Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Γειά σε όλους, Θέλω να αλλάξω το AppleID (iTunes Account ID) μου αλλά έχω κάποιες απορίες. Η αλλάγη που θέλω να γίνει θα είναι από το mail μου που έχω στο hotmail στο mobileme. Θα έχω κανένα πρόβλημα σχετικά με τα updates των εφαρμογών μου η όλα θα λειτουργούν όπως πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 κανενα προβλημα το αλλαξα και γω πριν μερικες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το άλλαξες σε mobileme account? Γιατί απ ότι διαβάζω μπορώ να το αλλάξω σε άλλο email αλλα όχι σε email απο mobileme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 οχι σε gmail το αλλαξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Και στις εφαρμογές/τραγούδια που είχες αγοράσει άλλαξε και το Purchased account name στο Get Info? Sorry που σε ρωτάω πολλά απλά το ψάχνω λόγο δουλείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Και στις εφαρμογές/τραγούδια που είχες αγοράσει άλλαξε και το Purchased account name στο Get Info? Sorry που σε ρωτάω πολλά απλά το ψάχνω λόγο δουλείας. οχι, σε οσα ειχα αγορασει πριν την αλλαγη εχει παραμεινει το hotmail ενω σε οσα αγορασα μετα την αλλαγη εχουν το gmail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.