Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μαγκες για οποιον τα γραφικα ειναι νουμερο ενα δεν ασχολειται με κονσολες, τα γραφικα τους ειναι σκουπιδια ουτως η αλλως. PC και μονο PC, γραφικα εκτος συναγωνισμου και COntrols περα απο τον ανταγωνισμο σε θεματα ακριβειας, δεν υπαρχει κατι σαν το ενσυρματο ποντικι.

oi κονσολες sony & ms ειναι απλα pc wannabes.

η nintendo λογω innovation εχει κατι να προσφερει και στον ιδιοκτητη τησ απολυτησ παιχνιδομηχανησ δηλαδη του PC.

η εταιρεια ειναι εδω και χρονια μπροστα. πρωτη στο motion control , πρωτη στα touch screen, πρωτη στο 3d χωρις γυαλια.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
η εταιρεια ειναι εδω και χρονια μπροστα. πρωτη στο motion control , πρωτη στα touch screen, πρωτη στο 3d χωρις γυαλια.

true... +1

πάντως gg λέγαμε λέγαμε και τελικά να το .. Wii 2 :). Άντε τι έχουμε να δούμε και φέτος στο E3 :DD

Δημοσ.

Εμένα πάλι με ενδιαφέρει το άλλο...

Καλώς ή κακώς τρώνε και τα pc ένα φρένο λόγο των γραφικών περιορισμών (του hardware) των κονσολών.

Οπότε όσο πιο γρήγορα το εξελίξει η Nintendo ή όποια άλλη, τόσο ποιο γρήγορα θα το πάει ο ανταγωνισμός, με όφελος τελικά και για τα pc ^_^

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα ολο διαβαζω ποσο μπροστα ειναι η Nintendo απο τις αλλες consoles επειδη επειδη χρησιμοποιησε Motion sensor σε χειριστηριο....

Sorry guys αλλα η τεχνολογια αυτη δεν ειναι κατι νεο, ειναι κατι που απο πολυ παλια προσπαθουν οι εταιριες να λανσαρουν αλλα μεχρι τωρα ειχαν αποτυχει.

Οι πιο παλαιοι στο χωρο του gaming σιγουρα θα θυμουνται προσπαθειες απο τη Sega, την εταιρια Virtuality (google it:)) ακομα και το Power glove της Nintendo.

H nintendo δεν ανακαλυψε ξαφνικα τον τροχο απλα αυτη τη φορα καταφερε και προωθησε στην αγορα ενα motion sensing controller. Το οτι το πετυχε ναι σε αυτο μπορουμε να της βγαλουμε το καπελο.

Αλλα φανταστειτε την εξης περιπτωση. Ας πουμε τα βιντεοτηλεφωνα που υπαρχουν απο τα τελη της δεκαετιας του 60 αλλα ποτε καμια εταιρια δεν καταφερε να τα λανσαρει σωστα και να γινουν αυτο που λεμε μοδα.

Ας πουμε οτι αυριο αρχιζει και γινεται χαμος με τα βιντεοτηλεφωνα και ολοι αγοραζουν για το σπιτι σπιτι τους. Τι παει να πει αυτο? Οτι εχουμε ενα τεχνολογικο θαυμα? Σε καμια περιπτωση, απλα η εταιρια το

πουλησε με το σωστο τροπο και οτι ο κοσμος ηταν ετοιμος να το δεχθει ως προιον. Φυσικα υπαρχουν και αλλοι παραγωντες αλλα βαριεμαι να γραφω αχαχα....

Η nitendo δεν είναι μπροστά γιατί καινοτομεί τεχνολογικά, αλλά γιατί καταφέρνει και κάνει μόδα τις διάφορες καινοτομίες στο χώρο του gaming. Αυτή ανέδειξε τις φορητές παιχνιδομηχανές, αυτή ανέδειξε κονσόλα με motion sensing controller...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι ακριβώς θα πάρει; Με μια κονσόλα που θα είναι πιο αδύναμη ακόμα και απο το NGP;

market share και λεφτά, για τα οποία θα πούλαγαν και την μάνα τους οι μέτοχοι των MS & Sony....

Δημοσ.

Εγω Μάγκες ένα ξέρω έχω ps3 και wii.με το wii έχω παίξει Άντε το πολυ 4 φορές έχω να το ανοίξω 1.5 χρόνο ενώ το ps3 το χω λιωσει και black ops και killzone 3 pro τα πάντα.Πείτε μου τι σωβρακα να πάρει η nintendo με μια κονσόλα αδύναμη;και ξέρετε Γιατί έκανε τρελές πωλήσεις Γιατί έβλεπαν τις διαφημίσεις τα παιδάκια και ενθουσιαζονταν και μην μου πείτε τώρα ότι ένας 20αρης 25αρης δεν ξέρω τι άλλες ηλικίες υπάρχουν εδώ να καθίσει να παίξει Mario.

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

Πείτε μου τι σωβρακα να πάρει η nintendo με μια κονσόλα αδύναμη;

έτσι σκέφτεται ο καταναλωτής-gadgetάκιας, τον μέτοχο όμως δεν τον νοιάζει κάτι τέτοιο από την στιγμή που χέζεται στο τάληρο...

διότι όπως έγραψα και πιο πάνω το Wii εκτός από τις πωλήσεις που έχει κάνει, είναι μάλλον και η μόνη κονσόλα που είχε τιμή πάνω από το κόστος κατασκευής...

Δημοσ.

Η nintendo είναι η μόνη εταιρεία που θα επιβιώσει στη μάχη των κονσολών και αυτό γιατί απο το 1o NES μέχρι τώρα δίνει παιχνίδια κονσόλας στο κοινό της. Η MS και Sony επέλεξαν το δύσκολο δρόμο των PC games (βλέπε fps) να διαβόυνε και αυτό ηταν η καταστροφή τους μιας κ με 6 χρόνια κλεισμένα δεν εχουν βγάλει πάνω απο 10 αξιόλογους τίτλους-αποκλειστικότητες. Ο ανταγωνισμός των υπόλοιπων παιχνιδιών που είναι κοινά με το PC άφησε φυσικά νικητές τους κατόχους υπερ-δυνατών καρτων γραφικών..Απτην άλλη η nintendo επενδύει στη καινοτομία και δίνει στους gamers συνέχεια πρωτοποριακά προιοντα. Ηταν η 1η πουβγαλε το motion sensor (και την αντιγράψανε ολοι) και φυσικά τώρα έβγαλε και τη 1η φοριτή 3D κονσόλα χωρίς γυαλιά...είναι φανερό λοιπόν πως αυτό που τους νοιάζει εκεί στην Ιαπωνία είναι να έχουν τους πελάτες τους ευχαριστημένους απο GAMEPLAY γιατί αυτό είναι που διαχρονικά κρατάει..η τεχνολογία των γραφικών δεν ακολουθιέται εύκολα γιατί οι κάρτες γραφικών εξελίσσονται πολύ πολύ γρήγορα και αυτό το ξέρουν καλά εκεί...μη περιμένετε να δείτε καλό hardware στη νέα κονσόλα της nintendo..θα είναι σίγουρα καλύτερο απο το Wii αλλά οχι εφάμιλλο με της τελευταίας γενιάς καρτων γραφικών των PC..

Δημοσ.

Παιδια μην ξεχναμε οτι το wii2 εχει 6 χρονια διαφορα απο το πλαυστατιον 3... Θα ειναι λιγο καλυτερο απο το πλαυστατιον3 αλλα μολισ βγει το πλαυστατιον 4....παει...!! :-D

Εγω Μάγκες ένα ξέρω έχω ps3 και wii.με το wii έχω παίξει Άντε το πολυ 4 φορές έχω να το ανοίξω 1.5 χρόνο ενώ το ps3 το χω λιωσει και black ops και killzone 3 pro τα πάντα.Πείτε μου τι σωβρακα να πάρει η nintendo με μια κονσόλα αδύναμη;και ξέρετε Γιατί έκανε τρελές πωλήσεις Γιατί έβλεπαν τις διαφημίσεις τα παιδάκια και ενθουσιαζονταν και μην μου πείτε τώρα ότι ένας 20αρης 25αρης δεν ξέρω τι άλλες ηλικίες υπάρχουν εδώ να καθίσει να παίξει Mario.

ετσι ρε φιλε πεστα!!!! δεν ξερω πως μπορουν και παιζοθν γαμεσ εδς και 25 χρονια κυκλοφοριας!!!!ελεος πλαυστατιον 3 forever αν και μου εβγαλε την πιστησ τισ 6 τελευταιεσ μερες με το psn :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

πλαφστατιον? γαμες? all aboard the fail train? :rolleyes:

και τι έγινε που θα είναι πιο αδύναμο από το PS4? αν είναι καλό θα πουλήσει σαν καραμέλες όπως και το Wii...

Δημοσ.

προφανώς δεν εχεις επαφή με τα videogames ή είσαι 15χρονων.

25αρης ειμαι και λιώνω για μάριο,donkey kong, και αλλα μπεμεκιστικα για σενα παιχνίδια.Βαρέθηκα να σκοτώνω γερμανους,ρωσους,αγγλους και εξωγήινους τόσους ουτε ο χιτλερ δεν έiχε σκοτώσει.

Αλλα και "hardcorας" που είσαι έχεις αρκετές επιλογές στο wii.

Δημοσ.

Καλα τους τα πες. Τους έκανες τη μούρη κρέας.

Μα ποιος παίζει Mario.....

Δημοσ.

Ρε μην είστε μπέμπηδες και ασχολείστε με τον Mario!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι τρώγεστε για τα γραφικά μιας κονσόλας. Θέλετε γραφικά; Πάρτε ένα PC. Η ουσία όλων των games είναι στο gameplay. Τα Gears of War, Uncharted κτλ δεν έμειναν στη ιστορία για τα γραφικά τους, αλλά για την συνολική εμπειρία που αποκομίζεις από το παιχνίδι.

Εγώ το μόνο που θέλω από το Wii2 είναι να έχει καλύτερη υποστήριξη από τρίτους developers. Α και να βγουν ξανά και ξανά Mario, Zelda και Donkey Kong!

Και κάτσε εσύ να παίζεις Killzone με το παρακμιακό χειριστήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...