Προς το περιεχόμενο

Παλια μητρικη-win7-no audio drivers

thagro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,μολις περασα τα win7 σε ενα παλιο μονοπυρηνο

που επεσε στα χερια μου.

ολα οκ,ωσπου καποια στιγμη συνειδητοποιησα οτι δεν εχω drivers για την καρτα ηχου (onboard)

της μητρικης μου...

Εχει καποιος να προτεινει κατι?

Η μητρικη ειναι η Asus P5GD2-x και οι drivers της φυσικα και δεν ειναι συμβατοι με τα παραθυρα 7...

Εκανα μια ερευνα βαζοντας διαφορους οδηγους απο καποια φορουμς αλλα τζιφος!

Καποιοι προτειναν να βαλω οδηγους για (Σ)βιστα αλλα δεν καναν δουλεια.

Εχετε κατι να προτεινετε παλικαρια?

Ευπροσδεκτες ολες οι προτασεις!

Ευχαριστω για το χρονο σας και Χρονια πολλα!

Θανασης

Δημοσ.

Θαναση αφου επεσε η μητρικη τωρα στα χερια σου να φανταστω οτι δεν εχεις και το cd της ε?

Εαν bootαρεις στα windows,δεν αναγνωριζουν μονα τους καποιους drivers για να βαλουν αυτα?

Η λυση με τους drivers των vista ειναι καλη αλλα οπως λες δεν δουλεψε σε εσενα.

Δημοσ.

@Τhanos: το cd υπαρχει απλα οι οδηγοι δεν ειναι συμβατοι με τα win.

Δοκιμασα και απο το επισημο site της asus (δεν ειναι και καμμια πεταμενη) αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.

@spank: οταν λες υπομονη ρε συ εννοεις να βαλω εναν εναν αυτους? Υπαρχει κανενας τροπος να βρω το ολοκληρωμενο

της onboard καρτας ηχου? Προσπαθησα με το belarc advisor αλλα τζιφος,δε βλεπει καθολου καρτα...

Η αναζητηση συνεχιζεται....

Δημοσ.

@Τhanos: το cd υπαρχει απλα οι οδηγοι δεν ειναι συμβατοι με τα win.

Δοκιμασα και απο το επισημο site της asus (δεν ειναι και καμμια πεταμενη) αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.

@spank: οταν λες υπομονη ρε συ εννοεις να βαλω εναν εναν αυτους? Υπαρχει κανενας τροπος να βρω το ολοκληρωμενο

της onboard καρτας ηχου? Προσπαθησα με το belarc advisor αλλα τζιφος,δε βλεπει καθολου καρτα...

Η αναζητηση συνεχιζεται....

Βρε συ τι στεναχωριεσαι αγορασε μια παμφτηνη μεταχειρισμενη Soundblaster καρτα ηχου με 5 ευρω και ξενιασες.Στην Στουρναρη τις πουλανε με το κιλο στα λιγα καταστηματα που εχουν μεινει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...