μαφαλντα Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 elegant mmm.. Είμαι ανάμεσα σε δύο.Σέλλερς σκέφτηκες τίποτα; Παίζει και η κόλαση που πέρασε στη φυλακή ο Billy Hayes.
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μετά την ανακοίνωση ότι είναι παντρεμένος σκέφτηκα το sex and the city την ταινία, αλλά δεν παίζει να μην είναι στο τοπ-250 του imdb.
DKNI Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 18. Τι εννοεις? Αν λεει την αληθινη ιστορια του προσωπου που πρωταγωνιστεί?
demessakis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 14. (demessakis) οχι (επωνυμο πρωταγωνιστη/πρωταγωνιστριας να αρχιζει απο "h" αγγλικο) Χμμ, ξεκαθαρίζει το τοπίο. Αλλά ίσως να είναι αργά πλέον . Ανακεφαλαίωση: Χώρα προέλευσης ΗΠΑ Δεν είναι στο τοπ 250 του imdb Κέρδισε όσκαρ (ήταν υποψήφια για όσκαρ καλύτερης ταινίας, ίσως να το κέρδισε) Είναι έγχρωμη Βγήκε ανάμεσα στο 1965-1979 Είναι δράμα Δεν έχει σχέση με πολιτική Το όνομα του πρωταγωνιστή, δεν αρχίζει με "h" Η ταινία, παρουσιάζει την τότε εποχή. Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, δεν μου έρχεται κάποια συγκεκριμένη. Απλά, πολλές και διάφορες . Οπότε κάνω υπομονή για τον νέο γύρο.
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 18. Τι εννοεις? Αν λεει την αληθινη ιστορια του προσωπου που πρωταγωνιστεί? 18. Ναι
DKNI Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 18. Oχι, δεν ειναι βιογραφικη με την εννοια του οτι δεν ειναι υπαρκτο προσωπο ο πρωταγωνιστης/πρωταγωνίστρια. Εντουτοις ειναι εμπνευσμένη από γεγονότα στη ζωή υπαρκτού προσώπου.
μαφαλντα Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Πάει η μια από τις δύο. 19.Έχει "Ελληνικό στοιχείο";
DKNI Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 19. Tι εννοεις? Αν παιζει καποιος Ελληνας ή κατι τετοιο? Δεν νομιζω, τουλαχιστον πρωταγωνιστικα, εκτος αν δεν παιρνω πρεφα κατι στα βιογραφικα (αν εννοεις σε στυλ Εξορκιστη που επαιζε Ριτα Σακελλαριου απο πισω, επισης δεν νομιζω και δεν θυμαμαι) Αν ειναι κατι τετοιο που μου διαφευγει, σορρυ Ξαναλεω, ενοψη της τελευταιας ερωτησης. Ολα τα λεφτα, ειναι αν βρειτε το ειδος της.
Sellers Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 20. Γουέστερν. Ε? ε? ε? Το βρήκα? Γουέστερν δεν είναι. Λέγε ρε... Ε?
DKNI Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 20. Οχι Το "αλλο" ειδος που θα σε βοηθούσε Αντε, επειδη ειμαι καλος, τι θεωρω ακυρη γιατι ειπαμε ηδη οτι ηταν contemporary στην εποχη της και συγχρονο γουέστερν 1960-1979 λιγο δυσκολο
μαφαλντα Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Λοιπόν λέμε την ταινία τώρα.Χμμ.. Altman Robert:Nashville;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.