mousteris Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 καλησπέρα παιδιά, Χριστός Ανέστει αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα ψηφιακά κανάλια.. πιάνω μόνο της ερτ τα πρώτα, σκάι αν θυμάμαι καλα και βουλή(και καποια αλλα) αλλά όχι ολα! πριν κανα χρόνο τα έπιανα κανονικά, αλλά μετα μπορούσα να πιάσω μονο τα μισα... να σημειωθεί στα πρακτικά οτι μοιράζεται το σήμα με αλλες 2 τηλεοράσεις στο σπίτι(πολυ καλώδιο στους τοιχους...) πράγμα που δεν είναι σιγουρα καλο! ..ΥΓ: βοηθήστεμε να βλέπω ψηφιακά Αυτιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mousteris Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 τώρα που έπαιζα ξανά με τα μπουκέτα της Digea, έπιασα και το μπουκέτω των 47uhf αλλά γράφει σημα ασχημο, ενώ των 48 πάνω απο μέτριο... ειμαι βέβαιος όμως οτι θα τα ξαναχάσω κάποια στιγμή! για τα άλλα ούτε σήμα δε μου δίνει... δε θα προλάβουμε το ματς σε hd ρε γαμώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillaz_gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 δοκίμασε κανενα καλύτερο καλώδιο με προστασία από την πρίζα στην τηλεόραση και θα δεις σίγουρα μεγααααλυ διαφορά στο σήμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mousteris Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 δοκίμασε κανενα καλύτερο καλώδιο με προστασία από την πρίζα στην τηλεόραση και θα δεις σίγουρα μεγααααλυ διαφορά στο σήμα! τι καλώδιο εννοείς; αλλα και καλώδιο δεν είναι τοσο εύκολο να το κάνω(γιατι όπως ειπα παίρνω απο άλλο δωματιο, δλδ έχω περασμενο καλώδιο σε τοιχους με καρφια κ.α.) όμως αν αξίζει....και δεν υπαρχει κατι πιο ευκολο να δοκιμάσω! σ ευχαριστω για τον χρονο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.