Άμα θέλω να κάνω ένα format βάζω το mac os x installation disk. Τώρα η μητρική, γραφικών κλπ δεν χρειάζονται drivers? Ή είναι ενσωματωμένα στο δισκάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Σε PC θέλεις να το βάλεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δεν θέλω να το βάλω πουθενά. Έχω iMac κ επειδή είμαι σχετικά new user έχω μερικές απορίες συγκρίνοντας με pc (windows). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Στο δισκάκι σου έχεις ΌΛΑ ότι αφορά τους drivers. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Με τα update που κάνει κατα καιρούς η apple αλλάζει απο μόνη της drivers που πιθανόν να έχουν αναβαθμιστεί. http://en.wikipedia.org/wiki/Extensible_Firmware_Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.