Adon1s Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ χαλί απο δέρμα αγελάδας ή απο πρόβατο στην Θεσσαλονίκη ? γνωρίζω , ή τουλάχιστον φαντάζομαι , οτι είναι ακριβά αλλα το πόσο δεν ξέρω , οπότε εάν κάποιος έχει ακούσει ή ξέρει κάτι σχετικό , καλοδεχούμενος
Dark_son20 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 IKEA έχει 200euro όνομα KOLDBY κωδικός 101.572.17
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ χαλί απο δέρμα αγελάδας ή απο πρόβατο στην Θεσσαλονίκη ? γνωρίζω , ή τουλάχιστον φαντάζομαι , οτι είναι ακριβά αλλα το πόσο δεν ξέρω , οπότε εάν κάποιος έχει ακούσει ή ξέρει κάτι σχετικό , καλοδεχούμενος Δεν είναι αηδία να έχεις ένα τομάρι στο πάτωμα?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πως και τετοια ψυχωση με τις αγελαδες? Και avatar αγελαδα βλεπω να'ουμε.
Ntinaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 IKEA έχει 200euro όνομα KOLDBY κωδικός 101.572.17 ip ειναι αυτο?
tarantules Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Όταν τις τρώτε καλά είναι... Σας έποιασε ο πόνος για άσχετο λόγο.Να υπεθυμήσω οτι δεν είναι η αγελάδα είδος υποεξαφάνιση.Απεναντίας είναι είδος σε αυθονία
Adon1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 επίσης το δέρμα αυτό δεν το παίρνουν απο αγελάδες που τις εκτρέφουν αποκλειστικά για το δέρμα , αλλα στο σφαγείο αντί να το πετάξουν μαζι με τα έντερα κλπ , το δίνουν στα βυρσοδεψεία όσο για το κόλλημα το βρίσκω πολύ γλυκό σαν ζώο ειδικά τώρα που τα γνώρισα , παρά τα 400-500 κιλά τους λόγω της σχολής μου (Κτηνιατρική) με τραβάνε περισσότερο για να ασχοληθώ αργότερα ως επάγγελμα
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Όταν τις τρώτε καλά είναι... Σας έποιασε ο πόνος για άσχετο λόγο.Να υπεθυμήσω οτι δεν είναι η αγελάδα είδος υποεξαφάνιση.Απεναντίας είναι είδος σε αυθονία Επίτηδες δεν μίλησα για λύπηση λόγω αυτής της απάντησης αλλά περι αηδίας.
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δεν θα ήταν του γούστου μου κάτι τέτοιο αλλά γιατί αηδία; Κανα δερμάτινο παλτό, τσάντα, γάντια δεν έχεις; Εκτός αν εννοείς ότι σ αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι τόσο εμφανές πως πρόκειται για δέρμα ζώου.
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δεν θα ήταν του γούστου μου κάτι τέτοιο αλλά γιατί αηδία; Κανα δερμάτινο παλτό, τσάντα, γάντια δεν έχεις; Εκτός αν εννοείς ότι σ αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι τόσο εμφανές πως πρόκειται για δέρμα ζώου. Ναι δεν είναι τόσο εμφανές. Ένα τομάρι στο πάτωμα μου φαίνεται κάπως αηδία. Βέβαια είναι υποκειμενική άποψη και απλά την λέω.
tarantules Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Επίτηδες δεν μίλησα για λύπηση λόγω αυτής της απάντησης αλλά περι αηδίας. Συμφωνώ.Στο πάτωμα όντως είναι αηδία.Στους ώμους όμως ε; Άλλη χάρη....
Haldol Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Χωρίς να θέλω να το παίξω δικηγόρος του διαβόλου, άλλο το δερμάτινο πορτοφόλι π.χ. και άλλο... ολόκληρο το τομάρι στο πάτωμα. Δερμάτινα είδη έχει όλος ο κόσμος, δεν είναι κάτι περίεργο. Το άλλο όμως έχει σχήμα ζώου, έχει τρίχωμα, μόνο «μουυυ» δεν κάνει.
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Χωρίς να θέλω να το παίξω δικηγόρος του διαβόλου, άλλο το δερμάτινο πορτοφόλι π.χ. και άλλο... ολόκληρο το τομάρι στο πάτωμα. Δερμάτινα είδη έχει όλος ο κόσμος, δεν είναι κάτι περίεργο. Το άλλο όμως έχει σχήμα ζώου, έχει τρίχωμα, μόνο «μουυυ» δεν κάνει. Ναι μωρέ το καταλαβαίνω Αλλά αν κάτσεις να σκεφτείς πως αυτό που χεις στην πλάτη σου κάποτε ήταν κομμάτι της σάρκας ενός ζώου, ίσως να ναι χειρότερα απ τ ότι να βλέπεις την προβιά στο πάτωμα Τέλος πάντων, δε βοηθάμε τον OP.
Ntinaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Συμφωνώ.Στο πάτωμα όντως είναι αηδία.Στους ώμους όμως ε; Άλλη χάρη.... http://www.youtube.com/watch?v=Cj1wcs7SZj0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.