Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Mind - Reader

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι, μια ερωτηση τελευταια, μετα θα πουμε ΕΝΑΝ και μονο τιτλο μπας και, και μετα το αποκαλυπτει

Δημοσ.
σας δινω μια μοναχα πληροφορια: δεν προερχεται απο τις ΗΠΑ.

να προετοιμαζομαστε για το μελλον...ενα ευκολακι γιατι με κουρασατε...

Δημοσ.

Δηλαδή μου λες έχουν μείνει 2 ερωτήσεις συνολικά και όχι μια;

ουσιαστικα σου εχουν μεινει 2 προσπάθειες. 1.μια ερωτηση και 2.να πεις εναν τιτλο

να προετοιμαζομαστε για το μελλον...ενα ευκολακι γιατι με κουρασατε...

πιστευω πως υστερα απ'αυτο θα θελαμε καποιος αλλος να βαλει ταινια

ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ

μηπως ειναι η ταινια που ενας τυπος εχυσε καφε σε μια και καλα γνωστη ηθοποιό και την ερωτεύτηκε... (θυμαμαι την ειχε παει και στα γενεθλια της αδερφης του αλλα μου διαφευγει ο τιτλος)

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να σταματησουμε (καιγω μεσα) να χαραμιζουμε ερωτησεις στην αρχη ετσι στην τυχη με πολυ συγκεκριμενες απαντησεις. Πεταξα εγω την παπαρια μου για τον Ρον Χαουαρντ, καποιος αλλος ειπε συγκεκριμενη χρονια (λες και θα βρισκαμε ετσι κατι).

xavier, εσυ δεν ειχες βαλει teen wolf? Ελπιζω να μην μας απογοητεψεις γιατι θυμαμαι σε εκεινο παιδευτηκαμε πολυ και φοβομουν οτι θα ηταν εντελως lame τελικα η επιλογη της ταινια, αλλα ηταν σωστη (δηλαδη οντως, θα επρεπε να την ειχαμε βρει)

Παιρνω πανω μου την τελευταια ερωτηση

20. Ο γνωστος απο το πρωταγωνιστικο ζευγαρι, ειναι ο αντρας?

Δημοσ.

20.οχι

λολ για το teen wolf, ειχε ρωτησει ο sellers αν η ταινια ηταν καλη(ηθελα να γραψω οτι ηταν αθλια-αλλα ακυρωσε την ερωτηση) :eek:

Δημοσ.

τοτε παιρνω πανω μου τον τιτλο:

μηπως ειναι η ταινια που ενας τυπος εχυσε καφε σε μια και καλα γνωστη ηθοποιό και την ερωτεύτηκε... (θυμαμαι την ειχε παει και στα γενεθλια της αδερφης του αλλα μου διαφευγει ο τιτλος)

Δημοσ.

Ελα να το παρει (προσεχε γιατι εχει βαλει ψηλα τον πηχη με Teen Wolf, μην ειναι αυτο κανα κουλο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...