adams24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 καλησπέρα παιδιά χρηστός ανέστη ξέρει κάποιος να μου πει από που μπορώ να κατεβάσω μουσική ολόκληρο άλμπουμ και όχι ένα ένα τραγούδι?
-nick- Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ψησου να εγκαταστησεις και να ρυθμισεις το DC++ .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 dc++ αρκει να ξερεις να το σεταρεις και να μπορεις να το χρησιμοποιεις. Δεν ειναι το πιο φιλικο προς τον χρηστη προγραμμα που βγηκε, αλλα σιγουρα κρυβει τους περισσοτερους μουσικους θησαυρους ακομα, ανεξαρτητως ειδους.
-nick- Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 + Το να εχεις ενα σχετικα καλο share και να βρεις τα καταλληλα hubs ( για ηλεκτρονικη ξερω αρκετα, οποιος θελει του λεω). Εγω γουσταρω γενικα και να το αφηνω να ανεβαζει , μ'αρεσεί να μοιράζομαι ομορφες μουσικες ..
ioanna_b Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 από προγράμματα soulseek και ξερό ψωμί.τα άπαντα εκεί μέσα. το dc γεμάτο ιους και σκάρτα files μου έβγαζε παλιότερα και έφαγε delete(όπως κ το μουλάρι) και δεν ξανά ασχολήθηκα. όσο για το θέμα μας, τι είδος μουσικής ψάχνεις κατά κύριο λόγο? μόνο στο google να κάνεις μια αναζήτηση, θα βρεις άπειρα μπλογκς..
-nick- Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Το soulseek εχει πολυ χειροτερο interface απο το DC++ κατα τη γνώμη μου ... Το dc το χρησιμοποιω χρονια και απο ιους τιποτα. Για ηλεκτρονικη μουσικη ειναι εξισου καλα και τα 2 παντως (slsk & dc++) απλα ποτε δεν γουσταρα το slsk
adams24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ελληνικά ψάχνω παιδιά λαϊκά όσο για το μουλάρι και άλλα παρόμοια p2p εμπιστοσύνη μηδέν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 από προγράμματα soulseek και ξερό ψωμί.τα άπαντα εκεί μέσα. το dc γεμάτο ιους και σκάρτα files μου έβγαζε παλιότερα και έφαγε delete(όπως κ το μουλάρι) και δεν ξανά ασχολήθηκα. όσο για το θέμα μας, τι είδος μουσικής ψάχνεις κατά κύριο λόγο? μόνο στο google να κάνεις μια αναζήτηση, θα βρεις άπειρα μπλογκς.. Το slsk ηταν καλο στα early 00's. Απο ενα σημειο και μετα λιγοστεψαν οι χρηστες, ειδικα για τα ειδη ηλεκτρονικης που εψαχνα, ενω ηταν ακρως σπαστικο οτι δεν επαιζε resume απο κομενα downloads (πηγαινε συννεφο το disconnect απο uploaders). Ιους με το dc++ δεν βρηκα ποτε παντως.
122 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Φαντάζομαι όταν λέει να κατεβάζει μουσική εννοεί να πληρώνει για να κατεβάζει από εξειδικευμένα sites. Αλλιώς είναι παράνομο. (Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική)
tarantules Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ειδικά για τα τραγούδια μπορείς να τα βρεις σε videoclip στο youtube ολόκληρα και νόμιμα, να τα κατεβάσεις με κάποιον downloader και μετά να κάνεις rip μόνο τον ήχο ως αρχεία mp3.Τουλάχιστον έτσι γινόταν εως τώρα.Φαντάζομαι να γίνεται ακόμα
-nick- Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Φαντάζομαι όταν λέει να κατεβάζει μουσική εννοεί να πληρώνει για να κατεβάζει από εξειδικευμένα sites. Αλλιώς είναι παράνομο. (Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική) H πειρατεία σκοτώνει τις δισκογραφικές φίλε μου ... Πάντα θα υπάρχουν μουσικοί που θα βγάζουν καλή μουσική ... Ούτως ή άλλως, με την πειρατεία γίνονται πολύ περισσότερο γνωστοί κάποιοι μουσικοί με αποτέλεσμα στα lives τους να μαζεύεται περισσότερος κόσμος από όταν τους ήξερε μόνο η μάνα τους , και έτσι βγάζουν κέρδος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.