Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Mind - Reader

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

3. Ασια?

ΥΓ. Αρχιζω να βαριεμαι το θεμα με την χωρα προελευσης. Ποιο πολυ για γεωγραφια ρωταμε παρά για σινεμα

Δημοσ.

Ναι ρε σεις με την γεωγραφία έχουμε πήξει. Ας λέει ο καθένας απο που είναι και του πότε και ας τις δυσκολεύουμε λίγο στο ποιες είναι.

Επίσης βάλτε και τίποτα άλλο να έχει λίγο πολυχρωμία το παιχνίδι. Κανέναν σκηνοθέτη, κανέναν χαρακτήρα ταινίας κ.λ.π

Δημοσ.

3. Ασια?

ΥΓ. Αρχιζω να βαριεμαι το θεμα με την χωρα προελευσης. Ποιο πολυ για γεωγραφια ρωταμε παρά για σινεμα

να δεις οτι θα ειναι βρετανοαμερικανικης παραγωγης και θα μας δουλευει...

Δημοσ.

καλο ειναι να δινουμε 3 στοιχεια, ωστε να εχουμε καποια βαση οταν ξεκιναμε....

π.χ. δεκαετια,χωρα, κατηγορια ή αν μιλαμε για προσωπο καταγωγή,επαγγελμα το ιδιο για χαρακτηρα ταινιας...

Δημοσ.

καλο ειναι να δινουμε 3 στοιχεια, ωστε να εχουμε καποια βαση οταν ξεκιναμε....

π.χ. δεκαετια,χωρα, κατηγορια ή αν μιλαμε για προσωπο καταγωγή,επαγγελμα το ιδιο για χαρακτηρα ταινιας...

Αν τα πω όλα αυτά γίνεται αυτομάτως εύκολο. Τέλος πάντων. Τώρα με την Ασία διευκολύνθηκε το θέμα.

3.Ασία, φυσικά....

Θα πω και ότι είναι πριν του 2000, πολύ προσεκτικά mr sellers.

Δημοσ.

4)Ιαπωνία;

5)Δράμα;

κατα την αποψη μου ρωτα μονο ''ιαπονια;'' διοτι εαν πει ναι τοτε κατα 99% θα ειναι anime και δεν θα χρειαστει να ρωτησεις αν ειναι δραμα προς το παρων

οπως και για τα οσκαρ, να ρωτατε απλα αν εχει πρωταθει διοτι εαν πει οχι να μην χαραμισουμε +1 ερωτηση λεγοντας απο πιο πριν "εχει παρει οσκαρ;" και μετα να ρωταμε εαν εχει προταθει...

υ.γ. γιατι σου λεει ακομα 0 μηνυματα...

Δημοσ.

Επειδή μ'αρέσει ο Λέγκολας. :D

Δεν μετράνε τα μηνύματα του μπλα-μπλα,νομίζω. :rolleyes:

και να μην μετραγαν μονο και μονο στο ''κινηματογραφος'' εχεις κανει ποσα ποστ. να το ψαξεις.

υ.γ. πιστευω πως ο Λεγκολας δεν μπορει να αντιπροσωπευσει την ομορφια και την αριστοκρατια μου, αλλα τον εβαλα ως αβαταρ επιδη εχουμε παρομοιο μαλλι. Hint: Μοιαζω πολυ με τον Jim Morrison μονο που εχω πιο μακρυ μαλλι και ειναι καταξανθο.

Δημοσ.

και να φανταστεις πως δεν εχω μοιασει σε κανεναν απ'τους δυο τους. Πρεπει να ειστε ολοι περηφανοι που με εχετε συμφορουμητη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...