Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου Laptop με οθόνη 13-14''

Geo@jet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα να ρωτήσω τι laptop θα προτείνατε με οθόνη μικρότερη των 15 ιντσών και κόστος έως 700e..

Λίγο που ψάχτηκα ξεχώρισα αυτά τα 2, αλλά αν έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο.. ;)

1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905473

2) http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=55835&selectedCategoryId=475

Δημοσ.

Με κατέστρεψες με το HP... :D

Φοβερό για τα χρήματά του αλλά είχα ορκιστεί οτι δεν θα ξαναπερνα HP (είχα τραυματικές εμπειρίες στο παρελθόν)..

Εχουν ανέβει σε αξιοπιστία τελευταία ή να προτιμήσω το Toshiba??

Δημοσ.

Αν θες την γνωμη μου, προτιμησε toshiba με κλειστα τα ματια!

Το ενα (ΗΡ) εχει εναν χρονο εγγυηση, ενω το αλλο (toshiba) εχει 2 χρονια πολυ καλης εγγυησης (απο την οποια ο πρωτος

χρονος ειναι η λεγομενη ''οτι και αν συμβει''. Οτι και αν σου παθει το λαπτοπ (ακομα και αν το διαλυσεις ο ιδιος)

στο αλλαζουν-επισκευαζουν).

Και ειναι και απο τα πιο αξιοπιστα λαπτοπ.

Δημοσ.

Αν θες την γνωμη μου, προτιμησε toshiba με κλειστα τα ματια!

Το ενα (ΗΡ) εχει εναν χρονο εγγυηση, ενω το αλλο (toshiba) εχει 2 χρονια πολυ καλης εγγυησης (απο την οποια ο πρωτος

χρονος ειναι η λεγομενη ''οτι και αν συμβει''. Οτι και αν σου παθει το λαπτοπ (ακομα και αν το διαλυσεις ο ιδιος)

στο αλλαζουν-επισκευαζουν.

Και ειναι και απο τα πιο αξιοπιστα λαπτοπ.

+ ότι έχει φοβερό design... Μάλλον γι αυτό θα πάω.. :rolleyes:

Δημοσ.

Την ίδια εικόνα έχω και εγώ για τα hp αλλά τα probook είναι πολύ καλά σε κατασκευαστικό επίπεδο απλά η εγγύηση του ενός χρόνου με χαλάει λίγο !! :rolleyes:

Δημοσ.

Αν δεν το βιαζεσαι, περιμενε λιγο καιρο ακομα.

Θα βγαλουν σε προσφορα και αλλα καλα 13αρια!

Δυστυχώς το βιάζομαι.. :(

Την ίδια εικόνα έχω και εγώ για τα hp αλλά τα probook είναι πολύ καλά σε κατασκευαστικό επίπεδο απλά η εγγύηση του ενός χρόνου με χαλάει λίγο !! :rolleyes:

Σου δίνει το plaisio την δυνατότητα παράτασης της εγγύησης έναντι κάποιου κόστους??

Η τιμή του λαπτοπιδίου είναι τόσο καλή που θα άξιζε να δώσει κάποιος μερικά χρήματα για παραπάνω εγγύηση...

Δεν είναι βέβαια του κατασκευαστή θα μου πεις αλλά,... :rolleyes:

Δημοσ.

Απο το πλαισιο, η εγγυηση που σου δινουν του κατασκευαστη ειναι!

Δεν χρειαζεται να την παρεις απο το πλαισιο.

Καλεσε αυριο την ΗΡ και ρωτα τους ποσο παει η επεκταση για το συγκεκριμενο μοντελο.

Πανω κατω στα 120 ευρω ειναι!

Οποτε πιο φθηνο σου βγαινει το Toshiba.

Με χειροτερο επεξεργαστη ομως.

Δημοσ.

Τι χρήση θα του κάνεις ; :rolleyes:

Τρέχω κάποιες σχετικά απαιτητικές εφαρμογές που έχουν να κάνουν με 3D και CAD γενικότερα οπότε θα μου ήταν χρήσιμη πιστεύω η καλύτερη κάρτα γραφικών του 4320..

Πέρα από αυτό, όλο και κάποιο παιχνιδάκι racing θα παίξει... :)

Ταινίες δεν θα βλέπω

Πάντως επειδή θα φάει αρκετά φορτώματα/ξεφορτώματα και μετακινήσεις, θα ήταν πολύ σημαντική και η ποιότητα κατασκευής/συναρμογής για μένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...