Προς το περιεχόμενο

Χαλί απο δέρμα ζώου

Adon1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ χαλί απο δέρμα αγελάδας ή απο πρόβατο στην Θεσσαλονίκη ?

γνωρίζω , ή τουλάχιστον φαντάζομαι , οτι είναι ακριβά αλλα το πόσο δεν ξέρω , οπότε εάν κάποιος έχει ακούσει ή ξέρει κάτι σχετικό , καλοδεχούμενος :)

επίσης το δέρμα αυτό δεν το παίρνουν απο αγελάδες που τις εκτρέφουν αποκλειστικά για το δέρμα , αλλα στο σφαγείο αντί να το πετάξουν μαζι με τα έντερα κλπ , το δίνουν στα βυρσοδεψεία

όσο για το κόλλημα :)

το βρίσκω πολύ γλυκό σαν ζώο ειδικά τώρα που τα γνώρισα , παρά τα 400-500 κιλά τους

λόγω της σχολής μου (Κτηνιατρική) με τραβάνε περισσότερο για να ασχοληθώ αργότερα ως επάγγελμα

Απο αλλο thread

με αφορμή το vrespet

εμετός και ντροπή σε όσους πουλάνε και επιδιώκουν να βγάζουν κέρδος απο τα ζώα

γεννάει το σκυλί του και ζητάει 400ευρώ για να πουλήσει το κοθτάβι...

ειλικρινά κατάπτιστοι όλοι τους

wtf?

Δημοσ.

Απο αλλο thread

wtf?

μπερδεύεσαι φίλε μου

όπως ξαναείπα , εμετό σε όποιον εμπορεύεται ζωα ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ κουτάβια , γάτες κλπ

και για να το ξανα εξηγήσω , το δερμα που ψάχνω ΔΕΝ είναι απο ζώα τα οποία τα πήραν απο μοσχαράκια , τα τάϊσαν , τα κανάκεψαν και στο τέλος τα σκότωσαν ΜΟΝΟ για το δέρμα τους

αλλά

το μοσχάρι που εσυ εγω και όλοι μας τρώνε , κάποτε ήταν ζώο ... περπατούσε , έτρωγε κουλουπού

όπως όλα τα ζώα , όμως , είχε και δέρμα με τρίχωμα

σε κάποια φάση λοιπόν , το ζώο πήγε στο σφαγείο για να πάρει ο έμπορος το κρέας και να κάνει μπριζόλες καί άλλα τέτοια καλούδια

αφου λοιπόν κρατήσουν το κρέας , πετάνε τα έντερα , τα γεννητικά , τα πνευμόνια κλπ στα σκουπίδια (κανείς δεν τα τρώει πιστεύω τουλάχιστον)

συν τοις άλλοις , πιο πρίν βγάζουν το δέρμα , το οποίο υπο κανονικές συνθήκες το πετάνε μαζί με τα σπλάχνα

επειδή όμως υπάρχει κόσμος που θέλει ανιμαλέ χαλιά , δεν το πετάνε , αλλα το δίνουν κοψοχρονιά σε βυρσοδεψεία , όπου το επεξεργάζονται με χίλιους δυο τρόπους και τελικά γίνεται χαλί , πορτοφόλι κλπ

δηλαδή πήραν ουσιαστικά ένα άχρηστο παραπροϊόν απο το σφαγείο και το χρησιμοποίησαν

το ζώο προοριζόταν αποκλειστικά για το κρέας του και όχι για το δέρμα

πιστεύω να σε ξεμπέρδεψα

παίδες please ,

στο θέμα μας

Δημοσ.

IKEA έχει 200euro

όνομα KOLDBY κωδικός 101.572.17

θυμάσαι απ'έξω κωδικό? εσύ είσαι χειρότερος από εμένα...!

Δημοσ.

Γούνες και δέρματα ζωων .. όσο υπάρχει η δερμάτινη και τα τεχνητά δεν κατάλαβα τον λόγο να ψάχνουμε δέρματα ζωων...

ελπίζω τώρα το 2012 να πλακώσουν οι εξωγήινοι και τα διαολια του λιακό να μας κυνηγάνε να μας γδάρουνε να δείτε την γλυκα μερικοί. 0.img_assist_custom.jpg

:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...