Προς το περιεχόμενο

προβλημα

Toni23101983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλυσπερα παιδια εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα αγωρασα ενα κουτι MAC G4 και εχει μεσα τα Mac OS X 10.4.9 το αγωρασα απο ενα μαγαζι με υπολογιστες ο οποιος ειχε αυτο το μηχανημα αλλα εκανα μια βλακια και πατησα κατα λαθος αντι για το turn off το log out και δεν ειχα προλαβει να αλλαξω τον κωδικο και το ονομα του προηγουμενου.... σας παρακαλω τι να κανω εχω ανχωθει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου δεν γνωριζο και πολλα για το θεμα.(τωρα θα μου πεις γιατι απαντας τοτες?)αφου ομως το αγορασες απο μαγαζι και το δουλευε αυτος γιατι

δεν πας να του ζητησης τη βοηθεια του?(επειδη δεν γνωριζω απτο θεμα γιαυτο απανταω με ερωτιση)

Φίλε μου πηγα σε αυτόν που αγόρασα το μηχάνημα αλλά δεν τον ξέρει ούτε αυτός... Δν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποια πατέντα...

Αποστολή από X10i με το Insomnia App

Ξέρω φίλε ότι είσαι σε αναμμένα κάρβουνα αλλά έχεις σκεφτεί να κάνεις φορματ το δίσκο και να περάσεις ξανά όποια mac λειτουργικό θές?

Νομίζω και δεν θα χρειαστεί να παρακάμψεις τον κωδικό, και θα χεις και ένα καινούργιο και φρέσκο μηχάνημα.

Φίλε μου πηγα σε αυτόν που αγόρασα το μηχάνημα αλλά δεν τον ξέρει ούτε αυτός... Δν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποια πατέντα...

θα κάνω χαζή ερώτηση

όταν το πήρες το μηχάνημα δεν σου το δείξε??τι κωδικό έβαλε για να το δεις?

η απλά σε δουλεύει για να του το πας για φορματ?

δεν έχω δουλέψει ποτέ mac αλλά μου φαινετε τελείως χαζό αν πατήσεις μια φόρα log off να σου ζητάει μόνιμος κωδικό ενω με tourn off να μην το ζητάει

Όχι το δυσκακι δεν μου το έδωσε...

Κοιτάξτε το μηχάνημα δούλευε άψογα δεν ζητούσε ούτε κωδικούς ούτε τίποτα γιατί απλά δεν είχε γίνει log on στον παλιό χρήστη... Και κατά λάθος πάτησα log on αντί για turn off...

αν το δούλεψες καιρό τότε 99% θα σου είχε ζητήσει κωδικό αν πήγες πχ να εγκαταστήσεις κάτι. Επίσης αν το άφησες πολλές ώρες και μπήκε sleep πάλι για να επανέλθει θα σου ζήτησε κωδικό. Αν το είχες για λίγες ώρες το μηχάνημε πάλι για να άλλαζες κωδικό θα σου ζητούσε τον παλιό. Δε μπορω να βρω τρόπο (πέραν του cd όπως προείπαν) που να μπορείς να βρεις τον κωδικό.

Επίσης για το log out που λές, και turn off να πατουσες στην επόμενη επανεκίννιση πάλι κωδικό θα ζητούσε. Αναπόφευκτο ήταν το να σου ζητήσει κωδικό

Το έχεις ανοιχτό από χτες ? Γιατί δεν το κάνεις turn off τώρα να δούμε τι θα σου ζητήσει (κρατάς πατημένο το Power Button και κλείνει μετά το ξαναπατάς μια φορά και ανοίγει )? Δεν ξέρω πόσο το δούλεψες αλλά το σίγουρο είναι ότι σου ζητάει πολύ συχνά το password όταν πας να κάνεις ρυθμίσεις !!! Ακόμα και να πας να κάνεις αλλαγή του password πάλι πρέπει να έχεις το παλιό !!! οπότε πάλι καταλήγεις στον ίδιο παρονομαστή !!! Θες το password !!

δες εδώ http://support.apple.com/kb/ht1274 !!!

Παιδιά το μηχάνημα όταν το πήρα δεν ήθελε κωδικό με από αυτό που έκανα θέλει... Ξέρει κανείς που μπορώ να κατεβασω τα mac?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...