kautsokotso Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Όταν συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή μου μέσω καλωδίου USB, έχω κανονικά internet (mobile broadband). Προσπάθησα όμως να διαμοιράσω αυτό το internet σε άλλο υπολογιστή μέσω ethernet και δεν τα κατάφερα ακόμη και όταν χρησιμοποίησα αντεστραμένο καλώδιο ethernet. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλημέρα. Όταν έναν υπολογιστή που «βλέπει» Internet τον συνδέεις μέσω Ethernet με έναν άλλο υπολογιστή δε σημαίνει ότι ο τελευταίος θα «βλέπει» κι αυτός Internet αυτόματα. Θα πρέπει να κάνεις κατάλληλες ρυθμίσεις στο λειτουργικό σύστημα του πρώτου υπολογιστή, ώστε να μπορεί να μοιράζει Internet σε όσους άλλους συνδέονται επάνω του. Τα Windows π.χ. γι' αυτήν τη δουλειά έχουν μία λειτουργία που ονομάζεται ICS (Internet Connection Sharing) την οποία μπορείς να ενεργοποιήσεις. Δες τα παρακάτω links στο site της Microsoft: How to configure Internet Connection Sharing in Windows XP Using ICS (Internet Connection Sharing)
kautsokotso Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Το συγκεκριμένο πρόβλημα θα με απασχολήσει το καλοκαίρι στο εξοχικό... Πάντως σ' ευχαριστώ για την άμεση και κατατοπιστικότατη απάντησή σου. Έριξα ήδη μια ματιά στα λινκ που μου έδωσες και μου φάνηκε εύκολη διαδικασία. Νομίζω ότι θα λύσω το πρόβλημα μου. Σ' ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.