xristoforos89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Άμα flashαρεις το bios και γίνει οτιδήποτε τότε βγαίνει και εκτός εγγύησης? Το ιδιο ειχα σκοπο να ρωτησω!
stamatisx Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 0.95V είναι λίγα γιατί για παραπάνω θες τουλάχιστον 1.05V, οι δικές μου GPU φτάνουν μέχρι 1.15V. Το flashάρισμα αν δε σου πετύχει και "τουβλιάσεις" (brick) την κάρτα τότε ναι βγαίνεις εκτός εγγύησης και δε στην καλύπτουν εκτός αν ο ίδιος ο κατασκευαστής έχει στο site του για το συγκεκριμένο μοντέλο κάποιο vbios update το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία (ότι πήγες να του κάνεις upgrade και κόλησε στα μισά) και να στην αλλάξουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Για να ειμαι ησυχος και να μην κανω καμια βλακεια, θα παιζω με 650 MHZ (αφου δεν βγαινω και εκτος εγγυησης αν την διαλυσω!)
Pooky(1) Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ενδιαφέρον thread. Μια και έχουμε το ίδιο μηχάνημα με τον xristoforos. Επικοινώνησα με τη Dell σήμερα για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που φλασάρεις το bios με unofficial bios για overcklocking. Αυτόματα βγαίνουμε από την εγγύηση. Μάλιστα, όπως μου ανέφεραν, ξέρουν πολύ καλά τις συνηθέστερες δικαιολογίες που οι χρήστες χρησιμοποιούν. Οπότε, flash at your own risk. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το άθλημα του overcklocking μια και ποτέ δεν με κέρδισε. Παρακολουθώ το παρών thread εγκυκλοπαιδικά και μόνο, φυσικά δεν πειράζω το φορητό πέραν της αλλαγής μνημών και τοποθέτηση SSD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.