Προς το περιεχόμενο

Διάσωση αρχείων απο εξωτερικό

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου περασει καποια ωρα για να κρυωσει δοκιμασε τον σε αλλο pc και αν δουλεψει αδειασε μερικα gb.

@washcloud τι ειναι το afr?

Πρέπει και εσύ βέβαια να το κοιτάς ανά διαστήματα και να απομονώνεις τυχών νέα bad sectors.

αν δεν κανω λαθος απο μονοι τους "απομoνωνουν"τα bad sectors.για να φτιαξεις εσυ partition με τα bad sectors ειναι ζορι

Δημοσ.

αφου περασει καποια ωρα για να κρυωσει δοκιμασε τον σε αλλο pc και αν δουλεψει αδειασε μερικα gb.

@washcloud τι ειναι το afr?

αν δεν κανω λαθος απο μονοι τους "απομωνωνουν"τα bad sectors.για να φτιαξεις εσυ partition με τα bad sectors ειναι ζορι

ναι μόνοι τους αλλά τους βοηθάς τρέχοντας και το checkdisk (chkdsk.exe)

Δημοσ.

Τελικά μάλλον θα πάω σε εταιρία.

Βρήκα τις εξής:

datalabs.gr - Παλλήνη

tictac.gr - Πειραιάς

anaktisis.gr - Παπάγος

infovison.gr - Χαιδάρι

Έχω ακούσει και για την northwind πολύ καλά λόγια αλλα είναι Θεσ/νίκη και δε βολεύει :/

Έχετε να προτείνετε κάποια απο τις παραπάνω ή κάποια άλλη;

Δημοσ.

Εχω ακούσει καλά λόγια για datalabs και tictac ....

Πάντως ελπίζω να είσαι προετοιμασμένος να ακούσεις τετραψήφιο νουμερο.... έτσι???

Δοκίμασες να το βάλεις σαν εσωτερικό και δεν καταφερες να ανακτησεις τπτ??

Δημοσ.

Πολύ υπερβολικοί ακούγεστε μερικοί με τους μηχανικούς δίσκους.8 χρονών δίσκοι και δουλεύουν συνέχεια και δεν έχει γίνει ποτέ ούτε defrag ούτε τους ελέγχω με κανένα πρόγραμμα όπως κάνουν οι περισσότεροι.Άντε και κάνα format στον ένα που και που.Επίσης 5 σκληροί δίσκοι οι 4 γεμάτοι και οι 2 τριών χρονών δουλεύουν συνέχεια και δεν έχουν πάθει τίποτα.Να πεις οτι φταίει η μάρκα?Και seagate και samsung και wd και maxtor μια χαρά μου βγήκαν.Μην νομίζετε ότι οι ssd είναι περισσότερο αξιόπιστοι σε σχέση με αυτά που κοστίζουν δηλαδή.Απλά θέλουν προσοχή οι μηχανικοί δίσκοι(να μην είναι σε κλειστό μέρος,μην σας πέσουν εννοείται και αν τους έχετε μόνο για αποθήκη ποτέ defrag γιατί τον κάνει άνω κάτω το δίσκο και δεν υπάρχει καμία διαφορά στις επιδόσεις).Όσο περισσότερο ψάχνετε να βρείτε τα λάθη στους σκληρούς τόσα περισσότερα θα βρίσκετε.

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για εξωτερικούς που είναι πιο ευπαθείς όμως!

@stm00192 όπως έγραψα και σε προηγούμενο post ο δίσκος διάβασα πως δεν έχει sata connector εσωτερικά οπότε θα είναι τσάμπα κόπος να τον ανοίξω!

Δημοσ.

@stm00192 όπως έγραψα και σε προηγούμενο post ο δίσκος διάβασα πως δεν έχει sata connector εσωτερικά οπότε θα είναι τσάμπα κόπος να τον ανοίξω!

Και εγω σου λέω πως δεν είναι δυνατόν αυτό. ή sata θα είναι ή IDE.. όλα τα εξωτερικά κουτιά μέσα έχουν κανονικούς εσωτερικούς σκληρούς. Προφανώς αυτό που διάβασες εσύ είναι ότι το κουτί δεν προσφέρει e-sata συνδεσμολογία.

Πολύ υπερβολικοί ακούγεστε μερικοί με τους μηχανικούς δίσκους.8 χρονών δίσκοι και δουλεύουν συνέχεια και δεν έχει γίνει ποτέ ούτε defrag ούτε τους ελέγχω με κανένα πρόγραμμα όπως κάνουν οι περισσότεροι.Άντε και κάνα format στον ένα που και που.Επίσης 5 σκληροί δίσκοι οι 4 γεμάτοι και οι 2 τριών χρονών δουλεύουν συνέχεια και δεν έχουν πάθει τίποτα.Να πεις οτι φταίει η μάρκα?Και seagate και samsung και wd και maxtor μια χαρά μου βγήκαν.Μην νομίζετε ότι οι ssd είναι περισσότερο αξιόπιστοι σε σχέση με αυτά που κοστίζουν δηλαδή.Απλά θέλουν προσοχή οι μηχανικοί δίσκοι(να μην είναι σε κλειστό μέρος,μην σας πέσουν εννοείται και αν τους έχετε μόνο για αποθήκη ποτέ defrag γιατί τον κάνει άνω κάτω το δίσκο και δεν υπάρχει καμία διαφορά στις επιδόσεις).Όσο περισσότερο ψάχνετε να βρείτε τα λάθη στους σκληρούς τόσα περισσότερα θα βρίσκετε.

Τυχερός είσαι!

Και όμως ναι έχεις δίκιο ... έχουν προσαρμόσει το usb πανω στην πλακέτα του σκληρου.. οτι ναναι! :confused:

http://www.youtube.com/watch?v=jcVlpKApJ0g&feature=related

Δημοσ.

να πω: άν οι δίσκοι σου είναι usb δοκίμασες να τους συνδέσεις στις πίσω usb πόρτες της mobo?

μπας, λέω μπας και είναι κανένα πρόβλημα τροφοδοσίας (τουλάχιστον για αυτόν που έλεγες ότι αποσυνδεέται μόνος του)

Δημοσ.

υπερβολικό είναι αυτό. Οι HDD δεν χαλάνε τόσο εύκολα και πάντα σε προειδοποιούν με τον δικό τους τρόπο πριν τα φτύσουν. Πρέπει και εσύ βέβαια να το κοιτάς ανά διαστήματα και να απομονώνεις τυχών νέα bad sectors. Αυτό με τα backup τώρα, ναι ας κάνουμε άμα είναι αλλά 1 το πολύ. Για 3 backup του 1ΤΒ δίσκου μου εγώ θα ήθελα τουλάχιστον 2TB με 2.5TB για όλη αυτή τη δουλειά. Δεν χρειάζεται πάντως, θα πρέπει να μπορούμε να καταλαβαίνουμε πότε ένας HDD είναι έτοιμος να "παραδώσει πνεύμα" και να προλαβαίνουμε τα χειρότερα.

...ποστ που προσωπικά θα χαρακτήριζα σχεδόν "επικίνδυνο". Για όσους περνάνε όλη την ώρα από τα φόρουμ, και κλαίνε τ' αρχεία τους. Και είναι ουκ ολίγοι.

α) Το ότι -όπως σωστά έγραψε άλλος- έχεις σταθεί τυχερός εσύ, δε σημαίνει και πολλά.

β) Το defrag δεν κάνει "άνω-κάτω" τον δίσκο, μιας και κατά βάση με το λειτουργικό έχει να κάνει. Και για την ακρίβεια, έτσι όπως είναι φτιαγμένα τα Windows, δυστυχώς είναι έως απαραίτητη η χρήση του (το "δυστυχώς" πάει στο ότι είναι κουραστική διαδικασία, που πρακτικά ελάχιστοι την επιτελούν, manually ή όχι).

Και εγω σου λέω πως δεν είναι δυνατόν αυτό. ή sata θα είναι ή IDE.. όλα τα εξωτερικά κουτιά μέσα έχουν κανονικούς εσωτερικούς σκληρούς. Προφανώς αυτό που διάβασες εσύ είναι ότι το κουτί δεν προσφέρει e-sata συνδεσμολογία.

Και όμως ναι έχεις δίκιο ... έχουν προσαρμόσει το usb πανω στην πλακέτα του σκληρου.. οτι ναναι! :confused:

...όπως είδες, όντως υπάρχουν δίσκοι με "ειδικές" πλακέτες. Και είναι μεγάλη κατάρα (για διάφορους λόγους...).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...