Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηρες σε Push pull στην hyper212+

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ οτι εχω δει παρομοιους διακλαδωτηρες εχουν βαλει το κιτρινο καλωδιακι που μετρα τις στροφες μονο στο ενα fan.κι εσεις μπορειτε να φτιαξετε με κολλητηρι ενα μονοι σας

Ειναι κ οι 2 ακρες τετραπινες αρα δν νομιζω να εχει μονο στο 1 κικτρινο. Δεν εχει νοημα.

Δημοσ.

αφού παράγγειλα το καλώδιο πού λέγαμε, πήρα τηλ στό plaisio γιά αυτούς οκ τους είχε, μου έκαναν κράτηση και πήγα σήμερα να τους πάρω...

ευτηχώς παιδιά που τους άνοιξα, ήταν με 3 pin και όχι 4 PWM Mode τους λέω ότι στο site το αναφέρετε με 4 γιατί είναι με 3 ?

απλά μου είπαν λάθος..

οκ τους λέω θέλω γιά το cooler της cpu fan με 4 pin γιά διαχείρηση απο mobo.

η απάντηση.. δεν υπάρχουν θα ρωτήσουμε τον προμηθευτή μας να μας πεί

τι γίνετε ρε παιδια?

Δημοσ.

δεν τους πήρα τελικά γιατί μού είπαν ότι οι στροφές θα είναι στανταρ

το καλώδιο θα μου έρθει μέσα στην εβδομάδα

Δημοσ.

Γιατι ρε μαγκες θελετε να ειναι σε τετραπινο?για να μπορειτε να αυξομειωνετε τις στροφες?μα εαν βαλετε εναν τετοιο πχ Scythe Slip Stream Slim 2000rpm System Fan 120mm που ειναι και λεπτος στην ψυκτρα επανω,τοτε θα θελετε να δουλευει μονιμος στις 2000 στροφες που ειναι μπας και κανει κατι.γιατι ειναι λεπτος και ο αερας που κινει ειναι πολυ λιγος για να μπορεσει να χρησιμοποιηθει επανω στην ψυχτρα.να θελετε να τον βαλετε σαν βοηθητικο σε Push απο την στιγμη που εχετε pull καποιον αλλο δυνατοτερο και απλα δεν χωραει κανονικος λογω μνημων,το καταλαβαινω.αλλα θα ειναι βοηθητικος,μην περιμενετε να καταφερει να ψυξει μονος του τον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Γιατι ρε μαγκες θελετε να ειναι σε τετραπινο?για να μπορειτε να αυξομειωνετε τις στροφες?μα εαν βαλετε εναν τετοιο πχ Scythe Slip Stream Slim 2000rpm System Fan 120mm που ειναι και λεπτος στην ψυκτρα επανω,τοτε θα θελετε να δουλευει μονιμος στις 2000 στροφες που ειναι μπας και κανει κατι.γιατι ειναι λεπτος και ο αερας που κινει ειναι πολυ λιγος για να μπορεσει να χρησιμοποιηθει επανω στην ψυχτρα.να θελετε να τον βαλετε σαν βοηθητικο σε Push απο την στιγμη που εχετε pull καποιον αλλο δυνατοτερο και απλα δεν χωραει κανονικος λογω μνημων,το καταλαβαινω.αλλα θα ειναι βοηθητικος,μην περιμενετε να καταφερει να ψυξει μονος του τον επεξεργαστη.

Πηρα εναν arctic f12 (δεν βρηκα αλλο 4pin σε ολο το κεντρο), τον εβαλα πανω στην ψυκτρα κ εναν scythe slipstream slim 1200rpm για το παρα8υρο στο case. Κατεβηκε η θερμοκρασια 3-4 βαθμους(4 ανεμηστηρες "χτυπανε" την ψυκτρα). Ο scythe δεν βγαζει αερα ενταξει, ισα ισα αλλα το πανω μερος της ψυκτρας εχει παγωσει.

Δημοσ.

Παυλο εμας το κατω μερος της ψυχτρας μας ενδιαφερει.συνηθως το πανω παντα ειναι πιο παγωμενο.

Μπορει να εχεις χαλασει το airflow αμα χτυπανε 4 ανεμιστηρες την ψυχτρα.

Αλλα εαν σου κατεβηκε 3-4 βαθμους εισαι οκ μιας και τοσο συνηθως κατεβαινει με την προσθηκη δευτερου ανεμιστηρα στην hyper.

Δημοσ.

Παυλο εμας το κατω μερος της ψυχτρας μας ενδιαφερει.συνηθως το πανω παντα ειναι πιο παγωμενο.

Μπορει να εχεις χαλασει το airflow αμα χτυπανε 4 ανεμιστηρες την ψυχτρα.

Αλλα εαν σου κατεβηκε 3-4 βαθμους εισαι οκ μιας και τοσο συνηθως κατεβαινει με την προσθηκη δευτερου ανεμιστηρα στην hyper.

Την aegir εχω. :-) το κουτί πάγωσε μέσα! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...