Προς το περιεχόμενο

H jowood βάρεσε χρεωκοπία

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωρίζαμε όλοι ότι έρχετε αλλά πλέον είναι και επίσημο

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=de&tl=en&u=http://www.boerse-express.com/pages/952065&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhgYLq6ofuHI0L-ZqJXewKIZRShRHA

JoWooD games for the manufacturer it is now called final "Game Over". The listed company has been fighting for years to survive and is already scarred by short of bankruptcy. Today, Thursday, was announced that negotiations have broken with potential investors and the restructuring process is failed.

JoWooD had requested in January 2011, the opening of a rehabilitation process at the Commercial Court of Vienna. Only a month ago it was said, two possible ...

το arcania ήταν και το τελειωτικό χτύπημα στα απανωτά λάθη που είχε κανει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια. Το θετικό είναι ότι τα δικαιώματα του gothic πλέον περνάνε και επίσημα στηn PB

Δημοσ.

Τα δικαιώματα του Gothic ούτως ή άλλως θα επέστρεφαν στην Piranha Bytes (δεν είχαν να κάνουν με την χρεωκοπία της JoWood). Κρίμα πάντως για όσους περίμεναν το Fall Of Setarrif

• Moderators
Δημοσ.

Το γνωρίζαμε όλοι ότι έρχετε αλλά πλέον είναι και επίσημο

Όντως, όχι ότι δεν το περιμέναμε.

Πιο πολύ με στεναχωρεί το ότι από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να δω το Book of unwritten tales στα αγγλικά σύντομα.

Δημοσ.

Το 1 και 2 ναι. Το 3 ομως....δεν μπορω να πω οτι ηταν κατι το ιδιαιτερο.

Δεν τα έπαιξα εγώ, αλλά η κοπέλα μου.. :P

Δημοσ.

το 3 κατά την γνώμη μου ήταν και αυτό ένα φοβερό game της σειράς αλλά λόγο λάθος αποφάσεων από την jowood το game κυκλοφόρησε στην κυριολεξία σε αρκετά alpha κατάσταση.

Δημοσ.

εγω εχω παιξει ολη την σειρα gothic1,2,3,4 και rizen και εχω φτασει καπου στη μεση με dragon age με νανο.

μακραν καλυτερα τα gothic περα απο τα bug τι να πω οτι πας οπου θες σκωτονεις οτι θες και καλυτερα γαρφηκα.

τωρα αν δεν ξαναβγουν ε δεν χαλασε και ο κοσμος ενα καρο αναβαθμησεις ειχαμε κανει για να τα τρεξουμε :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...