Προς το περιεχόμενο

Γυμναστική για αδυνάτισμα

steve62742

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπου αδειο στομάχι=τελευταιο γεύμα πριν 3 ωρες, οχι αδειο=νηστεια και προσευχη

Το μονόζυγο ειναι μια γαμάτη άσκηση που στηρίζεται είτε με ανοιχτή είτε με κλειστή λαβη στο να σηκώσεις το σώμα σου (η λαβη αλλάζει την κατανομή της συμμετοχής των μυικών ομάδων που συμμετέχουν)

Ως εκ τουτου, μου φαινεται πολυ λογικό μια γυμνασμένη κοπέλα 65 κιλών να μπορεί πιο ευκολα να σηκώσει το σώμα της από έναν πολυ πιο γυμνασμένο άντρα που ζυγίζει 110 κιλά

Πολυ γαματη ομως.Γυμναζει παρα πολυ τις πλατες και τα δικεφαλα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μωρε πολυ γαματες ειναι αρκετές ασκησεις με το σώμα αν γινουν σωστά, ειδικά κάποιες ισομετρικές.

Για ενα 10ημερο που εκλεισε το gym για καλοκαιρι, εκανα καποιες ασκησεις - οσες μπορουσα - με την αντισταση του σωματος. Θανατος.

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι... θελω να χασω καμια 10ρια κιλα. Ειμαι 1,81 και 89 κιλα -.-. Γυμναστηριο ξεκινησα πριν κανενα μηνα, βαρη κλπ εχουν βοηθησει στο σφηξιμο χωρις να δω μεγαλη διαφορα. Το ριχνω στο τρεξιμο? Επισης να πω πως εκανα μπασκετ 5 χρονια και σταματησα και απο τοτε προστεθηκαν μερικα κιλα και μερικη χαλαρωση....

Αποστολή από Blade με το Insomnia App

Δημοσ.

Το τρέξιμο θα βοηθήσει αλλά αφού πηγαίνεις γυμναστήριο ρώτα καλύτερα τον γυμναστή εκεί, να σε δει κιόλας, και να σου δώσει ένα κατάλληλο πρόγραμμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...