Unstopp4bLe Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Πόσες φορές σας έχουν μπλεχτεί τα καλώδια από τα gadget σας και πόσο πολύ σας εκνευρίζει το γεγονός αυτό; Το AppleCore έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, βάζοντας "σε μία τάξη" το καλώδιο ακουστικών, φορτιστή ή οποιασδήποτε άλλης χρήσης, της αγαπημένης σας συσκευής. Ιδανικό για τους χρήστες iPod, iPad και iPhone, η κουβαρίστρα της ψηφιακής εποχής σίγουρα μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς θα αντιδράσει η επίσημη Apple στην πανέξυπνη αυτή πατέντα. http://www.gugoo.gr/2011/04/applecore.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Πολύ χρήσιμο!!! Άντε να το φέρει και κανείς πιό κοντα από την αμερική. Δε λέει να παίρνεις κάτι που κάνει 2$ και να πληρώνεις άλλα 20$ σε μεταφορικά Πάντως φαίνεται καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Γενικά υπάρχουν πολλά τέτοια προιόντα και θα το λεγα και "πανέξυπνη πατέντα"... παράδειγμα 1 παράδειγμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Κι όμως εμένα το πιο βολικό όλων μου φαίνεται αυτό το applecore. Το bluelounge είναι κάτι διαφορετικό ενώ το mybobino μου φαίνεται ότι δε θα βολέυει καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.