Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο εξωτερικος σκληρος δισκος μου ζηταει να τον κανω διαμορφωση για να λειτουργησει.

Οταν παταω διαμορφωση μου εμφανιζει την γρηγορη διαμορφωση (και οχι και την αργει).

Το θεμα ειναι οτι τον εξωτερικο σκληρο των εχω γεμισει με ταινιες αν τον κανω γρηγορη διαμορφωση θα σβηστουν ολες οι ταινιες μου???

Δημοσ.

Έχει letter o δίσκος;

ενω ειναι εξωτερικος λεει οτι ειναι τοπικος δισκος και αλλαξε και το γραμμα εγινε (H)

Γιατι το εκανε αυτο???

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Sos παιδια γτ εκανα χοντρη βλακεια!!!Εχω εναν εξωτ.σκληρο που δε δουλευε γτ τον ειχα σαπισει στις τουμπες.Τον εβαλα σημερα στον laptop μπας και...Φορτωνε αρκετη ωρα,και οταν καποια στιγμη πατησα να μπω,μου εβγαλε να του κανω διαμορφωση.Δν υπηρχε περιπτωση να το κανω,ειναι γεματος και δν τα εχω σωσει τα αρχεια.Μπηκα εδω,διαβασα το αρθρο,κατεβασα το προγραμμα που αναφερεται και...εκανα βλακεια...Αντι να επιλεξω τον εξωτερικο σκληρο,επελεξα τον εσωτερικο σκληρο...Οταν εκανα reboot μου εβγαλε το μνμ οτι δε μπορει να διαβασει το δισκο και να κανω cntrl alt delete και τοτε φρικαρησα....Βοηθειαααα παιδια...Μολις πριν λιγο καιρο εφτιαξα το laptop γτ ειχε διαλυσει...Μονο μη μου πειτε για format...Μολις εγινε και εχασα οτι ειχα μεσα και δν εχω κανενα cd...Heeeelp.....

Δημοσ.

....και τον εσωτερικό να διάλεξες, δεν θα γινόταν τίποτα μετά το reboot. Εκτός κι αν βρήκες και ανέκτησες κα'να "ξεχασμένο partition".

Tεσπα, η λύση για τον εσωτερικό είναι να ξανατρέξεις το πρόγραμμα (στο Test Disk φαντάζομαι αναφέρεσαι), να εντοπίσεις το ΣΩΣΤΟ partition, και να το επαναφέρεις (κρίνε από τα μεγέθη που θα δεις να αναφέρονται, αν είναι πάνω από ένα partitions. Φρόντισε να τρέξεις ΚΑΙ το "deep search", αν με το αρχικό search δεν εμφανιστεί αυτό που θες).

Αν είχες ακολουθήσει τον οδηγό που είχα δώσει εγώ προ 3ετίας, καλύτερα αυτή τη φορά ακολούθησε αυτόν : http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-επαναφορά-διαμερισμάτων-με-το-r281 (...πιστά, και ΟΧΙ βιαστικά)

To "δεν έχω κανένα CD", σημαίνει ότι και "format" να σου πούμε να κάνεις (...που ΔΕΝ θα σου πούμε, γιατί τότε χαιρετάς τα αρχεία σου), δεν έχεις δισκάκι εγκατάστασης...; Ή εννοείς "αντίγραφα των αρχείων σου σε δισκάκια";

Όσο για τον εξωτερικό, θα τον δούμε αφού καταφέρεις να επαναφέρεις τα Windows σου (...αν και το σάπισμα στις τούμπες δεν προδιαθέτει για καλά πράγματα, να ξέρεις από τώρα...).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...