daino92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλήμερα παλικάρια, θέλω να εκφράσω μια απορία από τότε που έχω αγοράσει το ps3 μου και δεν ήξερα τι παίζεται με αυτό το θέμα. Πείτε πως βρίσκω ένα x παιχνίδι το οποίο ας πούμε κοστίζει 20 ευρώ. Το πληρώνω και το κατεβάζω. Καλώς ή κακώς κάτι παθαίνει το ps3 και πρέπει να το πάω αντιπροσωπεία λέμε τώρα να μου το ξανακάνουν όπως το πήρα, με λίγα λόγια χωρις saves, κατεβασμένα αρχεία,demos, μουσικη κλπ. Με τα παιχνίδια που έχω αγοράσει από το playstation store τί γίνεται? Μήπως κρατάει σημείωση το psn ότι το έχω πληρώσει και έτσι με αφήνει να το ξανακατεβάσω? Μήπως μπορώ να το μεταφέρω σε stick κάπου πχ pc ώστε να μην το χάσω (αυτό με τα demos δε γίνεται). Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου πει.
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά, εάν συνδεθείς με τον λογαριασμό σου στο PSN τότε μπορείς να ξανακατεβάσεις το παιχνίδι χωρίς να το πληρώσεις πάλι. Εάν κάνεις καινούριο λογαριασμό, τότε λογικό είναι να πρέπει να το πληρώσεις πάλι. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πάντως, μπορείς να κάνεις backup του δίσκου σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να έχεις αποθηκευμένα και τα saves σου. Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερα για αυτή την διαδικασία να σου πω.
daino92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλά δε παίζει θέμα με τα saves, εφοσον μπορώ να τα αντιγράψω σε stick. Πιο πολύ με κόβει για τα πληρώμενα games. Α και να πω κ το άλλο. Άμα τελικά ισχύει το ότι μπορώ να το ξανακατεβάσω από το psn...άμα συνδεθώ με το psn μου σε άλλη κονσόλα (άμα γίνεται, δεν το χω δοκιμάσει) τότε μπορώ να το κατεβάσω κ εκεί?
gherudos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μπορείς να τα κατεβάσεις μέχρι και σε 5 Playstation 3 κονσόλες σου.
Giwrgos1996 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πως μπορω να κανω backup? Πως μπορω να κανω backup?
JohnVani18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Απο την επιλογή που σου έχει στις ρυθμίσεις. Απο την επιλογή που σου έχει στις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.