Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S ερώτηση

AlexanderTheGR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και φυσικά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

Βασικά ήθελα να κάνω μια ερώτηση μπάς και μπορεί κάποιος κάτοχος galaxy s ξέρει τι μπορεί να φταίει.

Εχω το galaxy s και σε froyo 2.2 . Προχθές έκανα restart στο κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί είχα βάλει πολύ πράγμα μέσα.

Τό έκανα και πέρασα μέσα 2-3 βασικά απλά πράγματα όπως και το igo8.

Μέχρι προχθές όταν έβαζα σε wifi κατάσταση On είχα κανόνικά internet είτε απο το σπίτι μου είτε απο άλλα rooter που είχα κωδικούς.Υστερα όμως απο το restart δεν μπορώ να μπώ σε ιντερνετ μέσω wifi . Βλέπει κανονικά το rooter μου λέει ότι έχω πολύ καλό σήμα αλλα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ότι εφαρμογή κάνω Open που θέλει ιντερνετ μου λέει ότι δεν έχω.

Δοκίμασα να μπώ στις ρυθμίσεις αλλα δεν έχει κάτι που θα μπορούσε να φταίει γιαυτό.

Εκανα rr το κινητό πολλές φορές αλλα μάταια. Σαν σύνδεση με 3g είναι κομπλέ αλλα καμια σχέση φυσικά η ταχύτητα.

Αν μπορεί κάποιος να πεί καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ας μου πεί.

Ευχαριστώ. 0

• Moderators
Δημοσ.

Βλεπεις δηλαδη το router σου, πατας πανω και οταν βαζεις τον κωδικο δεν συνδεεται? Μετα το reset μπηκες σε καποιο router εστω μια φορα?

Εισαι root?

Oταν λες rr τι εννοεις?

Δημοσ.

Δεν είναι root .

Έχω βάλει να μπαίνει στο Internet του rooter Μου μόλις ανοίξω το wifi του galaxy s.

rr = restart

Δεν ξέρω τι μπορεί να κολάει και να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το ιντερνετ. Θα δοκιμάσω αύριο σε άλλο rooter στην δουλειά μου και θα δώ.

• Moderators
Δημοσ.

Kατσε γιατι με μπερδεψες.

Ανοιγεις το Wifi στο Galaxy. Πεταγεται ενα pop up με την λιστα ολων των ασυρματων συνδεσεων που υπαρχουν. Οκ?

Πατας πανω στην δικη σου συνδεση (του router σου δηλαδη) και δεν συνδεεται? Γι'αυτο σε ρωτησα για τον κωδικο.

Δημοσ.

Βλέπει κανονικά το rooter και εχω αποθηκεύση τον κωδικό οπότε δεν βγάζει κάποιο παράθυρο. Οταν πάω στις ρυθμίσεις του wifi στο κινητό λέει κανονικά ότι έχω ιντερνετ και οτι ειναι συνδεδεμένο αλλα όταν πατήσω να ανοίξει πχ τον internet explorer ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που θέλει ιντερνετ μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω ιντερνετ παρόλο που δείχνει κομπλέ το σήμα.

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ περιεργο ολο αυτο. Μηπως συνδεθηκες ποτε σε καποιο router με static ip? Οπως και να εχει, δοκιμασε να συνδεθεις σε καποιο αλλο μηπως ειναι θεμα router τελικα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Προσπαθω να συνδεθω στο galaxy μεσω ρουτερ με στατικη ip.Σε οδηγο ειδα τα εξης:

"Πήγαινε ρυθμίσεις-> ασυρματη επικοινωνια-> ρυθμισεις wifi. Μετά πάτα το κάτω αριστερά menu κουμπι της συσκευης και βγαζει αλλες 2 επιλογες: σαρωση και για προχωρημενους. Διάλεξε το "για προχωρημενους" και εκει θα βρεις τις ρυθμίσεις για DNS και σταθερό ΙΡ του ρουτερ..."

Απλα τις ρυθμισεις για dns που τισ βρισκω και που τις βαζω στο galaxy?

Δημοσ.

Ξεκίνα με τα βασικά.

Κλείσε και μετά από 1 λεπτό, άνοιξε το ρούτερ.

Κλείσε και άνοιξε το wifi του Galaxy S.

Αν δεν, τότε το συζητάμε...

Ερώτηση

Το router σου σε τί πρωτόκολλο εκπέμπει; B; G; Ν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...