Sellers Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 8.Τρόμου; 8. Ναι. Πιο πολύ θρίλερ όμως... ΕΔΙΤ: Τεσπα για να μην μπερδέψω γιατί μπλέκονται λίγο τα είδη μεταξύ τους, είναι θρίλερ και όχι τρόμου.
salliara Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 9 δεκαετια 80? ποια ειναι η διαφορα τρομου κ θριλερ?
Sellers Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 9. Όχι Θρίλλερ ρε παιδί μου έιναι η έκτη αίσθηση. Τρόμου είναι ξερω γω ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες. 10. Όχι
DKNI Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ποια ειναι η διαφορα τρομου κ θριλερ? horror vs thrill Αν υποψιαζεσαι ότι ειναι καποιος πισω απο την κουρτινα ειναι θριλερ, αν ειναι ο δαιμονας με το πριονι ειναι τρομου, αν σε ξεκοιλιασει ειναι σπλατερ
Sellers Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 horror vs thrill Αν υποψιαζεσαι ότι ειναι καποιος πισω απο την κουρτινα ειναι θριλερ, αν ειναι ο δαιμονας με το πριονι ειναι τρομου, αν σε ξεκοιλιασει ειναι σπλατερ ...αν είναι ο φίλος σου και σου κάνει έκλπηξη είναι ρομάνζτο, αν είναι ο φίλος σου γυμνός και σου κάνει έκλπηξη είναι τσόντα. 11. Ναι
Sellers Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Την ερώτηση του DKNI για τον Λέκτερ δεν την μετράω γιατί είπα όχι για τα σίκουελ. Οπότε είμαστε στην 11 τώρα.
DKNI Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ...αν είναι ο φίλος σου και σου κάνει έκλπηξη είναι ρομάνζτο, αν είναι ο φίλος σου γυμνός και σου κάνει έκλπηξη είναι τσόντα. Αν μαλιστα ειναι ο φιλος σου γυμνος και σου κανει εκπληξη ΑΦΟΥ σε ξεκοιλιασει ειναι μια ενδιαφερουσα τσοντα
Sellers Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 11. Eιναι ο πρωταγωνιστης? Χμμμ... ... Δες τι θα κάνω: 11. Eιναι ο πρωταγωνιστης? 11. Ναι
salliara Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ειμαι καινουρια στο παιχνιδι και θελω διευκρινιση. ειπαμε δεν ειναι γυναικα, αλλα ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αντρας? ειπες ειναι χαρακτηρας. μπορει να ειναι και ο γοδζιλλα δλδ? η ο Yoda? λεω εγω τωρα.. να μη μετρησει ως ερωτηση και με φανε οι αλλοι ε ;Ρ
DKNI Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 13. Ειναι remake as in...cape fear? (τυχαιο παραδειγμα ε?) demes, χωρις φονο τι θριλερ θα ηταν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.