Προς το περιεχόμενο

Overclocking σε λαπτοπ..

xristoforos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον το κατεβασα το προγραμμα.

Και μου δινει αυτα τα αποτελεσματα (το πηγα στα 600 πλεον).

Καλα δεν το εχω κανει;

Απο οτι βλεπω, σαν default εχει τα 450 και πλεον ειναι στα 600.

Σωστα τα λεω;

http://img835.images...45/78377069.png

Σωστά, στο GPU-Z πήγαινε στη δεύτερη καρτέλα (sensors) και τσέκαρε και τις 2 επιλογές, τρέξε τα benchmarks και τα παιχνίδια που θες και ένα ένα όταν τελειώνει τσεκάρεις το log με τις θερμοκρασίες. Άμα δεις οτι ανεβάζει πολύ χαμηλώνεις τα ρολόγια, αν όχι τα ανεβάζεις

Δημοσ.

Ουτε τα 800 δεχεται!

Κρασαρε στο 3 λεπτο!

Τα βαζωστα 700 και ο Θεος μαζι μας!

Memory clock ποσο να βαλω; (χρησιμευει καπου; )

Ειναι στα 1600 ως στοκ και πηγαινει ως 2400!

Δημοσ.

Σε vaio σηκωνει μεχρι 830. Ισως να δινει λιγοτερη ταση η Dell ή ισως να επεσες σε δυστροπο κομματι.

Δημοσ.

Το βασικοτερο ερωτημα (αφου πρωτα σας ευχαριστησω για τις υποδειξεις που μου κανατε),

τι θα καταφερω με τον υπερχρονισμο της καρτας;

Τα παιχνιδια θα παιζουν καλυτερα;

Χωρις κολληματα κλπ;

Αν και δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο κολλημα προς το παρον.

Δημοσ.

Ενα ενα. Τελειωσε πρωτα με την gpu και μετα με τις μνημες. Κ οι μνημες δινουν αυξηση. Αλλα δεν μπορεις να δεις αν ζοριζονται παρα μονο με εκδηlωση artifacts . Το furmak σταματα αυτοματα με το που δει artifacts.

edit: Θα δεις σημαντικη αυξηση στα frames per second σε ολα τα παιχνιδια (εκτος απο το GTA4 lol)

Δημοσ.

Την συχνότητα μνήμης πόσο την έχεις?800?

Αν βρεις που είναι οκ πες να τεστάρω και εγώ

Σε προλαβα λιγο πιο πανω!

Την ιδια απορια εχω και εγω!

Δημοσ.

Δε μας είπε τι θερμοκρασίες βλέπει κ με ποιό πρόγραμμα τα δοκιμάζει, το GPU-Z στο sensors tab αναφέρει κ τάση, ας αφήσει ένα παιχνίδι σε windows mode κ να μας πεί τι του δείχνει

Δημοσ.

Ενα ενα. Τελειωσε πρωτα με την gpu και μετα με τις μνημες. Κ οι μνημες δινουν αυξηση. Αλλα δεν μπορεις να δεις αν ζοριζονται παρα μονο με εκδηlωση artifacts . Το furmak σταματα αυτοματα με το που δει artifacts.

edit: Θα δεις σημαντικη αυξηση στα frames per second σε ολα τα παιχνιδια (εκτος απο το GTA4 lol)

Για να μην κατεβαζω και το furmank, αν κανω ενα extreme burning με Msi Kombustor μας κανει;

Δε μας είπε τι θερμοκρασίες βλέπει κ με ποιό πρόγραμμα τα δοκιμάζει, το GPU-Z στο sensors tab αναφέρει κ τάση, ας αφήσει ένα παιχνίδι σε windows mode κ να μας πεί τι του δείχνει

Θερμοκρασιες βλεπω με το Hwmonitor.

Τωρα που ειμαι σε idle εχω υπερ-φυσιολογικες θερμοκρασιες (46 η καρτα γραφικων).

Κανω στα γρηγορα εγκατασταση καποιο βαρυ παιχνιδι και επιστρεφω!

Edit: Τωρα θα φταιω αν το σπασω;;;

Μεχρι και στα 700 μου κρασαρε!

Το πηγα 650 και ολα καλα, και στο παιχνιδι μια χαρα.

Μετα απο ενα τεταρτ που αφησα ανοιχτο το παιχνιδι, η θερμοκρασια ηταν 60-62 βαθμους.

Δημοσ.

Πολυ χαμηλες θερμοκρασιες, αλλα κριμα που σε αφηνει. Πλεον μονη λυση το τσιμπημα της τασης. 0,025V την φορα κ παλι προσπαθεια.

Δημοσ.

Πρέπει να flashάρεις το BIOS της κάρτας σου με μεγαλύτερη τάση, RBE λέγεται το πρόγραμμα που θες. δε μου απάντησες ακόμα στο πόση τάση έχει stock η κάρτα για τα 3D clocks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...