Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Mind - Reader

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8.Τρόμου;

8. Ναι. Πιο πολύ θρίλερ όμως...

ΕΔΙΤ: Τεσπα για να μην μπερδέψω γιατί μπλέκονται λίγο τα είδη μεταξύ τους, είναι θρίλερ και όχι τρόμου.

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

9. Όχι

Θρίλλερ ρε παιδί μου έιναι η έκτη αίσθηση. Τρόμου είναι ξερω γω ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες.

10. Όχι

Δημοσ.

ποια ειναι η διαφορα τρομου κ θριλερ?

horror vs thrill

Αν υποψιαζεσαι ότι ειναι καποιος πισω απο την κουρτινα ειναι θριλερ, αν ειναι ο δαιμονας με το πριονι ειναι τρομου, αν σε ξεκοιλιασει ειναι σπλατερ

Δημοσ.

horror vs thrill

Αν υποψιαζεσαι ότι ειναι καποιος πισω απο την κουρτινα ειναι θριλερ, αν ειναι ο δαιμονας με το πριονι ειναι τρομου, αν σε ξεκοιλιασει ειναι σπλατερ

...αν είναι ο φίλος σου και σου κάνει έκλπηξη είναι ρομάνζτο, αν είναι ο φίλος σου γυμνός και σου κάνει έκλπηξη είναι τσόντα.

11. Ναι

Δημοσ.

Την ερώτηση του DKNI για τον Λέκτερ δεν την μετράω γιατί είπα όχι για τα σίκουελ. Οπότε είμαστε στην 11 τώρα.

Δημοσ.

...αν είναι ο φίλος σου και σου κάνει έκλπηξη είναι ρομάνζτο, αν είναι ο φίλος σου γυμνός και σου κάνει έκλπηξη είναι τσόντα.

Αν μαλιστα ειναι ο φιλος σου γυμνος και σου κανει εκπληξη ΑΦΟΥ σε ξεκοιλιασει ειναι μια ενδιαφερουσα τσοντα :mrgreen:

Δημοσ.

11. Eιναι ο πρωταγωνιστης?

Χμμμ... ... Δες τι θα κάνω:

11. Eιναι ο πρωταγωνιστης?

11. Ναι :-D

Δημοσ.

ειμαι καινουρια στο παιχνιδι και θελω διευκρινιση. ειπαμε δεν ειναι γυναικα, αλλα ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αντρας? ειπες ειναι χαρακτηρας. μπορει να ειναι και ο γοδζιλλα δλδ? η ο Yoda? λεω εγω τωρα..

να μη μετρησει ως ερωτηση και με φανε οι αλλοι ε ;Ρ

Δημοσ.

13. Ειναι remake as in...cape fear? (τυχαιο παραδειγμα ε?)

demes, χωρις φονο τι θριλερ θα ηταν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...