johnyb98 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλημέρα και Χρόνια Πολλα!! Ήθελα μία βοήθεια-πρόταση. Σε ένα laptop HP Pavilion dv2, που έχει CPU AMD Athlon Neo MV-40, θέλω να βάλω ένα security-antivirus. Δοκίμασα με το AVG 8.5 και τον Avast 6.0.1000. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνει εκκίνηση παίρνει φωτιά. Το ανεμιστηράκι της CPU δε σταματάει να δουλεύει και από τον taskanager>επιδόσεις>χρήση cpu δεν πέφτει κάτω από το 90%. Δεν συζητάμε όταν δοκίμασα scan. Έκανα προσευχή να μην καεί κανένας επεξεργαστής!!! Τί λέτε για όλ' αυτά; Είναι φυσιολογικά και άδικα ανησυχώ; Είνα έτσι η κατασκευή της cpu ώστε να δουλεύει ο ανεμιστήρας συνέχεια και δεν υπάρχει φόβος να καεί; Ποιό καλό, και ταυτόχρονα ελαφρύ, internet security προτείνετε; Υ.Γ. Και το Malewarebytes Antimaleware που είχα εγκαταστήσει μόνο του, πάλι η cpu ήταν στα κόκκινα. Μήπως επειδή πρόκειται για μονοπύρηνο και χαμηλών επιδόσεων επεξεργαστή; Μία βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
ahristos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τι να πω... Το Avast το έχω βάλει σε έναν παλιό Sempron που είναι μονοπύρηνος και ίδιας περίπου δυναμικότητας με τον Athlon Neo MV-40 και δεν παρουσίασε αυτά που περιγράφεις. Μάλιστα με 1GB μόνο μνήμη τρέχει πολύ καλά τα Windows 7. Ούτε ήθελε κάποια ειδική ρύθμιση. Μήπως κάποιο από τα προεγκατεστημένα προγράμματα της HP έρχεται σε αντίθεση με τα αντιιικά; Τις ενημερώσεις των Windows τις έχεις βάλει;
johnyb98 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Έχει από εγκατάσταση w_vista, τα οποία και έχω αφήσει. 1GB RAM Έχω ενεργοποιημένα μόνο τα antivirus να εκτελούνται στην εκκίνηση και τίποτα άλλο. Οπότε, πανάλαφρο απ' αυτήν την άποψη. Ενημερώσεις των win κλειστές.
xristoforos89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Οταν λες οτι το ανεμιστηρακι δουλευει στο φουλ, τι θερμοκρασιες ανεβαζεις; http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.17-setup.exe
johnyb98 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 χωρίς να τρέχει το virus scan: Με το virus scan να τρέχει (το RAMRush σε αυτήν την περίπτωση δείχνει χρήση cpu πάνω από 86% και ο ανεμιστήρας πιάνει κόκκινα!!!):
xristoforos89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Οι θερμοκρασιες δεν ειναι πολυ ανεβασμενες. Σε λογικα πλαισια θα τις ελεγα.. Οσον αφορα τον ανεμιστηρα, ειναι και αναλογα το μοντελο. Για παραδειγμα και το δικο μου dell εχει μια ταση να.. ακουγεται πολυ ευκολα.
ss13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Έχει από εγκατάσταση w_vista, τα οποία και έχω αφήσει. 1GB RAM Έχω ενεργοποιημένα μόνο τα antivirus να εκτελούνται στην εκκίνηση και τίποτα άλλο. Οπότε, πανάλαφρο απ' αυτήν την άποψη. Ενημερώσεις των win κλειστές. Καλά με vista που πας ; Βάλε xp για να τρέχει καλύτερα , ακόμα και με win 7 θα πηγαίνει καλά και θα είναι πιο σταθερό , από antivirus αυτό είναι καλό http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus και αρκετά ελαφρύ !!
ektor7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 παιδες,εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τις θερμοκρασιες του amd επεξεργαστη!
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 + 1 και απο εμένα για το Avira που ανέφερε ο ss13 ειναι απο τα πιο ελαφρύ antivirus που έχω δοκιμάσει και το χρησιμοποιώ χρόνια. Edit : Πήγαινε καλύτερα σε xp η 7 φίλε μου τώρα vista και 1 gb ram απλά δεν παλεύεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.