DKNI Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ΥΓ. Ο DKNI εκανε 2 ερωτησεις συνεχομενα.. Kαι τι θα κανεις? Θα το πεις στην κυρια? 8. Είναι ασπρομαυρη?
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Kαι τι θα κανεις? Θα το πεις στην κυρια? Όχι στην κυρία... Χειρότερα... 8. Είναι ασπρομαυρη? 8. Όχι
DKNI Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Χμφ...την είδαμε και την κατάληξη της Overhyped καφετιερας στην ταινια... Με σκοτωσες με το οχι, ειχα πονταρει στο League of gentlemen.
marantonis Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Kαι τι θα κανεις? Θα το πεις στην κυρια? Το λεω για να μην ξαναγινει.
DKNI Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το λεω για να μην ξαναγινει. Μπορεις να με βρίσεις σαν ανθρωπος γιατι φοβάμαι ότι οι προσβολές θα ειναι επιπέδου "στο δικο μου δεν χωραει στον δικο σου κολυμπαει, στο δικο μου κανει μπλουμ στο δικο σου τσοκομπλουμ'?
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δραμα; 9. Ναι. ΕΝΝΙΑ μαφάλντα... ΕΝΝΙΑ!!! Ρε μην μαλώνετε να 'ούμε.
μαφαλντα Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ατάκα που ακούγεται σε τσακωμούς μεταξύ πιτσιρικάδων του δημοτικού. Χρησιμοποιείται ως απάντηση σε προσβόλες του τύπου «να το βάλεις στον κώλο σου». Στόχος της είναι να προσβάλει τον αντίπαλο, θίγοντας το εύρος του πισινού του. Προκαλεί αλυσιδωτή αντίδραση που οδηγεί σε λογομαχία στην οποία ο δέκτης της προσβόλας αυτής πρέπει να απαντήσει με κάτι ανάλογο και η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι ένας από τους εμπλεκόμενους να μην μπορεί να βρει κάτι να πει ως απάντηση. Το πιτσιρίκι που θα πει την τελευταία ατάκα κερδίζει τη λογομαχία και δαφνοστεφανώνεται, κερδίζοντας το σπεκ των υπολοίπων. Άλλες ατάκες του είδους: «Στο δικό μου κάνει μπλουμ, στο δικό σου τσοκομπλουμ» «Στο δικό μου κάνει τράκα, στο δικό σου τρικιτράκα» «Στο δικό μου κάνει Λουκ, στο δικό σου Λούκυ Λουκ» «Στο δικό μου κάνει φλέσσα, στο δικό σου Παπαφλέσσα Ωραιο!!
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ξεφυγαμε λιγο μαλλον. @Sellers 10. 90's? Επειδή πάντα τα μπέρδευα αυτά, όταν λέμε 90's εννούμε την περίοδο 1980 - 1990 ή 1990 - 2000 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.