argate7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, πρέπει να φτιάξω ένα webshop στην ουσία με πολλές αποθήκες για τα προϊόντα τους. Τί θα πρέπει να κάνω? Πολλές βάσεις? ή θα πρέπει στη μία βάση που θα έχω να έχω ένα πίνακα με αποθήκες στον οποίο θα έχω μέσα το όνομα της κάθε αποθήκης και από κει και πέρα να μπορώ να βλέπω που υπάρχει διαθέσιμο ένα προϊόν? Και κάτι ακόμα.. Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο παράδειγμα στο ίντερνετ για να μπορέσω να καταλάβω το σκεπτικό? όχι μόνο της βάσης, αλλά κυρίως του κώδικα στη java για το συγκεκριμένο web service. Θα πρέπει να κάνω και login script. Οπότε θα πρέπει να φτιάξω ένα service για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και ένα service για κάθε πελάτη (serverService και clientService). Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?? Ευχαριστώ πολύ και Χρόνια Πολλά!!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Φιλε μου νομίζω πως δε ξερεiς τι θελεις ακριβως να κανεις. Tετις δουλειες θέουν πολύ δουλειά για να βγουν.. Δε χρειαζεσαι πανω απο μια βαση για κανενα λογο και ποτε μη το κανεις... Γιατι πρωτα απο ολα χανεις σε ACID ,πως να πετυχεις συγχρονισμο σε κατι πχ,κλειδωματα κτλ αν ειναι σκορπια τα πραματα; Ασε που δεν ειναι απαιραίτητη παντα μια βαση relational. Απο web service Θες εναν server και σου προτεινω RESTful webservices να χρησιμοποιησεις εκτος αν απαιτούνται αλλου τυπου...
djcat Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Έχει ένα παράδειγμα από το επίσημο site της Java για ένα web-βιβλιοπωλείο - Duke's bookstore example.
argate7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δεν μπορώ να το βρω. Είναι το ίδιο με αυτό που ζητάω? Μπορείς να μου δώσεις το link για να το κοιτάξω?
vicky5 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a2_rd2wZaY4 βεβαια συμφωνώ με το παιδί ποιο πάνω.. δη μπορείς να ξεκινήσεις έτσι απλά..πρέπει να το πας κομμάτι κομμάτι..πρώτα διάβασε βάσεις..μετά java αν δεν ξέρεις ..μετά web service να καταλάβεις τι είναι κτλ
argate7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δεν λέω όχι. Απλά ψάχνω να βρω το παράδειγμα να το κατεβάσω για να μπορέσω να βοηθηθώ. Παίζει να το έχει κάποιος ή να ξέρει που μπορώ να το βρω?
MitsakosGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Το παράδειγμα που ψάχνεις είναι αυτό: http://download.oracle.com/javaee/5/tutorial/doc/bnaey.html
argate7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ναι, το έχω βρει το link αυτό..Από που όμως μπορώ να το κατεβάσω? Δεν έχει κάποιο link για να κατεβάσω κάτι.
MitsakosGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ναι, το έχω βρει το link αυτό..Από που όμως μπορώ να το κατεβάσω? Δεν έχει κάποιο link για να κατεβάσω κάτι. Δεν είναι να κατεβάσεις κάτι. Τα κεφάλαια 4-15 εξηγούν τις λειτουργίες των web service-java db και τον τεχνικών που χρησιμοποιούνται και για να το κάνουν πιο κατανοητό δίνουν σαν παράδειγμα τμήματα κώδικα της προαναφερθέντα εφαρμογής. Αν θέλεις να κατεβάσεις μόνο τον κώδικα τότε κατέβασε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.