Προς το περιεχόμενο

tv στο 1.5 μέτρο

marioboni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 2 μετρα με 32' και 1920Χ1080 θα βλεπεις οριακα. Σκεψου το για 37'. Αδικα θα δωσεις λεφτα.

Δημοσ.

Στα 2 μετρα με 32' και 1920Χ1080 θα βλεπεις οριακα. Σκεψου το για 37'. Αδικα θα δωσεις λεφτα.

O καναπές με την μεγαλύτερη απόσταση είναι 3 μέτρα και ο πιο κοντινός είναι 2.50. Δυστηχώς δεν είναι τα 100 ευρώ διαφορά για μια 37αρα αλλά το ότι δεν χωράει να τοποθετηθεί στην βιβλιοθήκη.

Δημοσ.

δεν ανοίγετε ένα νέο θεματάκι κύριοι?

*ας μείνουμε στο δικό μου...πρόταση στα 300+ για 32άρα FullHd?

Για εσενα τα ειπαμε . 32' Σιγουρα !!! Τωρα ποια εξαρταται απο το πορτοφολι σου. Απο τα 349Ε αρχιζουν οι FullHd. Η επιλογη ειναι δικια σου !!

* Η C530 διαθετει και media player που "βγαζει" και DTS ηχο. Κοιταξε το διοτι θα σε ενδιαφερει σιγουρα !!

Δημοσ.

O καναπές με την μεγαλύτερη απόσταση είναι 3 μέτρα και ο πιο κοντινός είναι 2.50. Δυστηχώς δεν είναι τα 100 ευρώ διαφορά για μια 37αρα αλλά το ότι δεν χωράει να τοποθετηθεί στην βιβλιοθήκη.

Είναι μία δικαιολογία που ακούω από αρκετούς.

Αλλάζεις βιβλιοθήκη, πετάς βιβλιοθήκη, βάζεις τη TV αλλού.

Κάνουμε του χώρους λειτουργικός για εμάς... Προσαρμόζουμε τους χώρους μας για εμάς, όχι εμάς για τους χώρους μας.

Εμένα η 46άρα στα 2 μέτρα ήδη μου ξινίζει πάντως...

Δημοσ.

Κάνουμε του χώρους λειτουργικός για εμάς... Προσαρμόζουμε τους χώρους μας για εμάς, όχι εμάς για τους χώρους μας.

46 ;; Αν επιτρεπεις ποια ; Εγω εχω 42' LG την 2500 ( παλια )

Δημοσ.

δεν ανοίγετε ένα νέο θεματάκι κύριοι?

*ας μείνουμε στο δικό μου...πρόταση στα 300+ για 32άρα FullHd?

Σε αυτες τις ιντσες και full να μην ειναι δεν τρεχει και κατι .Αν δεν βρεις κατι στα δικα σου λεφτα.

Δημοσ.

Ναι που να βρω λεφτά για καινούργια βιβλιοθήκη?? Δεν γίνεται αυτά που λες... Ζούμε σε δύσκολους καιρούς...

Δημοσ.

την πρώτη την ζαχάρωνα αν πήγαινα στις 32 γιατί τις έχω σε καλύτερη υπόληψη από τις LG

Oι LG δεν έχουν πια 0 pixel guarantee; Δεν το βρίσκω πουθενά στο site τους.

Δημοσ.

Ναι που να βρω λεφτά για καινούργια βιβλιοθήκη?? Δεν γίνεται αυτά που λες... Ζούμε σε δύσκολους καιρούς...

Γκρέμισε το δωμάτιο, άλλαξε σπίτι :wacko:

Βρε τι διαβάζουμε :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Oι LG δεν έχουν πια 0 pixel guarantee; Δεν το βρίσκω πουθενά στο site τους.

δεν νομίζω να είχαν στις τηλεοράσεις και στις οθόνες έχουν μέχρι 24 ίντσες αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

46 ;; Αν επιτρεπεις ποια ; Εγω εχω 42' LG την 2500 ( παλια )

Panasonic P46S20

Αν δεν χωράει η TV κάπου αλλού πάσο. Αλλά δεν νομίζω. Είναι κρίμα πάντως να πάρεις μία μικρή TV και να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και να έχεις πληρώσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...