NickTG Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εντάξει ρε Μάγκες Οκ όλοι μου ταζεστε υπέρ της nintendo καθίστε τώρα εσείς και παίζετε Mario galaxy να παίρνετε τα αστερακια και να φωνάζει η οθόνη marioooooo όταν εγω θα είμαι με την κοπέλα και θα παίζουμε buzz καi θα χαβαλεδιαζουμε η όταν είστε μόνοι στο σπίτι παιξτε ότι θέλετε στο wii όταν εγω στο network θα καλώ 5 φιλαράκια και θα παίζουμε cod teamdeathmatch και θα μιλάμε απο skype και θα γελάμε Sent from my iPod touch using Insomnia Συνέχισε. Δειξε την αλήθεια. Αλλα που να καταλάβουν τα "γατακια"....
JuSt)InSaNe Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Όχι Φίλε έχω την Ati hd 5970 και σε παρακάλω όταν δεν Ξέρεις να μην μιλάς Sent from my iPod touch using Insomnia Βοηθά ρε nick την κατάσταση Sent from my iPod touch using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 σε τι να βοηθήσει ρε Just)Insane, στο ότι προσπαθείς να πείσεις ότι το γούστο σου στα video games είναι καλύτερο/σωστότερο από των άλλων? ΠΟΣΟ ΠΙΟ FAIL δλδ? άσε που ειρωνεύεται ο NickTG
JuSt)InSaNe Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μα ρε Φίλε μου μιλάνε τώρα για τα κονσολακια των 150€ που αυτα είναι για τηλεοράσεις crt ούτε καν HD Sent from my iPod touch using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μα ρε Φίλε μου μιλάνε τώρα για τα κονσολακια των 150€ που αυτα είναι για τηλεοράσεις crt ούτε καν HD ε ναι διότι το καλό game πρέπει να είναι HD για να αξίζει, πες μου είσαι πάνω από 18-20 ετών?
tempo Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ε ναι διότι το καλό game πρέπει να είναι HD για να αξίζει, πες μου είσαι πάνω από 18-20 ετών? εντάξει όπως και να το κάνουμε τα HD γραφικά παίζουν τον ρόλο τους. εγώ έχω xbox360 για ορισμένα παιχνίδια που παίζω εγώ και wii για "τρελά" παιχνίδια με τα παιδιά μου.
egw_eimai_re Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 που το HD δεν υφήστατε σε xbox 360 & ps3...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 εντάξει όπως και να το κάνουμε τα HD γραφικά παίζουν τον ρόλο τους. προφανώς και παίζουν αλλά συμπληρωματικό, αν όλοι οι άλλοι τομείς είναι μούφα το να έχει καλά γραφικά δεν μου λέει κάτι...
gRim Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ε ναι διότι το καλό game πρέπει να είναι HD για να αξίζει, πες μου είσαι πάνω από 18-20 ετών? Εγώ είμαι στα 24 και το μετανιώνω που δεν πήρα wii γιατί παρασύρθηκα από τα γραφικά..Έχω xbox και ps3 και ζήτημα να έπαιξα 4 τίτλους και να καραγούσταρα. Πολύ βαρετή γενιά.. Wii 2 δαγκωτό!
egw_eimai_re Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εγώ είμαι στα 24 και το μετανιώνω που δεν πήρα wii γιατί παρασύρθηκα από τα γραφικά..Έχω xbox και ps3 και ζήτημα να έπαιξα 4 τίτλους και να καραγούσταρα. Πολύ βαρετή γενιά.. Wii 2 δαγκωτό! Like 1 Dreamcast 2 ακόμα καλύτερο θα ήταν πιστεύω αλλα...
gRim Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μα την παναγία αυτό το dreamcast μου είναι τεράστιο απωθημένο και όλο λέω θα πάρω ένα μεταχειρισμένο αλλά το αφήνω για να μην ξενερώσω...ΑΝ λέμε ΑΝ έβγαινε dreamcast 2 θα αγόραζα κατευθείαν την ιαπωνική έκδοση όσο και να μου κόστιζε αλλά αυτά δυστυχώς είναι επιστημονική φαντασία.
jimarass Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τώρα που οι εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών βρήκαν τροπο να πολεμήσουν παραγωγικά την πειρατεία (δες steam κτλ) οι αντιpc κονσόλες θα ριμαξουν αν δεν παρουσιάσουν κατι διαφορετικό αφού το pc gaming ανεβαίνει πάλι. Η nintendo τα κατάφερε με το ds και το wii. Απλά δεν μας κάλυψε με την ποικιλία των games. Και εγώ έχω 4 μήνες να αγγίξω το wii μου, αλλα σίγουρα δεν θα αγόραζα πότε ps ή xbox, αφού έχω pc. Απλά θα ήθελα να τονίσω ότι αποδεδειγμένα πια το gameplay είναι πιο σημαντικό απο τα γραφικά! Πάντα ήταν.αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δε θελουμε γραφικά! Πότε δεν κατάλαβα γιατί η nintendo δεν έβγαλε hd γραφικά! Πότε...
Drop_Dead Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Το wii ειχες τις δικες τους παιχνιδαρες αλλα δεν εχει πολλα απ τα υπολοιπα multiplatform games. Τωρα θα τα χει και αυτα οποτε ... την γ*μησανε οι υπολοιποι !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα