Προς το περιεχόμενο

Αγορα μεσω amazon.co.uk-Αποριες

Pro9070

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Ενδιαφερομαι για μια αγορα απο το amazon.co.uk και εχω μερικες αποριες:

1)Το προιον που θελω κοστιζει 180 λιρες το οποιο αντιστοιχει σε 203 ευρω συμφωνα με ενα converter που βρηκα στο internet.Περιλαμβανονται εχτρα φοροι κλπ?

2)Εαν αγορασω κατι χρησιμοποιημενο θα εχω εγγυηση?Και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανει καμια <<λαδια>> ο πωλητης?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Ενδιαφερομαι για μια αγορα απο το amazon.co.uk και εχω μερικες αποριες:

1)Το προιον που θελω κοστιζει 180 λιρες το οποιο αντιστοιχει σε 203 ευρω συμφωνα με ενα converter που βρηκα στο internet.Περιλαμβανονται εχτρα φοροι κλπ?

2)Εαν αγορασω κατι χρησιμοποιημενο θα εχω εγγυηση?Και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανει καμια <<λαδια>> ο πωλητης?

Ευχαριστω.

1) δεν έχει extra φόρους το co.uk , αφού ότι στέλνει στην Ελλάδα με πάνω από 25 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά.

2) Οι πωλητές δεν στέλνουν στην Ελλάδα ή και σπάνια στέλνουν.

3) ότι έχω πάρει προσωπικά μου έχει έρθει και ειμαι ευχαριστημένος.

Χρησιμοποιημένα νομίζω δεν μπορείς να αγοράσεις χωρίς να το χω δοκιμάσει βέβαια.

αυτά που έρχονται είναι αυτά που λέει Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. ή

4) για απορίες για το amazon εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/380365-amazoncouk-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CF%89%CE%BD-25/page__st__930

:-)

Δημοσ.

Δεν έρχονται μόνο αυτά που λένε "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.". Στέλνουν και άλλοι πωλητές, όχι όλοι.

Για σιγουριά, να ελέγχεις τα μεταφορικά στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...