Edelwaiss Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 13.είναι το memento?-δεν ξέρω αν κάνει να ρωτάμε και την ταινία απευθείας...
Sellers Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 13.είναι το memento?-δεν ξέρω αν κάνει να ρωτάμε και την ταινία απευθείας... Κάνει, αλλά προσεκτικά...
DKNI Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Eλα ρε που ειναι και πουθενας, μεχρι και Βασιλιας εγινε φετος
Edelwaiss Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ..... Πάντα προσεκτικά. Έβαλα. Είναι λίγο δύσκολη. Πρέπει να δώσω ένα στοιχείο;
DKNI Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Οχι, δεν πρεπει, εκτος αν πιστευεις οτι θα χαραμισουμε ερωτησεις και θα βρεθουμε μπροστά σε χαος (πχ καλο ειναι οσες ειναι απο ΗΠΑ να το λεμε αφου οι γνωστες ειναι υπερβολικα πολλες για να φαμε 2-3 ερωτησεις για να βρουμε χωρα) Με αγχωνεις οταν λες για δυσκολη. Την ξερει ο σκηνοθετης της ή την εχει ξεχασει? Την εχουμε δει ποτε στη ζωη μας?
μαφαλντα Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Θα το παλέψουμε. Με αγχωνεις οταν λες για δυσκολη. Την ξερει ο σκηνοθετης της ή την εχει ξεχασει? Την εχουμε δει ποτε στη ζωη μας Το αυτό.
Edelwaiss Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Οχι, δεν πρεπει, εκτος αν πιστευεις οτι θα χαραμισουμε ερωτησεις και θα βρεθουμε μπροστά σε χαος (πχ καλο ειναι οσες ειναι απο ΗΠΑ να το λεμε αφου οι γνωστες ειναι υπερβολικα πολλες για να φαμε 2-3 ερωτησεις για να βρουμε χωρα) Με αγχωνεις οταν λες για δυσκολη. Την ξερει ο σκηνοθετης της ή την εχει ξεχασει? Την εχουμε δει ποτε στη ζωη μας? Μην αγχώνεστε...Είναι γνωστή στους λάτρεις του κινηματογράφου. Δεν ξέρω αν την έχετε δει ποτέ, αλλά η ζωή σας θα είναι κάτι φτωχότερη αν δεν την έχετε δει. Για βοήθεια, όλες αυτές οι απαντήσεις...
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μην αγχώνεστε...Είναι γνωστή στους λάτρεις του κινηματογράφου. Δεν ξέρω αν την έχετε δει ποτέ, αλλά η ζωή σας θα είναι κάτι φτωχότερη αν δεν την έχετε δει. Για βοήθεια, όλες αυτές οι απαντήσεις... 1. ειναι απ'την ήπειρο της αμερικης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.