Athanasios2104 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλημέρα παίδες & Χριστός Ανέστη! Όπως λέει ο τίτλος ψάχνω για ένα ηχοσύστημα 5.1 γύρω στα 200 ευρώ το πολύ. Θα συνδεθεί σε ps3 slim και δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από την "ιπποδύναμη" aka RMS Watts, δεν χρειάζονται να τρίζουν οι τζαμαρίες δλδ. Αυτό που θέλω είναι καθαρός 5.1 ήχος. Από κει και πέρα, όσα πιο πολλά watts τόσο το καλύτερο Τέλος, επειδή το σύστημα θα μπει σε σαλόνι, θα προτιμούσα (αν είναι δυνατόν σε τέτοια τιμή) τα πίσω ηχεία να είναι ασύρματα.
SpUga5 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Για να μην ανοίγω κι εγώ παρόμοιο θέμα, έχω τις ίδιες απαιτήσεις με τον Athanasio, PS3 Slim, LG 42LD450 τηλεόραση και θέλω τα πίσω ηχεία να είναι ασύρματα. To dvd player δεν με ενδιαφέρει λόγω του PS3. Αυτο που βρήκα είναι το LG-HT805THW . Αξίζει να το αγοράσω? Το έχει δοκιμάσει κανείς? -Μένω Κύπρο άρα οι επιλογές μου είναι κάπως μειωμένες...
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για να μην ανοίγω κι εγώ παρόμοιο θέμα, έχω τις ίδιες απαιτήσεις με τον Athanasio, PS3 Slim, LG 42LD450 τηλεόραση και θέλω τα πίσω ηχεία να είναι ασύρματα. To dvd player δεν με ενδιαφέρει λόγω του PS3. Αυτο που βρήκα είναι το LG-HT805THW . Αξίζει να το αγοράσω? Το έχει δοκιμάσει κανείς? -Μένω Κύπρο άρα οι επιλογές μου είναι κάπως μειωμένες... Πήγα σήμερα από MediaMarkt και έχουν το LG 805 PH στα 199 ευρώ προσφορά. Η διαφορά με το ΤΗ είναι ότι τα πίσω ηχεία είναι μικρά. Για ασύρματα πίσω ηχεία, όπου και να ρώτησα, η τιμή ξεφεύγει 300+
G-kolt Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Τα παλια Logitech (Z5500) δες ... και αρκετα φτηνα τωρα που βγηκαν τα καινουργια!!!!! και πολυ καλα για την τιμη τους !!!! Τα συνδεεις και με οπτικη στο ps3 και εισαι αρχοντας !!!! και κουνας και τζαμαριες :mrgreen: Για τα καινουργια τα Λogitech δεν εχω ιδεα... οποτε δεν μπορω να συγκρινω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.