Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηρες σε Push pull στην hyper212+

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατσε ρε συ,οι μνημες σου δεν ειναι απο την δεξια πλευρα οπως ειναι ολες οι μητρικες?

αρα δεν σου χωραει ο Push και εχεις εναν Pull ετσι οπως τα λες.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στα αριστερά είναι ο ανεμιστηρας που "σπρώχνει" αέρα προς το "εσωτερικό" της ψυκτρας. Απ τα δεξιά είναι οι μνήμες της υπογραφής μου που είναι λίγο ψηλές. Γι αυτό ψάχνω κάποιον ποιο λεπτό. Παραγγείλα κ το καλωδιακι που λέγαμε. Το άλλο που με προβληματίζει είναι πως στα αριστερά πάλι του ανεμιστηρα της ψυκτρας υπάρχει ο ανεμιστηρας του κουτιού που βγάζει αέρα. Λες να χει θέμα? Πολύ ιστορία το airflow :-)

Δημοσ.

Δηλαδη τωρα ετσι οπως το εχεις κανει,λιγο πιο αριστερα απο τον ανεμιστηρα της ψυκτρας υπαρχει ο ανεμιστηρας του κουτιου που πεταει τον αερα εξω?καμια 2-3 εκατοστα κενο εχουν μεταξυ τους?

Εαν ειναι ετσι,φυσικα και εχεις θεμα.καλυτερα βαλε τον ανεμιστηρα της ψυκτρας να τραβαει αερα απο την ψυκτρα και να τον σπρωχνει προς τον ανεμιστηρα που τον πεταει εξω.θα δεις καλη διαφορα στις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

μία ερώτηση παιδιά με αυτό το καλώδιο σε 2 fan push pull διαχείρηση στροφών παίρνουν και οι 2 απο την mobo η μόνο ο ένας και ποιός?

Δημοσ.

μία ερώτηση παιδιά με αυτό το καλώδιο σε 2 fan push pull διαχείρηση στροφών παίρνουν και οι 2 απο την mobo η μόνο ο ένας και ποιός?

Λογικα και οι 2, γι αυτο το πηρα κ εγω...

Δημοσ.

ναι σωστά αλλά γιατί το γράφει αυτό... και θέλω να παραγγείλω και εγώ.

Με το καλώδιο διακλαδωτήρα PWM είναι δυνατόν δύο ανεμιστήρες με βύσμα PWM 4-pin να λειτουργούν μαζί σε μια θύρα. Η παρακολούθηση της ταχύτητας είναι δυνατή μόνο για ένα από τους συνδεδεμένους ανεμιστήρες. Εναλλακτικά μπορούν να συνδεθούν 2 ανεμιστήρες με σύνδεση 3pin.Το μήκος του καλωδίου είναι μόλις 30 εκατοστά.

Δημοσ.

ναι σωστά αλλά γιατί το γράφει αυτό... και θέλω να παραγγείλω και εγώ.

Με το καλώδιο διακλαδωτήρα PWM είναι δυνατόν δύο ανεμιστήρες με βύσμα PWM 4-pin να λειτουργούν μαζί σε μια θύρα. Η παρακολούθηση της ταχύτητας είναι δυνατή μόνο για ένα από τους συνδεδεμένους ανεμιστήρες. Εναλλακτικά μπορούν να συνδεθούν 2 ανεμιστήρες με σύνδεση 3pin.Το μήκος του καλωδίου είναι μόλις 30 εκατοστά.

Μηπως κ καλα οτι οτι ταχυτητα 8α εχει ο 1 8α χει κ ο αλλος? Οτι δν μπορεις να ελεγξεις τον κα8ενα ξεχωριστα? Κατι τετοιο σκευτομαι. Δεν ξερω βεβαια. Ασ μασ πει καποιος π εχει δοκιμασει.

Δημοσ.

αν γνωρίζει κάποιος ας μας πεί παιδιά γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να τον πάρω

θάνο εσύ το δοκίμασες?

Δημοσ.

αν γνωρίζει κάποιος ας μας πεί παιδιά γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να τον πάρω

θάνο εσύ το δοκίμασες?

Οχι γιατι δεν το εχω παρει ακομα.αλλα λογικα εαν βαλεις τους ιδιους ανεμιστηρες και ειναι και οι 2 PWM τοτε θα δειχνει την ταχυτητα του ενος μονο (εξαλλου το λεει) αλλα οταν αλλαζεις τις στροφες θα αλλαζουν και οι 2.δηλαδη ενω εχεις 2 εσυ πανω αυτο θα τους βλεπει και καλα σαν ενα αλλα θα επηρεαζονται και οι 2 απο την ταχυτητα.αμα ειναι ιδιοι,δεν εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Ε ναι τι δεν καταλαβες αγοριμ?απο το mobo θα ελεγχοντε.αλλα οχι και οι 2 σαν 2 διαφορετικοι.θα ελεγχοντε και οι 2 σαν ενας.δηλαδη θα ειναι ας πουμε και οι 2 στις 1500 στροφες οχι ο ενας 1200 και ο αλλος 1500.

Δημοσ.

Απ οτι εχω δει παρομοιους διακλαδωτηρες εχουν βαλει το κιτρινο καλωδιακι που μετρα τις στροφες μονο στο ενα fan.κι εσεις μπορειτε να φτιαξετε με κολλητηρι ενα μονοι σας

Δημοσ.

Απ οτι εχω δει παρομοιους διακλαδωτηρες εχουν βαλει το κιτρινο καλωδιακι που μετρα τις στροφες μονο στο ενα fan.κι εσεις μπορειτε να φτιαξετε με κολλητηρι ενα μονοι σας

Πιο κολλητηρι?κοψημο καλωδιων,ξεγυμνωμα,τα ενωνεις,μονωτικη ταινια και ετοιμο......χαχαχαχα :P

Κολλητηρια τωρα και καλαϊ και ιστοριες.πφφφφφφ :P :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...