NeuroN Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 για να μου στείλουν ενα δέμα 4-5 κιλά απο Κέρκυρα - Ξάνθη πόσο θα κοστίσει ακριβώς? τα βασικά τελη για αυτά τα κιλά είναι 5,70 τι αλλο υπολογίζεται? (τιμοκατάλογος)
thanosylar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δεν ξερω ακριβως ποσο θα σου κοστισει, αλλα για εμενα, που εστειλα ενα δεμα λιγοτερο απο 1 κιλο απο Αθηνα σε Πρεβεζα, μου κλεψαν 9.50€. Ακομα τα κλαιω Οποτε κοιταξε καλα για τιποτα κρυμενες χρεωσεις μην του ερθει κανας ταβλας αν παει να το στειλει. x)
NeuroN Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μήπως είχες τπτ αντικαταβολή ή δεν ήταν απλό αλλα συστημένο. Πήρα τωρα τηλ σε ελτα ξάνθης και κέρκυρας και μου είπανε και οι δυο 5,70. Ρώτησα μηπως έχει καμια χρέωση επειδή είναι νησί ή για το μέγεθος επειδή είναι οθόνη υπολογιστή. Λέει οχι 5,70. Μου τόνισε μονο οτι είναι λιγο επικίνδυνο επειδή δεν τα προσέχουν τα δέματα και μπορεί να φτάσει κομμάτια.
antreaslam Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 πρόσφατα έστειλα δέμα με ταχυμεταφορές ελτά. με παράδοση θυρίδα - θυρίδα (δηλαδή, σε καταστημά τους να το πάει ο ενας, και αντίστοιχα, απο καταστημα να το παραλάβει ο αλλος), είναι : τα 4-5 κιλά, 6-7 ευρω, και φτάνει την επόμενη ημέρα. ΑΝ είναι και αντικαταβολή, έχει χρέωση αλλα 5 ευρω!
NeuroN Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 πολύ καλο! δεν ειχα ιδέα οτι έχουν καλές τιμες οι ταχυμεταφορές θυρίδα-θυρίδα μου είπε 8-9 ευρώ και 2 μέρες
scullyist Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Οθόνη? Πέρα από την πολύ καλή συσκευασία που πρεπει να γίνει, άσχετα με το αν δεν το στείλει ως εύθραυστο, πες του να βάλει σε όλες τις πλευρές του κουτιού "ΠΡΟΣΟΧΗ-ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ!". Το κάνω πάντα για τον ψυχολογικό παράγοντα..σε οποιου τα χέρια πέσει, μήπως και το σκεφτεί 2η φορά πριν το σαβουρντίσει όπως να 'ναι.
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Φιλε μου εχεις δικιο, δεν ειχα υπολογισει την αντικαταβολη. Οπως και να εχει, ακολουθα εσυ την συμβουλη του "προσοχη-ευθραυστο" για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο x)
NeuroN Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 13,50 τελικα τα μεταφορικα με ταχυμεταφορες ελτα για την οθόνη πεσανε 5 ευρω έξω... να δουμε τωρα στις μερες και μια κάρτα γραφικών με το κουτι της 7 ευρώ απο αθήνα αυτή
NeuroN Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 πφφφ τραγικοί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μου τα στείλανε θυρίδα-θυρίδα γι αυτό βγήκε τοσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.