Hal9000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Με επίσημη ανακοίνωση, η Nintendo επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν τις 2 τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την παρουσίαση μιας νέας κονσόλας.Ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Wii θα κυκλοφορήσει το 2012 αλλά θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και με κάθε επισημότητα στην E3, τη μεγαλύτερη έκθεση video games που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες. Τα αποκαλυπτήρια αναμένονται είτε στις 6 είτε στις 7 Ιουνίου όταν και θα επιβεβαιωθεί η μέρα της καθιερωμένης παρουσίασης της Nintendo, μια τακτική που ακολουθούν και οι άμεσοι ανταγωνιστές της Sony και Microsoft, οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει την 6η Ιουνίου ως την ημέρα των δικών τους παρουσιάσεων. Οι φήμες αναφέρουν ότι το Wii 2 θα διαθέτει υποστήριξη παιχνιδιών με στερεοσκοπικό 3D και καλύτερα γραφικά από το Xbox 360 και το PlayStation 3. Η Nintendo με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, έχει πουλήσει 86 εκατομμύρια βιντεοκονσόλες Wii από το Νοέμβριο του 2006 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε. Τα κέρδη όμως της εταιρείας έπεσαν κατά 66% για το έτος 2010 σε σχέση με το 2009. Site: Nintendo
SPANK Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Πάμε γερά ρε Nintendo!!! Θέλω να δω αυτο το οτι θα διαθέτει καλύτερα γραφικά από το Xbox 360 και το PlayStation 3 κατα πόσο θα ειναι αληθινό. Επίσης θα εχει την κλασσική λειτουργία του wii η θα μπορεί να χρησιμοποήσεις και κανονικά χειρηστήρια για το κλασσικό Gaming.
Haros Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ακόμα και να έχει καλύτερα γραφικά θα το χαρεί πιθανότατα για κάνα χρόνο... Μετά θα βγάλει η Sony / MS τα νέα κονσολικά...
Bigi444444 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Για εμάς τους pc gamers δουλεύει η ninty... Να δούμε τι θα ανακοινώσουν τελικά.
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ψηνόμουν άσχημα να χτυπήσω αυτή την περίοδο το wii. Τώρα με αυτές τις ανακοινώσεις ευελπιστώ να πέσει και άλλο η τιμή αλλιώς πάμε για wii2
egw_eimai_re Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μας γκαβ#@σες Hal9000 παμε ρε ninty!!!! :shifty:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μιλαμε για επικη επιτυχια της Nintendo αμα καταφερει τελικα να κυκλοφορησει κονσολα με καλυτερα γραφικα απο υπαρχουσες κονσολες εδω και 5ετια περιπου και βαλε... Μου αρεσει που ειναι και φημη μαλιστα και οχι δεδομενο!
speedman_26 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέχρι το 2012 έχουμε καιρό ακόμα πολυ. πάντως φαίνεται δυνατό στα χαρτιά.
egw_eimai_re Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μιλαμε για επικη επιτυχια της Nintendo αμα καταφερει τελικα να κυκλοφορησει κονσολα με καλυτερα γραφικα απο υπαρχουσες κονσολες εδω και 5ετια περιπου και βαλε... Μου αρεσει που ειναι και φημη μαλιστα και οχι δεδομενο! Μα αν βγάλει 256bit είναι dead αν βγάλει 512 ειναι μέσα στο παιχνίδι
rebellion Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μαρεσει που μερικοι εστιαζουν στα γραφικα.Τοσα ξερουν απο Nintendo τοσα λενε.Και Παλι το Wow Factor της Κονσολας θα ειναι στο Gameplay και Παλι η Ninty Κατι Πρωτοποριακο μας ετοιμαζει που θα παει τη διασκεδαση σε αλλο επιπεδο και ως συνηθως οι ανταγωνιστες θα την αντιγραψουν μετα απο λιγο.Παμε ρε Ninty!!
vfragos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μαρεσει που μερικοι εστιαζουν στα γραφικα.Τοσα ξερουν απο Nintendo τοσα λενε.Και Παλι το Wow Factor της Κονσολας θα ειναι στο Gameplay και Παλι η Ninty Κατι Πρωτοποριακο μας ετοιμαζει που θα παει τη διασκεδαση σε αλλο επιπεδο και ως συνηθως οι ανταγωνιστες θα την αντιγραψουν μετα απο λιγο.Παμε ρε Ninty!! Αυτό το "τα γραφικά δεν μετράνε" μου θυμίζει λίγο "το μέγεθος δεν μετράει"... Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αυτό το "τα γραφικά δεν μετράνε" μου θυμίζει λίγο "το μέγεθος δεν μετράει"... να σου θυμίσω πωλήσεις του Wii?
vfragos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 να σου θυμίσω πωλήσεις του Wii? Τρελλές πωλήσεις δεν αμφιβάλλω, μέσα σ´αυτες και εγώ. Όμως απο τις τρεις κονσόλες μου, το wii έχω να ανοίξω εδώ και ένα χρόνο περίπου και όπως φαντάζομαι ξέρεις, υπάρχουν εκατομύρια άλλοι σαν εμένα. Οχι ότι φταίνε γι'αυτο βέβαια μόνο τα γραφικά. Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 το point όμως είναι οτι για τις 3 εταιρείες, money>all... και μην ξεχνάς ότι το Wii είναι η μόνη κονσόλα που δεν πουλιόταν κάτω από την τιμή κόστους, σε αντίθεση με το PS3 και το Xbox360 αν δεν κάνω λάθος...
egw_eimai_re Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Θα χρειαστεί γραφικά σαν του ps4 xbox3 για να εχει multi διαφορετικά.... Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να ειναι η κατάσταση του wii 2 οπως του wii γιαυτο το λογο πρόσφατα έδωσα το 360 για να πάρω wii. Απλα αν ειναι στόχος το multiplatform για την ninty υα πρέπει να εχει παρόμοιες επιδόσεις ps4 xbox 3. και ελπιζω να φτιαξει λιγο το online τις αρκει να ειναι free. και ελπιζω να φτιαξει λιγο το online τις αρκει να ειναι free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα