Edelwaiss Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 2)όχι-Ρωσσία και χωρίς Έρχομαι σε κανένα 2ωρο να δω τι πρόοδο σημειώσατε στις ερωτήσεις
DKNI Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 3. Ασια? ΥΓ. Αρχιζω να βαριεμαι το θεμα με την χωρα προελευσης. Ποιο πολυ για γεωγραφια ρωταμε παρά για σινεμα
Sellers Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι ρε σεις με την γεωγραφία έχουμε πήξει. Ας λέει ο καθένας απο που είναι και του πότε και ας τις δυσκολεύουμε λίγο στο ποιες είναι. Επίσης βάλτε και τίποτα άλλο να έχει λίγο πολυχρωμία το παιχνίδι. Κανέναν σκηνοθέτη, κανέναν χαρακτήρα ταινίας κ.λ.π
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 3. Ασια? ΥΓ. Αρχιζω να βαριεμαι το θεμα με την χωρα προελευσης. Ποιο πολυ για γεωγραφια ρωταμε παρά για σινεμα να δεις οτι θα ειναι βρετανοαμερικανικης παραγωγης και θα μας δουλευει...
xavier Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 καλο ειναι να δινουμε 3 στοιχεια, ωστε να εχουμε καποια βαση οταν ξεκιναμε.... π.χ. δεκαετια,χωρα, κατηγορια ή αν μιλαμε για προσωπο καταγωγή,επαγγελμα το ιδιο για χαρακτηρα ταινιας...
Edelwaiss Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 καλο ειναι να δινουμε 3 στοιχεια, ωστε να εχουμε καποια βαση οταν ξεκιναμε.... π.χ. δεκαετια,χωρα, κατηγορια ή αν μιλαμε για προσωπο καταγωγή,επαγγελμα το ιδιο για χαρακτηρα ταινιας... Αν τα πω όλα αυτά γίνεται αυτομάτως εύκολο. Τέλος πάντων. Τώρα με την Ασία διευκολύνθηκε το θέμα. 3.Ασία, φυσικά.... Θα πω και ότι είναι πριν του 2000, πολύ προσεκτικά mr sellers.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 4)Ιαπωνία; 5)Δράμα; κατα την αποψη μου ρωτα μονο ''ιαπονια;'' διοτι εαν πει ναι τοτε κατα 99% θα ειναι anime και δεν θα χρειαστει να ρωτησεις αν ειναι δραμα προς το παρων οπως και για τα οσκαρ, να ρωτατε απλα αν εχει πρωταθει διοτι εαν πει οχι να μην χαραμισουμε +1 ερωτηση λεγοντας απο πιο πριν "εχει παρει οσκαρ;" και μετα να ρωταμε εαν εχει προταθει... υ.γ. γιατι σου λεει ακομα 0 μηνυματα...
μαφαλντα Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Επειδή μ'αρέσει ο Λέγκολας. Δεν μετράνε τα μηνύματα του μπλα-μπλα,νομίζω.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Επειδή μ'αρέσει ο Λέγκολας. Δεν μετράνε τα μηνύματα του μπλα-μπλα,νομίζω. και να μην μετραγαν μονο και μονο στο ''κινηματογραφος'' εχεις κανει ποσα ποστ. να το ψαξεις. υ.γ. πιστευω πως ο Λεγκολας δεν μπορει να αντιπροσωπευσει την ομορφια και την αριστοκρατια μου, αλλα τον εβαλα ως αβαταρ επιδη εχουμε παρομοιο μαλλι. Hint: Μοιαζω πολυ με τον Jim Morrison μονο που εχω πιο μακρυ μαλλι και ειναι καταξανθο.
μαφαλντα Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Είναι στην ίδια υποενότητα. Να ευχαριστείς πρωί-μεσημέρι-βράδυ τους γονείς σου για τα γονίδια.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 και να φανταστεις πως δεν εχω μοιασει σε κανεναν απ'τους δυο τους. Πρεπει να ειστε ολοι περηφανοι που με εχετε συμφορουμητη
μαφαλντα Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλημέρες.Θα μεινουμε με την απορία.Η Εντελβάις εξαφανίστηκε. Σέλλερς τι κάνουμε;
Edelwaiss Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλημέρα, δεν εξαφανίστηκα, απλώς δεν εμφανίστηκα... 4.Ναι, Ιαπωνία. Και δεν βλέπω πολύ anime...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.