zoranb Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλησπέρα Χριστός Ανέστη πάλι εγώ είμαι με τα δικά μου περίεργα θέματα, αυ΄τη τη φορά είναι απίστευτο το συγκεκριμένο θέμα όμως... θαύμα θαύμα! Έχω αυτές τις μπρίζες tv στο σπίτι, σε διαφορετικά δωμάτια. Οι λευκές είναι στο σαλόνι και η μαύρη είναι σε άλλο όροφο. Ακούστε τα περίεργα λοιπόν το τί έγινε. 1. Μέχρι στιγμής έβλεπα tv (σε μια LCD με MPEG4 αποκωδικοποιητή κλπ.) χρησιμοποιόντας το μπριζάκι Β και έχοντας βάλει καλώδειο κεραίας αρνσενικό (tv) - αρσενικό (μπριζάκι). Όμως μόλις πήγα στο άλλο δωμάτιο (μαύρη μπρίζα) για να εγκαταστήσω άλλη lcd tv με MPEG4 αποκωδ. στο μπριζάκι E χρησιμοποιώντας καλώδιο αρσενικό (tv) - θηλυκό (μπριζάκι) μετά σταμάτησε να παίζει η άλλη lcd tv (η πρώτη) από το μπριζάκι B που έπαιζε μέχρι σήμερα. Τελικά ανακάλυψα πως η πρώτη πλέον μπορεί να παίζει μόνο από το Α αλλά με θηλυκό φισάκι στο καλώδιο της κεραίας πλέον. Απορώ και ξύστε με, τί έγινε εδώ; Καμιά ιδέα; 2. Επίσης μπορεί να μου πεί κανείς ποιά η χρησιμότητα των 2 λευκών μπριζών στον ίδιο χώρο; 3. Να σημειώσω πως είχα ζητήσει να υπάρχει και παροχή για δορυφορική κεραία στο σπίτι 4. Μπορεί κανείς να μου πεί τί μπριζάκια είναι το καθένα απόσα έχω βάλει γράμματα;
andreapaog328 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 δορυφορικής ειναι το f. έχει βάλει splitter στο σπίτι ή είναι όλες οι μπρίζες σε μία γραμμή? αμα ειναι όλες σε μία γραμμή τότε μπορεις να βλέπεις μόνο σε μία tv νομίζω. το πιο πιθανό ειναι να έχει βαλει 2 γραμμές γιαυτο και πάλι 2 ίδιες μπριζες κοντα κοντα. 'νομίζω' λέω πάλι...
zoranb Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 δεν έχω ιδέα τί έχει κάνει, αλλά το θέμα που ξαφνικά δεν έπαιζε η tv στο μπριζάκι που έβλεπα τόσο καιρό τί να είναι; να επιρρέασε το όλο σύστημα η 2η tv που έβαλα και χάλασε την πρώτη συνδεσμολογία; τα D & B τί είναι; δορυφορικά και αυτά?
andreapaog328 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 δεν έχω ιδέα τι έιναι τα D και B. εγω έχω δορυφορικό σαν το f (βιδωτό). το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι ότι Β και Ε είναι συνδεδεμενα στην ίδια γραμμή (σειρά). οποτε όταν έχεις αναμμένη την μία δεν μπορεις να δεις στην άλλη. δοκίμασε τη μία να δείς στα C/D φαίνεται η άλλη στα Ε/G αν τις έχεις αναμμενες ταυτοχρονα...
zoranb Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 ναι αλλά δεν τις είχα αναμμένες κ τις δύο, εκτός κ εάν παίζει ρόλο το ότι ήταν συνδεδεμένο καλώδιο από το Β πάντως έβλεπά κανονικά τα κανάλια, τώρα δεν παίζουν όμως αφότου συνέδεσα κ έβλεπα κανάλια χρησιμοποιώντας το Ε με την άλλη tv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.