Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στον τερματισμο λειτουργεια.

Alex250990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Καταρχην να σας πω τι υπολογιστη εχω.

Ειναι αυτος εδω http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/statheroi-ypologistes/desktops/dell-studio-xps-8100/prod791134pp/ .

Το προβλημα που εχω δεν συμβαινει παντα.

Μπορω να πω οτι συμβαινει 2 φορες στις 10 (αρα 20% πιθανοτητες να γινει).

Οταν, λοιπον, παω να τερματισω τον υπολογιστει, το desktop φευγει, μου λεει "γινεται αποσυνδεση" με διπλα το κυκλακι που γυριζει αλλα μετα δεν γινεται τιποτα. Καθεται εκει, γυριζει το κυκλακι χωρις να γινεται τιποτα απολυτως.

Οποτε για να τον σβησω, απλα κραταω πατημενο το κουμπι στο κουτι.

Δεν εχω αλλη επιλογη.

Το μεγιστο που εχω κατσει να περιμενω ειναι 20 λεπτα.

Οταν δεν παρουσιαζεται αυτο το προβλημα (8 φορες στις 10), ο υπολογιστης σβηνει λιγα δευτερολεπτα μετα το μυνημα "γινεται αποσυνδεση".

Ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ανησυχησω???

Παντως ο υπολογιστης ειναι καινουργιος (1 βδομαδας) και περα απο αυτο, δεν εχει παρουσιασει αλλο προβλημα.

Τα windows 7 ειναι γνησια. Το windows update ειναι ενεργοποιημενο.

Τα προγραμματα που εχει μεσα ειναι τα συνιθησμενα, δηλαδη adobe, firefox, flashplayer, winrar κτλ., συν 2 αρκετα μεγαλα: το τεκτων (αρχιτεκτονικο προγραμμα) και ενα παιχνιδι (pes2011).

A, επισης εχω και γνησιο anti-virus Kaspersky 2011.

(Βεβαια αν καποιος προτεινει κατι για να το φτιαξω και το εφαρμωσω, δεν μπορω να ελεγξω αμα πετυχε εφοσον δεν ειναι κατι που συμβαινει συνεχεια. Απλα θα ηθελα να μαθω αν ειναι κατι για το οποιο θα 'πρεπε να ανησυχησω.)

Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια.

Δημοσ.

Συνηθως εκει ευθυνεται καποια διεργασια που δεν μπορει να κλεισει ή καποιο προβληματικο update..

Και σε μενα εχει συμβει σε αρκετα pc σε τυχαιες περιπτωσεις οπως και σε σενα..

Επειδη πολλα μπορει να φταινε κσι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,για δοκιμασε και τις λυσεις που δινει το google..

Δημοσ.

Thanks για την απαντηση.

Απο το google βρηκα καποιους τροπους για να ελεγξω πιθανα σφαλματα του υπολογιστη.

Λογικα θα τους εφαρμωσω ολους και ελπιζω να μην ξαναγινει. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...