rexrap Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Έχω δοκιμάση σχεδόν τα πάντα αλλά κανένα πρόγραμμα δεν μου έλυσε το πρόβλημα.Στο mp3 player μου έσβησα καταλάθος το λογισμικό και τώρα δεν μπορώ να το βρω(δέν εχω το cd)αν κάπιος μπορεί να βοηθείσει ας με ενημερώση από το Θέμα Η με ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αν εννοείς το πρόγραμμα SonicStage CP μπορείς να το κατεβάσεις από το support της εταιρίας. Εγώ έχω το NW-S202F που είναι παλιό μοντέλο και το λογισμικό του είναι αυτό. Λογικά θα κάνει και για το δικό σου.(Δεν το βρήκα στη λίστα το δικό σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rexrap Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ναι το έχω κατεβάσει και εγώ το sonicstage αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοπειώ(το έκανα εγκατάσταση αλλά απο εκεί και μετά δεν ξέρω τι να κάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Στο support βρες το manual της συσκευής σου.Λογικά θα λέει μέσα τη διαδικασία.Δεν θυμάμαι να σου πω εγώ μιας και το χρησιμοποιώ μόνο σαν ράδιο αλλά φαντάζομαι οτι δεν θα είναι κάτι δύσκολο. Ένας λόγος που δεν το χρησιμοποιώ είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις drag'n'drop τα mp3 και θέλει αναγκαστικά το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rexrap Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 στίλε link plzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Sony NWE002F και κατεβάζεις το link που λέει Operation Guide και Quick Start Guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rexrap Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 μπήκα στο support αλλά τίποτα δεν μου κατεβάζει...πάτησα σε αυτά που είπες αλλά τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Operation Guide Quick Start Guide Εμένα μια χαρά μου τα κατεβάζει.Για ξαναδοκίμασε στα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.