Rn. Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλησπερα αγαπητοι συμφορουμιτες μου.Ξερετε καποιο προγραμματακι σαν ατζεντα?Δηλαδη να ανοιγω το προγραμμα να σημειωνω ξερω γω "ψωνια για αυριο" στις 2 και αυτο να φτιαχνει σαν note στην επιφανεια εργασιας κατι τετοιο και στις 2 να μου βαζει σαν αφυπνιση εναν ηχο η κατι τετοιο.windows 7 64bit
thanosylar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 αν θες για την επιφανεια εργασιας, και μιας και εχεις win 7, δοκιμασε το Sticky Notes (ειναι ηδη περασμενο μαζι με τα windows, απλα καν'το μια αναζητηση στο start menu) τωρα για υπενθυμηση δεν ξερω κατι, αλλα θα ψαξω και θα σου πω
Rn. Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 thanks εαν βρεις τιποτα πες μου γιατι το notes δεν με πολυ βοηθαει edit.επεισης να αποθυκευει οτι του γραφω για μετα το απο κλεισιμο ανοιγμα του υπολογιστη
thanosylar Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δοκιμασε το hott notes. Περα απο το οτι βαζει τις σημειωσεις στην επιφανεια, φενεται να εχει και Alarm Clock για ηδοποιηση.
Rn. Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 τελικα δεν εχει ηχο και δεν ξερω γιατι.ευχαριστω παντως.εαν βρεις τιποτα αλλο πες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.